Приятелят ми не ме обича

• 7 182
  • 237
  •   1
Отговори
# 195
Мередит търси валидация на тази неангажираща връзка от негова страна и понеже той не й я дава,се чуди какво става. Иска хем да не е сериозно, хем всяка свободна минута да са заедно. Леко шизофренично ми звучи на мен. Хем неангажиращо,хем да имаме планове за свободното време заедно..... Мъжа не я заблуждава,напротив,показва й ясно намеренията си,а тя очаква нещо различно. В случая тя трябва да си изясни за себе си дали ситуацията в момента я устройва или не. И ако не,му казва чао.

# 196
  • София
Ами, да не е ок. Не пречеше да се изясним, като големи хора, не с "казвам ти дъще, сещай се снахо", защото може и да не се сеща отсрещния правилно.

Като му минат депресивните състояния, пак ще ми се обади и ще говорим 2-3 часа на ден, всеки ден, но определено се замислям, за какво ми е такъв. Хем го разбирам, хем не.
Какво има да се изяснява? Ако нещо ще се изяснява му казваш кое не ти е ок и той вече като не иска няма да се съобрази и край. Пък ти си му нон стоп на разположение, нула претенции и после ще го питаш какво иска като е видно, че иска да ти се оплаква и да се виждате само, когато скучае и му е удобно. Такъв ти трябва само ако и ти правиш така, иначе си на минус.

# 197
  • SF
Ами, да не е ок. Не пречеше да се изясним, като големи хора, не с "казвам ти дъще, сещай се снахо", защото може и да не се сеща отсрещния правилно.

Meredith, малко се учудвам, че очакваш повече изяснявания.  Освен с прости думи, хората говорят и с метафори, с езика на тялото, а най-вече с постъпките си.
Аз НЕ предпочитам да изрека ясно и да засегна категорично човека "Кофти си, бягай, не ставаш за мене! Опитах да излизам с тебе - тъп си! Зъбите ти са жълти, онзи ден не ми плати сметката, в събота като ти писах, ти трябваха 3 часа, за да го видиш, една жена ми каза, че си прост, а имаш и дете, което е голям лигльо...." и т.н.
Разчитам много да усети незаинтересоваността ми, която му показвам толкова, колкото възпитанието ми  позволява.

Ако съм в твоя случай и месеци наред ту го има-ту го няма, предпочитам да се скрия някъде, без да го предизвиквам към откровения "така и не успях да те харесам, така и не успя да ме заинтригуваш. Край!"

# 198
  • Обран бостан ;)

Като му минат депресивните състояния, пак ще ми се обади и ще говорим 2-3 часа на ден, всеки ден, но определено се замислям, за какво ми е такъв. Хем го разбирам, хем не.

2-3 часа на ден ? Сериозно ?
Мъж, който не може да каже това, което иска за 2 минути .. хм Close

# 199

2-3 часа на ден ? Сериозно ?
Мъж, който не може да каже това, което иска за 2 минути .. хм Close

Ами, да! И предимно той говори, не аз.

п.п. Извинявам се за "обсебването" на темата, което се споменава вече по-долу, не ми беше това целта. Спирам, нека авторката си продължи.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 13:54 от ♒️ Meredith ♒️

# 200
Мередит се вмъкна в темата на авторката и я обсеби. Некоректно форумно поведение.

# 201
Мдам# исках да направя препратка с обсебването.
Предполагам и с времето на господина така действа.

# 202
Що не вземете да се питате вие дали имате всичко, от което се нуждаете в една връзка, като внимание, време, секс, усещане за важност, вярност, а не да питате тия мъже какво искат и как се чувстват?
Аз пък не знам кога съм се питала мъж какво иска. Аз казвам аз какво очаквам, ако до месец няма промяна, напускам връзката. Мъжът искал ли връзка, искал ли секс, как се чувствал, какво мислил... Всеки е отговорен за собствените си чувства. Ако има проблем, да си каже. Ако не е доволен от резултата, да си тръгва.

