Мамник - нов български сериал

• 49 599
  • 739
  •   14
Отговори
# 735
Тъмно беше и не знам дали просто на моя екран не съм видяла, но доколкото си спомням в книгата беше описано ясно какво напада Граматиков. В епизода показаха само как нещо се засилва към него.

Жасмина, в романа бащата на Божана не се е самоубил. Починал е от болест. А сценаристите какво са ни приготвили може да гадаем.
Може да има промени . Ще видим , забелязала съм в други филми и сериали че не правят точен копи пейст на дадена книга , ще ми бъде интересна каква ще бъде реакцията на тези които са чели книгата , ако има голям обрат , и да не е точно по книгата . Само се надявам чудовището да са го направили добре , имам опасение че ефектите няма да са на много голямо ниво , както при чуждите продукции.

# 736
Нали не съм чела книгата и нямам никакъв проблем с образите. Одобрявам Божана, Лазар, общо взето всички.
Цитат
Елена Телбис не можа собствената си роля във "Вина" да изиграе и беше толкова противна, че през цялото време ми се налагаше да преглъщам играта й.
Точно. Зомбори и той  го преигра, хрисим светец. Повечето актьори ми бяха никакви и зарязах сериала.

# 737
На мен Влади Зомбори ми харесва . Ходих да го гледам на две постановки и за мен е много добър актьор.  Аз ги харесах със Елена Телбис и мисля че доста си подхождат като двойка , защото са доста различни , и противоположностите според мен се привличат  . Доста по добре ми стояха от колкото със Кристина Верославова която едвам изтърпях . Да симпатяга е спор няма , но като актриса и като игра ми беше доста посредствена , и не само аз съм забелязала как си криви очите и става доста  неприятен ефект , чела съм доста в темата на Вина , и съм съгласна за белият и празен поглед . Но Влади не го намирам нито за посредствен,  нито за дърво . Казвам го като човек които го е гледал на живо , и имам мнение за него и преди това от филмите и сериалите в които съм го гледала . Особено в "Игра на доверие" там няма нищо общо със благият и добричък Филип . Препоръчвам които не го е гледал да го направи.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 23:22 от Жасмина 94

# 738
Може да има промени . Ще видим , забелязала съм в други филми и сериали че не правят точен копи пейст на дадена книга , ще ми бъде интересна каква ще бъде реакцията на тези които са чели книгата , ако има голям обрат , и да не е точно по книгата . Само се надявам чудовището да са го направили добре , имам опасение че ефектите няма да са на много голямо ниво , както при чуждите продукции.

Така е, но книгата е над 600 страници и има доста сюжетни линии, които и без това се чудех как ще завършат в 12 епизода. Точно там да измислят интрига ще е странно.

И аз съм любопитна за ефектите. Засега ни ги спестяват Simple Smile

# 739
Някой беше качил интервю с режисьора преди няколко страници и там той беше казал,че ефектите са правени в чужбина Канада и не помня коя друга страна каза,на три континента бил правен сериала и всичко е на световно ниво.Според мен каквото и да са направили са се постарали,не знам за друг български сериал с толкова специални ефекти,не само за Мамника ще им трябват.
Мисля че добре са се справили за момента,на мен всичко ми допада с някой дребни изключения.
Харесах Вина и Зомбози,гледала съм го в една постановка,за мен е добър актьор.

Общи условия

Активация на акаунт