👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 479
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Имаше срок за подаване на ЕГН, 24 февруари може би. В условията на играта са .

# 286
22ри пише в съобщението което напомнят. След това изгарят точките, та няма за какво да си даваш данните, то няма да има какво да прехвърляш. Докато не получиш нови от някое следващо предизвикателство... евентуално.

# 287
На всяко получаване на точки ли трябва да си даваме личните данни или еднократно?

# 288
  • Berlin
А и мен това ме интересува. Аз, незнайно как, съм от тези 600 с по 300 и няколкото точки наградка.Innocent Не си спомням при първоначалното раздаване, през декември, да съм попълвала чак ЕГН за прехвърляне на точките.
Иначе ще ги ползвам ваучер за Озон да си купя книги. Simple Smile

# 289
През Декември не се изискваше ЕГН.

# 290
Не мисля че е споменавано досега дали ще се попълват всеки път данните, но това което казаха със сигурност беше че от тази година вече кой каквото спечели от лоялната програма ще се декларира. Те така или иначе данните които са дадени трябва да ги запазят до края на годината, не знам могат ли да ги декларират на момента и да ги затрият или трябва догодина да е.
Миналогодишните точки не ги гледай, от тая година е друго.

# 291
След като са подадени веднъж, няма нужда на всеки следващи нови точки да се подават.

# 292
Срок няма. Точките от БГ-Мамма имат срок. Ако не ги прехвърлите - губят се. За да ги прехвърлите, трябва да си дадете данните.
Всичко знаеш ти, Ванче!
Прехвърлила съм си точките отдавна  дори тези от последното предизвикателство и данни не съм оставяла. Затова питам има ли срок и ако да, до кога.
Цитат на: Bradley Cooper
link=topic=1734871.msg49341233#msg49341233 date=1740042840
Имаше срок за подаване на ЕГН, 24 февруари може би. В условията на играта са .
Ето това питам, благодаря! Въртеше ми се по памет двайсе и някоя дата....

# 293
Значи си ги прехвърлила по “нелегалния” начин. Имаше някакъв пропуск в системата. За тези случаи бяха казали, че може да им се загубят точките или нещо такова. Пиши им как може да си дадеш данните. Срок за подаване на данни никой не е споменавал, ако си спомням. Данните трябваше да се въведат при прехвърляне на точките. Някои си ги дръпнаха от Инсентив и не им искаше ЕГН. Други от тук и нямаше как да пропуснат тази стъпка. Във всички случаи не си прехвърлила коректно точките си.

# 294
Ти можеш и без данни да минеш, но няма да е коректно. И аз прехвърлих от Инсентив директно, без да ми иска данни, но после си ги попълних.

# 295
Вие хубаво не предоставяте данни, но накрая да не останете без точки. Мисля, че имаше някакъв коментар по този повод.

# 296
Коректно - некоректно, легално - нелегално, всеки сам си преценя. Данни мога да оставя по всяко време - портала е отворен.
Не ми е на живот и смърт дали ще загубя 7лв или ще спечеля още 3.60лв.
Разбрах каквото ме интересуваше.

# 297
Въпреки всичко

# 298
Т.е. срока е бил до Януари. Поне така разбирам написаното.

# 299
22.02 е срокът за осребряване на точки от първо предизвикателство.

Общи условия

Активация на акаунт