Не желая приятелят ми да припознае бебето

• 3 542
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Може би се имаше предвид, че има мъже които си съвсем наред и след години съвместен нормален живот, се случва нещо с тях и тръгват към дъното.

# 46
Може би се имаше предвид, че има мъже които си съвсем наред и след години съвместен нормален живот, се случва нещо с тях и тръгват към дъното.
Ами то е ясно какво се случва Laughing

# 47
Не мога да съчувствам грам на жени,  които си лягат с алкохолици, наркомани, покерджии и всякаква друга паплач.
Как ги пишете такива неща, мен ме трият за мизогиния, ако такава истина дойде от мен Laughing
Ще взема да туря един женски пол в профила накрая... Blush

Поста ми няма общо с мизогиния, нито с това, че съм жена Simple Smile

# 48
Ами то е ясно какво се случва Laughing
На някои хора наистина жестоко им изгарят бушоните, без преди това да е има някакви индикации за проблем.
В случая с този неподходящ мъж всичко а ясно, но ...

# 49
Не мога да съчувствам грам на жени,  които си лягат с алкохолици, наркомани, покерджии и всякаква друга паплач.
Как ги пишете такива неща, мен ме трият за мизогиния, ако такава истина дойде от мен Laughing
Ще взема да туря един женски пол в профила накрая... Blush

Тури си,че не си и точно мъжки пол.....

# 50
  • Пловдив
Такива са едно на хиляда, даже по-рядко. Останалите са си просто боклуци, видими с просто око. Е освен за влюбената. Или даже и влюбената вижда, ама не си признава.

# 51
Проверих предишни публикации на госпожа Kikiriki и това бебе не е единствено на майката.През 2021 е коментирала в друга тема че е бременна .А ,дали става дума за един и същи татко?Close

# 52
Аз не ги мразя.
Аз просто не мога да им съчувствам, нито да ги съжалявам.

Сещам се за за една такава приятелка имах преди 20 години.
Уж умна, ама се хвана с младеж на нейните години, който работи каквото му падне, пуши трева, напива се редовно. Играе на машинки, ходи по казина.
И все няма пари. А тя започна сериозна връзка с него. Че и почнаха да живеят заедно.
Той така я обработваше, че тя си загуби работата заради него.
Към дъното я завлече. Но тя доброволно. И почна да иска пари от родители, баби, дядовци, познати и приятели.
И логично и мен не подмина.
Но пък аз не съм фен да давам пари назаем. И си го казах. Но настоя, щяла да ги върне до 3 дни, ще се обадила на третия ден. Ок.
Тогава не бях хич малко 10 лв.
Дадох ги с уговорката, че на четвъртия ден ще дойда да ги взема, ако на третия не се обади, пред заплата бях и аз го бях закъсала. Но аз работех, а тя се шляеше. Ама поредната дето решила, че целия и свят и е длъжен.

Тогава на четвъртия ден и отидох в блока без да се обадя вечерта. Втрещи се като ме видя и шашнато ме пита за какво съм тук. Казах и, че знае за какво идвам.
Ама не можела, нямала. Бях вече вътре и казах само - обеща ми на 3 ден да ми ги върнеш. Не се обади, днес е четвърти. Оттук няма да си тръгна без парите си. И това го казвам пред майка и, баба и и чичо и.
Ами те дадоха парите.
Почна да се оправдава как нямала работа, как милото не работел.
Ами казах и това,  което и по-нагоре написах ама по-дълго.
Че не и съчувствам грам. Че не съдбата ти е виновна, а ти самата. Доброволно се хващаш с идиот, наркоман, алкохолик и хазартаджия. Доброволно заради него ти загуби работата си, защото не отиде два пъти на работа.
Мен от такива ще ме  е гнус едно кафе да изпия, а ти си лягаш с такива.
И как така пушете и двамата цигари, пиете редовно, ходите навън, пък искате от хората пари и нямате? Мълчи като пукел.
Това е избор, не Съдбата и казах.
Малко ми се разсърди. Не ми звънеше бая време, не че ми пукаше особено.
След време пак ми звънеше да и давам малко пари.
Викам и - не мога и не искам,  аз работя за себе си, да посрещам моите нужди  и разходи.
Това бяха хора на 23-25 години.

Общи условия

Активация на акаунт