Приятелят ми не ме обича

• 7 465
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
Ммммм дам, просто си запълват скучното ежедневие... Ама и това не пречи да го заявят. Знаеш ли, може пък и отсрещния това да иска.
И ще стоите докато не го заяви? Защо трябва да го прави, ако Вие вече знаете? Какво ще промени това?

# 106
  • Пловдив
Ммммм дам, просто си запълват скучното ежедневие... Ама и това не пречи да го заявят. Знаеш ли, може пък и отсрещния това да иска.

Мда ...напълно излишно поемане на риск.

"Ама пък ако не искаш това......сега така добре си ме устройваш.Защо да си развалям комфорта, защо да водя разговори, които не искам, защо да поемам рискове, защо да питам нещо на което не съм готов да получа отговора.Ще си таковам , ще си чакам и каквото стане......то аз така съм си добре.За другият ще го мисля после....а пък може и да не го мисля"

# 107
Не е луд, който яде баницата...

# 108
И ще стоите докато не го заяви? Защо трябва да го прави, ако Вие вече знаете? Какво ще промени това?

Редактирах си поста, добавих и по тая тема, какво ми каза...

Не е луд, който яде баницата...

Да, така е!

# 109
Авторке, моето мнение, като преживяла същото нещо е -бягай! Този човек не държи на теб по никакъв начин. Удобна си му, просто. Ако искаш да играеш тази роля-ок. Аз не исках. В сходно на твоето положение си бях дала срок-ако до края му не заживеем заедно-ще се разделим. Не чаках нито ден повече след това и го оставих. В последствие, след години разбрах, че не съм била единствената. Колко съм била проста и глупава не е истина. Само като се сетя и ми идва да си забия един шамар собственоръчно.

# 110
Това ми е едното предположение и за двете истории - мъжът се среща с поне още една, с която също не е сигурен и не знае дали иска да бъде.
Сигурен е, не иска.

# 111
Нещо не мога да ви разбера. Очаквате искреност от хора, които са били достатъчно ясни всъщност, стига да слушате с двете уши. Мъжете не ги е страх, не са объркани, даже единият ясно е казал "за какво ми е".
Мъжът по принцип няма желание да жертва свободата си, ако не е много влюбен. И има едни други мъже, които много държат да имат жена да им шета и да си делят сметките, ама такъв за какво ти е. Тези двамата мъже не са нито едно от двете.

# 112
Именно! Разправям ви аз, че по-ценно за мъжа е това, което не му вземаш, а не това, което му даваш.

# 113
За мъжа е ценно, когато влага време и ресурси в някого. Ако един мъж има интерес жената няма да се чуди обича ли я или не.

# 114
Как така не си съгласна? Ти не си ли анонимната от общата тема с нефелника, дет уж не знае какво иска, обаче си говорили много сладко? Ти си 100%. Ако не се натискаше, отдавна щеше да си го разкарала. Твоя го е страх, че във връзка ще трябва да те еХе редовно. А така, да се прави на улав, си му е идеално.

И двете с авторката искате гаджета и сте се запънали с някакви смешници, които ви размотават и не ви дават това, което искате. Трябвало да й го кажат буква по буква. Оле, майко! Не, може би - и двете не са да. Разсъждавай върху последното изречение и може да получиш някакво просветление.

То и при двете ви е едно и също. Хем ви казват, хем ви показват, че ни ви щат, а вие им се натискате.

Не съм съгласна. Нито казват, нито показват, нито ние се натискаме. Пробваме да изясним едни неясни отношения, но няма кой да е достатъчно мъж и да заяви ясно и направо, какво иска в крайна сметка.

# 115
  • София
Аз пък се чудя за какво ви е тая яснота.
Да, авторката явно иска любов и общо бъдеще, ама Меридит - за какво то е яснота на теб?
Ползвай си го по предназначение, щом ти е приятен и недей дълба какво му е в главата.
Изживей си го докато ти писне и бай.

# 116
То горе долу неговата яснота е като нейната.
Тя предложила три варианта, той отговорил - не знам.
Станало му каша в главата на човека, от толкова варианти.

# 117
  • София
Меридит, човек, който не иска обвързване не се пита нищо повече. Ако му е кеф ще се видите, ако не няма. Това е да не си обвързан. Не е проблемът дали живееш с някого, а че си длъжен да се видиш с него тази седмица или по принцип. Когато хората не искат обвързване не очакваш нищо от тях, не питаш какво искат, не се изяснявате. Според мен. Аз като не искам обвързване не искам и изясняване. Щом ви е приятно защо притискаш човека? Ако ти се иска повече просто му го кажи и си тръгни, защо него питаш той какво иска, че и му предлагаш варианти. Виж ти какво искаш и действай така.

# 118
  • София
Да, малко нонсенс са нещата.
Не иска връзка и ангажиране, не иска да дава отчети и да бъде ограничавана във време и ангажираност, обаче пита какво искаш?
За чий ти е?

# 119
Положението е

Общи условия

Активация на акаунт