Тема за идеи за Свети Валентин. Какво ще подарите на половинката си?

• 4 189
  • 68
  •   1
Отговори
# 15
На цирк ще го водя.

# 16
Аз съм подготвила почивка за 7 дни и то заедно с мен😅, с бебе сме даже май е повече за мен 😁.

Много харесвам идеи, насочени към комфортно прекарване. Една година ни купих ваучер за спа и уелнес център и си починахме чудесно.
Аз използвах празника ,за да ни пусне мама 🤣🤣🤣( някой трябва да гледа децата ) . И аз много обичам ,масажи ,басейн ,вино и най-вече ще спя . То май отивам на СПА за да СПА 😅.

# 17
  • Банско
Подаръци вече не си правим, понеже сме от 15 години заедно(на 37 и 35 сме), но ще отидем с детето на ресторантче, минерален басейн, малко спа. Това е най-хубавия подарък за нас, да сме заедно, да се глезим някъде и да си почиваме.
Ако трябва да купувам подарък, бих дала идея за някакъв личен спомен. Например карта на мястото на първата ви среща със сърце и сложена в рамка, с надпис.

# 18
Подаръци вече не си правим, понеже сме от 15 години заедно(на 37 и 35 сме), но ще отидем с детето на ресторантче, минерален басейн, малко спа.

И ние 7 години сме заедно и вече ми е трудно да измисля нещо за подарък. На Свети Валентин повече наблягам да подаря някаква емоция или релаксираща почивка, но понякога го питам иска ли нещо конкретно. Мъжете имат своите нужди. Джанти-манти там, не знам си какво Grinning

# 19
Мисля да му подаря дантелено бельо😁

# 20
Сега се чудя. Нов киндл с възможност за цветни картинки или една картина за бюрото.

# 21
  • Между гори и планини
Преди повече от 18 години му подарих сина ни. Малко ли е, при положение, че имаше диагноза, че не може да има деца?!
Иначе правя торта и нещо по- засукано за вечеря.

# 22
Аз се замислих ние добре сме измислили ,но какви подаръци очакваме . Сега се чудя аз какво искам 😁....дали ще се сети сам ,така като го гледам май го мисли 🤣🤣🤣 или да го подсетя

# 23
Аз се замислих ние добре сме измислили ,но какви подаръци очакваме .

Вчера ми се обади и вика, искаш ли за свети валентин да ти купя скрина, която толкова си харесала за спалнята 😂

Но шегата настрана, радвам се да получа дори обикновен букет. Важно внимание, нямам други очаквания

# 24
  • София
Аз подарък не очаквам (физически). Стига ми да ме остави да се наспя, децата да им направи закуска, аз да имам време за малко книга и кафе в ТИШИНА 😀

# 25
  • Между гори и планини
Ние март месец имаме годишнина от сватбата, предпочитам тогава двамата да отидем някъде - спа, ресторант. На 14 февруари ми е все тая, ден като всички останали. Ако ще де сеща веднъж в годината с цвете, бонбони, по- добре да не се сеща въобще 😂

# 26
На мен ММ ми подари ваучер за масаж за бременни ( може да не се е усетил, че като въвежда моя имейл ще го получа сега в пощата, но не е проблем). След 4ти месец мога да го ползвам. Пък аз му избрах една чаша с капибара и картичка 🤣 и ще го водя два дни преди св. Валентин на преглед с мен, да си види бебето. Мисля, че е достатъчно 😁

# 27
Добре де, кой ги купува тез велики произведения на сладкарското изкуство в категория 18 + ? То не бяха зайци в неприлични пози, мъжки орнаменти и подобни…

# 28
  • Между гори и планини
Аз не съм виждал такива.
Но преди години купих на мъжа ми боксерки със скелетчета в пози от една индийска книга. Много се смяхме 😜

# 29
Джанта. Може и две.
Като онази, с която забърсахте бордюра и после се правихте на дръж ми шапката.

Общи условия

Активация на акаунт