👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Четейки пак правилата, аз разбирам, че трябва да напишем мнение, с което да запознаем потребителите с Лоялната програма и да добавим хаштага, а не на всяко мнение да има хаштаг:

“Здравейте! Бебчето ми не е акало 3 дни. Какво да правя?
#хаштага”

“Здравейте! Каква спирала да си сложа, за да ми Фръкнат миглите?
#хаштаг”

И тн 🤣

# 361
От правилата разбирам, че се насърчава ползването на хаштага #BGMлоялнапрограма . Кой както го разбира. Радвам се, че има вече нов етап на програмата.

# 362
Да, точно така го разбирам. Полезно мнение е всяко мнение, което е по темата и не е спам. Аз видях хаштага вече в 3-4 теми. Още не съм го ползвала, но ще го направя Simple Smile

# 363
  • София
Нямам намерение да променям поведението си във форума, както беше и в предишното предизвикателство.
Ще попълня анкетата, за да видя дали този път ще получа обещаните звезди за нея. Предишния път не получих.
Един #BGMлоялнапрограма и от мен.
Очаквам да разбера ще успея ли да мръдна от стартовото ниво и ще видя ли какво предлага бронза или всичко е само в условията, но не и в изпълнението.
Все още си очаквам, едва ли ще получа, спечелената престилка от играта с коледните късмети.

# 364
  • Другата България
Ама тоя #BGMлоялнапрограма задължителен ли е?

# 365
Не е задължителен.

# 366
  • Mediterraneo
Ще разцъкам из разделите да сложа малко  #BGMлоялнапрограма, ще станем разногледи с този хаштаг един месец.

# 367
Ама нещо ще получим и срещу попълнена анкета ли? Пак не съм разбрала... като раздават нещо, винаги научавам след като е свършило! Laughing Попълних я, де, ще видим нещо ще се промени ли.
Разумен смисъл да лепна хаштага не съм намерила до сега. Дори и тук изглежда смешно, като е без да искам нарочно употребен.

# 368
Ще получим звезди от анкетата, както и миналия път

# 369
А как знаете, че не сте получили звезди за анкетата? Не мисля,че има как да разберем точно от къде ни идват звездите. Те просто се появяват след края на предизвикателството и това е.

# 370
А как знаете, че не сте получили звезди за анкетата? Не мисля,че има как да разберем точно от къде ни идват звездите. Те просто се появяват след края на предизвикателството и това е.
Аз звезди от предишното предизвикателство не съм полуила, сега също не чакам.Нали се виждат в профилите ни?

# 371
Аз забелязах движение в progress bar-a със статусите и в периода между двете предизвикателства. Все още съм на стартово ниво, но съм по-близо до бронза, отколкото бях в края на първото предизвикателство.

Доколко разбирам, това означава, че и в промеждутъка съм получила звезди, за да се регистрира този прогрес, но те няма да окажат влияние върху броя точки, които евентуално бих получила в края на второто предизвикателство.

# 372
Аз попълних предишната анкета и нищо не се промени в рейтинга ми.

# 373
Аз звезди от предишното предизвикателство не съм полуила, сега също не чакам.Нали се виждат в профилите ни?
Те се трупат някакви звезди, които ти или аз няма как да ги видим като бройка. Има някакъв рейтинг във вид на лента в профила, където се отразява някакъв прогрес там. Повече от това мисля че не е видимо. И май никой и не знае тая лента на колко звезди съответства и колко бързо се очаква да се запълва че да видиш там промяна. Освен и че тя в момента нищо не ти носи, тия там рейтинги някога си евентуално ще служат за нещо, дето още не се знае какво е.
А пък вече от предизвикателството награждаването е като ударят чертата кой колко звезди е изкарал за този период и дадат точки на тези които са събрали най-много звезди, според класацията там.

# 374

Никъде не се виждат звездите (все още), виждат се само точки ако има спечелени.

pppqqq рейтингът за да премине от едно ниво на друго му трябват хиляди звезди (описани са някъде колко са от ниво до ниво), така, че тези 500 няма как да ти сменят, освен ако не си била натрупала и да си в края на предното ниво и тези да помогнат да прехвърлиш в следващото.

Общи условия

Активация на акаунт