Ноемврийски бебета 2024 - тема 2

• 13 795
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
И при моето дете е рядко, най-вече от баща си търси да суче 😂

# 46
mommy 22 с Мелилакс клизмичка. Докторката ми каза някаква друга, но тази имах вкъщи. Сега треперя пак да не се повтори и вече не знам колко дни да чакам, не искам и превантивно да давам сироп примерно, за да не привикне нещо.

Аз давах сгъстител за кърма по мое усмотрение и мисля, че от това може да се е получило. Спирам го пък да видим.

# 47
Мами, има ли бебета, които не са в настроение? Не знам какво му става на нашия, скок в растежа ли е, уж коликите минаха обаче се събужда с рев и през деня пак има моменти ей така просто не е на кеф. Тук говорим нахранен, със сменен памперс, в нас не държим топло,постоянно си играем с него, абе на теория всичко е окей, обаче пак постоянно нещо мрънка. Получаваме и по някоя усмивка тук таме. 😃 Знам,че не е от лигавешка, но все пак. Надявам се скоро да отмине този период!

# 48
  • София
Оо разбира се 😀 В такива моменти яко се правя на клоун, нося го на ръце, пускам абсорбатора 😀 Но понякога просто не си е на кеф…като нас, големите 😀

# 49
Моето напоследък е повече в настроение, но си има своите моменти, в които въобще не е на кеф. Само се майтапя, че зодията (везни) много ѝ отива, както я гледаш се смее, в следващия момент почва да плаче. А любимото ѝ е да плаче и да се усмихва. Бебешка му работа 😃

# 50
Моето момче е на 2м. и 3 дни, като го сложа да лежи по корем на активната гимнастика си лежи и си почива, издава звуци и се радва, най-много да си завърти главата от едната на другата страна и пак си остава да си лежи, никакво усилие да си изправя главата, като го държа в ръце обаче изправен си държи добре главата, не мога да разбера какво става, рано ли е, не е ли, при вас как е?

# 51
Моето момиче си държи главата много стабилно, когато е хваната на ръце, даже вече почти не я придържам. Както и, когато лежи върху мен. Когато е по коремче на земята, обаче, нещата не стоят по този начин. 😃 Държи си главата изправена, но не толкова стабилно, както когато някой друг я държи. Прави някакви неуспешни опити да се обръща от корем по гръб, но тя е и по-голяма. На 3 месеца и 10 дни е.

# 52
Моето момче е на 2м. и 3 дни, като го сложа да лежи по корем на активната гимнастика си лежи и си почива, издава звуци и се радва, най-много да си завърти главата от едната на другата страна и пак си остава да си лежи, никакво усилие да си изправя главата, като го държа в ръце обаче изправен си държи добре главата, не мога да разбера какво става, рано ли е, не е ли, при вас как е?

Просто му е по-интересно и затова. И моята доста често е така. Като и сложа по-интересни неща да гледа на пода, по-често се мотивира да си вдига главата. Бебешко огледалце например

# 53
Абсолютно същото на вече 3 месеца. Ще сменям тактиката. Времето по коремче ѝ е в кошарата. Ще започна в активната гимнастика. Чакам и килимчето за игра да дойде, и ще действаме и на този фронт.

# 54
Като е върху мен по корем си изправя главата и се гледаме Grinning другото място на което прави една идея повече опити - силно казано пак, но то това е повивалника, иначе нулев интерес.

# 55
  • София
Моят любопитко като го разнася баща му ще си счупи врата да се надига и оглежда, като лежи на нас също. Сложа ли го по коремче се забива и почва да "яде" каквото има под него. Днес тествах тези хитови водни дюшечета от инстаграм, но явно е още малък.
На 2 месеца и 10 дни е, но много харесва гимнастиката, рита едно шумкащо, почна да посяга. На 3 пъти си заспа. На шезлонга съм му закачила допълнителни играчки, едната  може да я стига и се научи че като я бутне с ръка мърда и е тотален хит. Но се превъзбужда, а ако ги махна се сърди. Няма угодия.
Сега хит е повивалника, нещо си е харесал на пердето или тавана и все му се смее и му говори, поне не е такава драма преобличонето вече.

# 56
Моята също доста стабилно си държи главата. Сутринта даже такава мотивация я обзе като я сложих по коремче, имах чувството, че направо ще стане Joy Когато съм застанала леко встрани от активната гимнастика, тя веднага ме проследява с поглед, разглежда си, прилича на клюкарка, сакън нещо да не и убегне Grinning

# 57
Отново темата сън:
Момичета как са със съня вашите бебета ?
Моят юнак на 3мес и 18 дни, през деня прави дремки от сорта на 15/20мин и то в ръце. Заспива изключително трудно. Като го оставя се събужда, стряска се. Как е при вас ? Ако имате някакви съвети/ трикове моля споделете ги. 😊

# 58
  • София
Да не ви е почнала регресията, от кога е така? И моят спи на ръце, но си ги прави над 45 минути (на 3м и 6 дни е)

# 59
Нашият също спи на ръце по 40-50 мин или в раницата може да откара и 2 часа 😃 Напоследък приспиването е ад, видимо му се спи,но почва да плаче и да се извива назад, след 5 мин се предава и си спи сладко, бебешка му работа😃 Последните дни успявам на магия да го сложа в гнездото за по 30-40 мин и там да спи, но се получава единствено и само ако изчакам 20 мин да влезе в дълбок сън. При нас помага бял шум и когато го оставя някъде си държа ръката на корема му по 3-4 мин и бавно я махам, помага в повечето случаи. Но е възможно и да е регресия, четох,че може да се появи от 3 до 5ти месец.

Общи условия

Активация на акаунт