Как тренирам - 29

• 22 863
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да, Ани, завъртам отново 🤗

# 46
  • Бургас/Пз
Ще пробвам другата седмица да видя какво ще ми се получи Simple Smile Ако изкарам два кръга, ще е добре. Искам малко вода да източа, обаче не мога да правя фастове.

Много ми беше интересно да ви прочета мнението за упражненията за д...то. При мен се оказа, че разковничето е в тежестта. Като вдигам тежко имам , като не вдигам нямам 🤣🤣🤣

Кг-те ми и на двете снимки са ми абсолютно едни и същи, но очевидно с мускул изглеждат съвсем различно, отколкото без. Разликата между двете снимки е около 1 година. В момента съм някъде между двете, но си признавам, че вече ми е трудно да поддържам формата с белия клин, особено последната една година, предвид настъпващи хормонални проблеми. За протокола след няколко месеца ще стана на 48.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 21:24 от ЗлаВещица

# 47
  • София
О, миличка, и аз съм така. Затова ми е смешно като ми казват, че тежестта нямала значение. Няма при някои явно. Аз цял живот тренирам с тежко, за да изгледам добре. Намаля ли тежестта и все едно мускула се свива.

Изглеждаш много, много добре! Поздравления.

# 48
ani_d, по тялото, което имаш, никога не бих ти дала толкова години.

Иначе май всичко в крайна сметка си опира до изначална физика и заложености. Аз си имам дупе, откакто си се помня, и не просто тежести, тренировки не ми трябват, за да си стърчи. Сега доколко са мазнини там при мен и доколко са мускули е съвсем друг въпрос.

# 49
Аниии, топ си! Пу-пу, страхотна - дерзай Simple Smile

# 50
  • София
Не бих казала, че опира до това. Цял живот съм кльощава и ни цици, ни дупе. Бях 42кг преди да започна да тренирам - само кокали и кожи и така от дете. Само да кажа, че съм висока 172см. Та сега съм 60кг и всичко съм качила с много мъка и зор през годините..

# 51
Момичета, здравейте! Пиша ви за съвет. Има ли как сама да си съставя програма за трениране и съответно къде да видя правилна техника на изпълнение и работа с уред? Смятам да се допитам до треньор, обаче предишният ми опит не е много положителен по отношение на показване на техника и обръщане на внимание, а е по-скоро тренирай на макс, въпреки че не си бил никога досега във фитнес. Та ми се ще, ако мога, като отида, да не съм супер неука в началото сама да правя нещо.

# 52
Ани тук и тя изтрепа рибата Smiley
Ще се покажа след две години Sweat Smile нито минутка по-рано.

Патенце, да няма печатна грешка 42кг на 172см? Да не си била анорексична?

Green Arrow, аз гледам клипчета в интернет как се изпълняват различните упражнения. Има много примери и споменати грешки, които най-често се правят за съответните.

# 53
За съжаление не мога да тренирам с "тежко", заради шипове и дископатия. Но вие сте прекрасни Wink  Simple Smile
Аз бях все болна преди да започна да тренирам. Пък сега съм кукуряк Simple Smile

# 54
  • София
Не е хубаво да хвърляте така думи в пространството. 🙄 Не, не съм била анорексичка. Бях много слабо и високо дете, написах го.

# 55
Green Arrow, първо браво за решението да започнеш тренировки. Не сравнявай един треньор с друг, има и много компетентни хора, които се интересуват от новостите и се стремят клиентите им да са успешни.
Иначе те разбирам - и аз съм попадала на такива, за които е важно основно да им платиш и това е. Но като всяко нещо - проба-грешка е докато откриеш твоя човек. Обаче през това време човек учи доста и трупа опит.
Не мисля, че ако си тотално начинаещ ще можеш супр адекватно да си направиш изцяло собствена програма и да следиш за техниката. Но може да почнеш с малки стъпки и по мускулни групи. Тук и Петето може да даде професионални съвети.

Лично аз съм доволна от себе си тази седмица - разписах се с 6 посещения в залата. Зарибихте ме с тези смарт кантари и поръчах от Амазон, сега чакам да видим каква е присъдата.

# 56
  • Пловдив
Тия 42 кила при вече достигнат ръст 172 ли бяха, или по-малко?

# 57
Здравейте. Аз съм извън строя вече седмица. В понеделник ми вадиха оперативно медрец, имам шевове и още не съм се въстановила. Равносметката е седмица без тренировки, мека и недостатъчна храна и - 2 килограма 😔
Силно се надявам идващата седмица да мога да се храня по- пълноценно и постепенно да се завърна в залата.

# 58
  • София
Тия 42 кила при вече достигнат ръст 172 ли бяха, или по-малко?

Да. Това ми беше старта със спорта и мотивацията. Исках да кача кг.

Нона, стискам палци да се оправиш по-бързо. Аз пък съм в цикъл и целия уикенд айляк. Тая съботната тренировка все нещо става и се проваля.

# 59
Зададох въпрос, не съм искала да обидя никого.
Просто 42кг на този ръст е проблемно от където и да го погледнеш. Радвам се, че си се измъкнала от това положение.

Общи условия

Активация на акаунт