# 203
  • Out of the Mix
Много ултиматуми, Манде.
Мислих, че си по-обрана, балансирана, и не тропаш с копитца.
Какво може да искаш, или не за 1 м.? Rolling Eyes
Промяна в характер, отношение, за какво, пари, навици, рутина, обещал нещо да свърши, мота се?
Ако не ви е леко, не се разбирате с една дума няма смисъл, счупеното не се "залепя" отново. Simple Smile

# 204
Меридит, извинявайте, но си пуснете своя тема.
Завзехте моята тема и аз не мога да разбера на Вас ли пишат или на мен? По-скоро на Вас.

# 205
Оо никакви ултиматуми, Ревокър. Аз не тропам никога на мъж. Аз казвам "имам мечта да се омъжа до еди колко си време, имам желание да имам деца до еди кога си, имам план да...". Мъжът, ако иска, ще направи нужните крачки. Но на всеки му е било ясно, че житейските ми планове не подлежат на омаловажаване, отлагане, пазарене, молене, притискане. Досега съм получавала, каквото съм искала. Дори мъжът ми е останал с впечатлението, че идеите са дошли от него. Аз някога нещо съм споменала и той обърнал внимание и ме слушал внимателно. Simple Smile
Да, един месец давам. За някои неща и по-малко. Ама не си мисли, че им обявявам срока, той си е в моя будилник.

# 206
  • Somewhere far away
Е как ще се ожените за един месец? И като свърши срока как точно, като на срочен договор, или на постоянен- подава си молбата за напускане, подписвате се и довиждане. Супер.
 Само че малка подробност- не всичко в тоя живот става така както сме си го планирали, мечтали или желали.

# 207
Ех, аз да не съм искала да се омъжа след един месец познанство? Вие, ако имате такива прибързани и обсебващи желания, вярно няма да се получи с никого. Не че нямате право на тях, де.
Били сме гаджета, живеехме заедно, споменах, че смятам, че двойките, ако не се оженят до някое време, има голям шанс за раздяла. След един месец ми предложи брак, след още две седмици подписахме.

Допълвам: така се получи и с апартамента ни. Вече имах свой и докато гледахме филм по някакъв повод казах, че е редно семействата да живеят в общо жилище, което двамата да превърнат в дом. Така се чувстват, че допринасят, а не че са на гости. Мъжът ми започнал да гледа имоти. След няколко месеца вече беше харесал и бяхме го купили.

# 208
  • Out of the Mix
Манди, ако неговите планове към теб лично не съвпадат с твоите, каквито и срокове да даваш и поставяш, няма да се получи.
Просто си изкарала късмет, че е искал да е с теб, мислил си е тези неща, и е съвпаднал моментът. Simple Smile
Не съм съгласен за подписването и бракуването.
Бракът не е критерий, утре може да се разведете.
И аз си имам свой.
Да ти кажа, ако бях в твоята ситуация, нямаше да взимаме 3-ти. Sweat Smile
Живеем в един от двата.
Ипотеки не ща.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:48 от Revoker

# 209
Ама това не е късмет, това се опитвам да кажа. И на други мъже съм ги казвала тия неща, но нищо не се е случвало. Виждам, че няма интерес, няма желание, няма еднакво виждане за живота или не виждат в мен жената, за която да си дадат тоя зор/труд. И аз казвам адиос, мучачос!
В тези връзки ние сме активни участващи и имаме право да искаме, да получаваме, да отказваме и да излизаме от тях, не само да приемаме, каквото ни се дава, и да казваме "ех, ми не всичко става, както го искам".
Е, сега, бракът не бил критерий. Аз пиша съвет към авторката на темата с несериозния приятел. Като го добута до брак вече ще я съветват други с по-дълъг от моя и с повече опит.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:56 от Mandy Bo

Общи условия

Активация на акаунт