👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Иначе върнах се да прочета разяснението за хаштага и го разбрах така. Например:

Мнение 1
-“Годишна данъчна декларация се подава през март 2026 година.
#BGMлоялнапрограма”

Мнение 2
-“Орхидеята ми умира. Как да я спася?
#BGMлоялнапрограма”

Мнение 1 ще бъде полезно. Мнение 2 не. Съответно едното ще получи звезди. Другото не.

# 481
Аз пък разбрах, че мнението може да бъде оценено като полезно, независимо дали има хаштаг.
Но в началото беше объркващо, че трябва да се слага в теми, с цел насочване към Лоялната програма.

# 482
Не може да са ми дали почти 2000 звезди и лентата ми да не е помръднала видимо. Аз съм сребро, щеше да се забележи.

Не е ясно колко звезди си получила. Точки получават хората с най-много звезди през периода на кампанията. А и наистина много пъти се бъгваше този рейтинг и работеха по него, та не е ясно колко е верен. Ти от къде реши, че са ти дали близо 2000 звезди?

Rebel Rebel и други написаха, че сме получили колкото точки, толкова и звезди - имам 1926 точки, а нямам звезди. Вече обясних подробно за моята лента, не искам да го пиша за трети път.

# 483
Не е така със звездите. Точки, които могат да се трансферират в пари, сме получили. Звездите не знаем колко са.

# 484
Аз пък разбрах, че мнението може да бъде оценено като полезно, независимо дали има хаштаг.
Но в началото беше объркващо, че трябва да се слага в теми, с цел насочване към Лоялната програма.

Да, то пак може да бъде оценено като полезно, но може би хаштага ще дава повече звезди.

Петя, това са точки, а не звезди. Те не са едно и също. Rebel Rebel и другите, които са го написали, част от екипа на Лоялната програма ли са? Не се заяждам, просто ми се иска нещата, които обсъждаме да са коректни.

# 485
Не мисля че някой знае колко точки на колко звезди съответстват, нито пък че изобщо има такава зависимост зададена, то няма как. Класират по натрупаните звезди в края на предизвикателството и почват - на първото място толкова точки, на второто толкова и т.н. - тези точки вече са си ги написали колко ще са, предния път също бяха написанил
Без значение колко звезди имат тия хора и дали не се различават с по 1 бройка или на единия са 5 пъти повече или де да знам и аз. Никой не знае предварително колко звезди ще има този който ще вземе примерно 5 хиляди точки, нито колко ще има този който ще вземе 500.

# 486
Така е, но аз отговарях на този пост в случая.

# 487
Това, което пише тук, не ми звучи като "само в теми за Лоялната програма".

# 488
Някъде имаше обявено пояснение. Хаштага важи само първия път и то само ако мнението е полезно. Идеята е хората да разберат, че е започнала нова игра.

# 489
Никъде не пише само първия път.

# 490
Според мен, ще е най-честно и прозрачно ако се направи да може да се следят звездите като цифра. Днес ИИ или който и да е оценил мое мнение с 200 звезди и някъде в профила където да  пише - към момента имате 10 000 и хоп стават 10 200. Или и да не е в реално време т.е. да се отразява веднага, и на седмица да е...но просто хората да могат да виждат цифровото изражение.

# 491
Това е допълнението

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ
към кампания Споделена пролет

Целта на #BGMлоялнапрограма е да бъде използван единствено в мнения относно лоялната програма, които разясняват нейните механизми и предимства. Публикации с различна тематика няма да бъдат оценявани, дори и да съдържат #BGMлоялнапрограма

# 492
Според мен, ще е най-честно и прозрачно ако се направи да може да се следят звездите като цифра. Днес ИИ или който и да е оценил мое мнение с 200 звезди и някъде в профила където да  пише - към момента имате 10 000 и хоп стават 10 200. Или и да не е в реално време т.е. да се отразява веднага, и на седмица да е...но просто хората да могат да виждат цифровото изражение.
Може би не по време на предизвикателството, че тогава тези които виждат че са с малко ще теглят майните вместо да се опитват да изпълняват изискванията. Но след него ако се виждат, ще отпаднат доста питания и чудения.

# 493
  • София
На мен като потребител ми прави лошо впечатление тази потайност, твърде много неща остават скрити-покрити.

# 494
Според мен има и друга страна това - ако пък всичко се обявява, веднага скачат хора да им търсят сметка за всяко, едно по едно - ама защо толкова, защо така, защо моите са толкова, защо на Пенка за толкова, защо на Гинка са толкова и т.н. Никакъв начин и шанс няма да се угоди на всички, то не е възможно просто.

Общи условия

Активация на акаунт