Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 29 570
  • 918
  •   1
Отговори
# 15
След като си пускала и друг път и си е бил нормален, не бих се притеснявала. Пусни за свое успокоение една контрола по някое време, но вероятно нищо ти няма. Не знам как са ти изписали лекарството едно време, но ако е било на база еднократна стойност… не се изписва така.

# 16
Запис и от мен в темата! Heart SGC, лек остатък от бременността!
Аз си чакам тестът в четвъртък, за да мога да се лекувам като хората. Парят ми очите, кашлям, имам една странна температура 37,1-2 понякога, вече пети ден. Години наред не бях боледувала, последните 4 месеца това ми е за трети път. Sad Направо изобщо не ми се започва нов инвитро опит като виждам до какво води при мен.

# 17
  • На изток от Ада
Инферия чакаме те!
Среднощно Слънце дано имаш успех скоро !

Аз ми свърши вчера , вече 2 път имам едни пробождания в яйчника за 1седмица

# 18
Хайде на новата тема,Rave ❤️
Честит син прашец S.G.C леко бременеене! Извинявам се , че скоро не съм ти писала, ще се поправя💙
Подкрепям синия прашец и от моето ритащо чавече, пълнете джобовете!
На всички борещи пожелавам сили,вяра и търпение! Обичайте се! Нека борбата ви се увенчае с успех!
Инферия,  от хормоните е! Мисли позитивно!

# 19
Fayonka, Viki, нека с новия цикъл да дойде и нов шанс за успех! Пожелавам ви го от сърце .

шанталче, да се оправя малкия юнак и тъй като те приемам като част от сърцето на тази тема, силно се надявам да видя и твой положителен тест в най-скоро време.

Инферия, с теб по интересен начин се засичаме, ти не предполагаш, но аз да си кажа. Твоите постове преди години ми действаха много положително и запомнящо се, когато следях темата задочно, та долу горе по времето когато забременя с малката и я роди, аз реших да се включа в темата и се зареждах точно от постове и орисвания като твоите. Интересно е сега, че когато аз забременях и орисвам в темата, ти се включваш отново с опитите за второ. Та имам някакво добро усещане, че нещата ще се получат и този път при вас, и ти стискам палци.

Тирамису, подкрепям меннията за пролактина на останалите момичета, аз също съм изследвала няколко пъти и точно първия път излезе в леко завишени стойности, но нещо в лабораторията ме бяха напрегнали и лекарят тогава каза, че когато стойностите са малко над нормата, най-вероятно е моментно. За проблем май се търсят по-високи стойности. Но така или иначе аз повторих и при повторното изследване всичко беше ОК. Та за твое спокойствие, може да се тестваш отново. Иначе мисля m-angel беше забременяла след като коригира пролактина, но не знам при нея какви стойности са били. Тънка материя си е и по-добре консултация с еднокринолог. Да си кажа честно за щитовидните моите бяха долу горе такива и си бях на доза 25 дълго време, а след като установих бременността вече вдигнах веднага на 50 дозата, че тсх скочи бързо, но за седмица-две влезе в рамки. Може би единствено фт4 ми беше малко по-високо при 25, но изчакай и мнението на ендокринолога. 

Среднощно слънце, кураж и да минава всичко лошо. Тази температура не изглежда да е вирусна, стискам ти палци на първо време да се оправяш и да идват положителни неща.

Момичета, пазете се, че тея вируси сега не знам какви са, ама сигурно няма човек около мен който да не е болен. Догодина съм решила да си бия 100 ваксини.

Мила, няма за какво да се извиняваш. Heart Kissing Heart

Благодаря момичета! Hug Heart

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 10:45 от S.G.C.

# 20
Благодаря за темата.
SGC лек остатък от бременността и адмирации за търпението. 🤗

# 21
  • София
S.G.C., много мило Heart

# 22
  • На изток от Ада
Лек остатък SGC!

# 23
Rave, благодаря за прекрасната тема и аз Heart

S.G.C. точно те четях в една стара тема за Калчев и микробиом и толкова хубаво ми стана да видя орисването ти. Ето, че мечтите се сбъдват Heart Желая ти най-прекрасният финал да има твоята история Heart

За пролактина - много е важно да са спазени условията и да се полежи 20 минутки преди изследването. Аз като изследвах за пръв път, излезе леко завишение, но док каза, че когато има проблем, не е така леко. После повторих със спазени условия и всичко се оказа наред Simple Smile

# 24
Благодаря за чудесната темичка, rave Heart

S.G.C, толкова се радвам да те прочета като орисница Heart още малко остава и чакаме памперсите Blue HeartBlue HeartBlue Heart

inferya, пожелавам ти след още седмица да говориш спокойно за опита като за такъв с положителен резултат! Между другото, при последния трансфер и на мен ми беше изключително трудно да следвам инжекционната терапия (имах по 4 инжекции на ден) и бях супер емоционална заради това.

тирамису, и аз смятам, че трябва да повториш пролактина.

Мятам питане във връзка с моя приятелка в скрит текст:
Скрит текст:
Утре ѝ е пункцията. Но са ѝ изписали Достинекс вчера, нямам идея защо, за 10 дни (уж няма проблеми с висок пролактин). Чета, че се изписва по половин/едно на седмица и по 1 в продължение на 10 дни ми се струва много и се притеснявам, че нещо не е разбрала. Та, някой чувал ли е за такава схема, дали да я натискам да звъни до болницата да провери дали е вярна терапията?

Успех на всички НЕчакащи М тези дни и дано темичката се напълни с много плюсчета и добри новини Heart Flowers Four Leaf Clover

# 25
  • На изток от Ада
2402 все за половин, чета за Достинекс.

# 26
По едно хапче достинекс на ден в продължение на 10 дни, така ли? Да не би да е бромокриптин това, което са ѝ изписали?

# 27
rave ❤️

S.G.C 💙🩵💙 още малко не остана. Безпроблемно и до термин 🫂
Аз грабя от всичко по много, че нищо не се знае. На сватбата ритнах менчето и хукна мъжката рожба напред. Така , че не се знае 😇

Inferiya Отново , успех момиче ❤️ Стиснати палци 🤞🍀

Нещо за мен , чакам си търпеливо резултатите от ПИД на две ембриончета, имам нужда от стиснати палчета , всичко да е наред и да няма проблем с тях 🥲😇

# 28
Достинекс си е изписан. Даже се чудеше защо са ѝ дали само 2 опаковки, като са по 2 хапчета в опаковка, а е казала, че ѝ е назначен за 10 дни.

Може да е някакъв нов протокол, свързан с инвитро, знам ли. От една страна не искам да я шашкам баш сега, знам че е достатъчно притеснена, но от друга не знам дали е възможно предозиране с това и какви биха били последиците.

# 29
  • На изток от Ада
Нека се обади в клиниката, 2402 , няма да в плашиш да е сигурна!

Общи условия

Активация на акаунт