Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 552
  • 257
  •   1
Отговори
# 105
За първи път ще го посетим и искам да ми препоръчате кой плаж е  по-подходящ за малки деца-морето да е плито.Хотела може да е с изхранване,може и да не е,но ако е без да има наоколо къде да се хапне :0 как са цените по заведенията тази година ?Благодаря ви предварително Simple Smile

# 106
  • Сф
За първи път ще го посетим и искам да ми препоръчате кой плаж е  по-подходящ за малки деца-морето да е плито.Хотела може да е с изхранване,може и да не е,но ако е без да има наоколо къде да се хапне :0 как са цените по заведенията тази година ?Благодаря ви предварително Simple Smile
Южният плаж.

# 107
Ние сме на Приморско в момента и плажуваме на плаж Стамополу, малко преди Перла.
Как е пътя до Перла?

Като швейцарско сирене. Не е пипнат, въпреки уверенията на кмета, че ще бъде асфалтиран от конната база до кръстовището към Перла преди началото на сезона, ама явно няма да е този. Има неприятни щипалки в морето край резиденцията.

Гората край Перла е превърната в незаконен къмпинг. В почивните дни могат да се преброят до 30 каравани и кемпери. Инспекторатът обаче в събота и неделя не работи. Палят се огньове, оставят се боклуци в гората. Ужасно е! Миналата година сложиха табели, които бяха изпочупени много бързо. Сега има останали една или две. Пише глоба от 500 до не знам си колко си лева. 30 каравани по 500 лева са 15000 лева за уикенд, ако някой си мръдне пръста да въдвори ред.

# 108
Благодаря! Нищо ново под Слънцето в Приморско...

# 109
  • София
Моя колежка беше преди седмица в Приморско и каза, че шезлонфи и чадъри са по 5 лв.

Ние сме на Приморско в момента и плажуваме на плаж Стамополу, малко преди Перла. Чадъри и шезлонги тук също са по 5 лв (комплект 25лв, имат и шатри по 40лв), обстановката е супер, чадърите сламени и шезлонгите дървени Simple Smile
Искам също да препоръчам и мястото, на което сме отседнали- https://www.facebook.com/profile.php?id=61576857748895 - Това е страницата им във фейсбук, нова сграда, имат студиа и се намират (според мен) на първа линия до северния плаж, модерни и чисти.

Това не го разбирам как става! Чадъри и шезлонги по 5 лв-комплект 25? Ако си взема чадър и 2 шезлонга не би ли следвало да е 15лв,🤔

# 110
Моя колежка беше преди седмица в Приморско и каза, че шезлонфи и чадъри са по 5 лв.

Ние сме на Приморско в момента и плажуваме на плаж Стамополу, малко преди Перла. Чадъри и шезлонги тук също са по 5 лв (комплект 25лв, имат и шатри по 40лв), обстановката е супер, чадърите сламени и шезлонгите дървени Simple Smile
Искам също да препоръчам и мястото, на което сме отседнали- https://www.facebook.com/profile.php?id=61576857748895 - Това е страницата им във фейсбук, нова сграда, имат студиа и се намират (според мен) на първа линия до северния плаж, модерни и чисти.

Това не го разбирам как става! Чадъри и шезлонги по 5 лв-комплект 25? Ако си взема чадър и 2 шезлонга не би ли следвало да е 15лв,🤔
Ами как става- слагат ви шалтета, масичка и цената се увеличава до 25 лв. Така става.

# 111
Някой днес 24 юни с инфо как е плажа на ММЦ?Има ли щипалки,че се чудим следобед да прескочи до там.Вчера на Перла беше пълно с щипалки,а днес на юОтлиман не ми харесва водата.

# 112
Прочетох тази и миналогодишната тема, благодаря на всички за споделяната информация. Беше ми полезна и запазих в близост до хотел Милан за средата на юли. От много години не съм била на българското Черноморие, някой може ли да ми каже дали е възможно за сам човек на плажа да не се наемат всички тези за мен ненужни аксесоари? Или кои плажни заведения биха били опция също. Благодаря

# 113
... дали е възможно за сам човек на плажа да не се наемат всички тези за мен ненужни аксесоари? Или кои плажни заведения биха били опция също.
Най-бизко ти е свободната зона в началото на северния плаж, където няма чадъри и шезлонги. Носиш си собствени такива, ако ти трябват. За плажни заведения проверяваш на място. Не познавам тази част от плажа - аз ходя доста по на север. Южния плаж е препоръчителен само за ВиК работници с опит. Wink

# 114
Благодаря много! Аз предпочитам северния плаж, поне преди като съм била- повече вълни и по-малко наплив, мой вкус. Имах предвид в платена зона какви възможности има, не съм по свободни зони. Последно 2022 бях в Албена, Златните, свети Влас и си плащах за чадър и шезлонг към него, това имам предвид Hug

# 115
Не би трябвало да е проблем да платиш за чадър и един шезлонг. Аз плащам само чадър (с масичка), но не използвам техните шезлонги, защото не се почистват. Носим си свои подобия на шезлонги.

# 116
Благодаря, това е супер идея

# 117
  • Sofia
Здравейте ! Има ли в момента някой в Приморско? Интересува ме дали има водорасли по плажа, както на други места по морето.

# 118
...водорасли по плажа...
На кой плаж и на кое място? Плажовете в Приморско са два с дължина около два и половина километра всеки.

# 119
  • Sofia
Северния ме интересува. Въпроса ми е провокиран от тази гледка

Общи условия

Активация на акаунт