Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 521
  • 257
  •   1
Отговори
# 150
  • В.Търново
След влизане на еврото и това няма да го има.
Не те разбрах...

Мисля, че някои по-малки хотели, а можи и по-големи да затворят, заради инфлацията, която предстои след влизането на еврото. Може да не стане 2026г, но за 2027г ще стане. Така, че няма да ги има и тези хотели, за които писа, че печалбата се формира едновременно от повишаване на цената и намаляване на качеството, защото качеството няма на къде повече да се намалява. То е толкова занижено за някои хотели, че няма накъде.

# 151
Здравейте, може ли да ми кажете къде в Приморско има риболовен магазин?
От къде мога да купя хубава  пържена  рибка  и морски деликатеси?
Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:29 от elica_2007

# 152
Рибко . На главната, до общината в ляво.

# 153
След влизане на еврото и това няма да го има.
Не те разбрах...

Мисля, че някои по-малки хотели, а можи и по-големи да затворят, заради инфлацията, която предстои след влизането на еврото. Може да не стане 2026г, но за 2027г ще стане. Така, че няма да ги има и тези хотели, за които писа, че печалбата се формира едновременно от повишаване на цената и намаляване на качеството, защото качеството няма на къде повече да се намалява. То е толкова занижено за някои хотели, че няма накъде.
Имах предвид храната в ресторантите. Smile

От къде мога да купя хубава  пържена  рибка  и морски деликатеси?
От никъде. Laughing

# 154
  • В.Търново
Leo, глад иде. 😃

# 155
Къде го видя този глад? Astonished У Софето, около Женскио пазар е бъкано с араби - кеф ти тлъст, кеф ти кокалест, кеф ти мускулест - с ориз, с картофи, с кисело зеле... Гладен няма да остана. Laughing

# 156
  • В.Търново
Къде го видя този глад? Astonished У Софето, около Женскио пазар е бъкано с араби - кеф ти тлъст, кеф ти кокалест, кеф ти мускулест - с ориз, с картофи, с кисело зеле... Гладен няма да остана. Laughing
Казвам ти глад ще дойде след 1-2 години.

# 157
Ако си изкарваш хляба с гадаене, със сигурност ще те стигне глад. Laughing

# 158
Здравейте, минавам да се оплача от хотела в който бяхме- Приморско дел сол, закупени пакети All inclusive, започва в 15.00 с междинна закуска, но на последния ден, каква изненада няма обяд включен. Доста неприятно. Обяснението на рецепция беше, че в техния All inclusive  имало включени неща, които ги няма в другите All inclusive хотели.

# 159
Здравейте! Ще почиваме в гр. Приморско, на кой плаж е най-подходящо да се почива с по-малки деца и работи ли аквапарка?

# 160
  • В.Търново
SatisfiedSatisfiedSatisfied Имам нужда, че тука последно време качих някое килце.

pepita1983,
няма как да имате включен обяд, напускането на стаята става в 12ч на обяд, а самия обяд започва от 12ч. пакета ви приключва със закуска. Проблема при такива хотели, които настаняват след 15ч започва със следобедна закуска или вечеря и напускането, когато е в 11ч или 12ч приключва със закуска. Това трялва да е описано и в пакета ви, ваучера за почивка, който агенцията ви го издава. Това не е никакъви минус на хотела. Четете си пакетите преди да резервирате. Grinning Минусите на този хотел са други.

Jazza,
южния плаж е подходящ, но и на северния няма да има толкова проблеми. Когато духа вятър и на северния плаж е червен флага, то на южния ще е жълт. Така, че ако искате направо на южния вървете. Никога аквапарка не е затварял.

# 161
Здравейте, запазихме стая в Приморско през Booking, за която пишеше, че не се изисква предплащане. В секундата, в която запазих, ми се обадиха по телефона и ми изпратиха и съобщение с изискване да предплатя 30% от сумата по банков път и то до 3 дни. Това честа практика ли е за курорта? Досега много пъти съм запазвала с тази опция и никога не ми се е случвало да ми изискват капаро.

# 162
Здравейте, запазихме стая в Приморско през Booking, за която пишеше, че не се изисква предплащане. В секундата, в която запазих, ми се обадиха по телефона и ми изпратиха и съобщение с изискване да предплатя 30% от сумата по банков път и то до 3 дни. Това честа практика ли е за курорта? Досега много пъти съм запазвала с тази опция и никога не ми се е случвало да ми изискват капаро.
"Курорта" е едно села с хотели всякакви на разни собственици и няма как да има единна политика. Аз не бих предплатил, защото ми се струва подозрително.

# 163
"Курорта" е едно села с хотели всякакви на разни собственици и няма как да има единна политика. Аз не бих предплатил, защото ми се струва подозрително.

И на мен ми се стори леко притеснително въпреки ревютата. Ще търсим алтернатива, благодаря Ви за бързия отзив!

# 164
В Приморско има достатъчно голяма леглова база, която не може да се напълни и в пик-сезон, затова със сигурност ще намерите стая. Ако сте с кола, задължително търсете стая с паркомясто, защото повечето паркоместа са с абонамент, а от тази година има и "зона" с ограничено по време паркиране.[quote

SatisfiedSatisfiedSatisfied Имам нужда, че тука последно време качих някое килце.
Кисело зеле ще ти подхожда повече... YumLaughing

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 15:07 от Leo...

Общи условия

Активация на акаунт