Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 123
  • 918
  •   1
Отговори
# 570
  • На изток от Ада
Фей , примерно на Аа, Михайлова казала след имунологичните като крайна идея и Кариотип!
То има и Крос мач, за хора с дете , до колкото знам.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 17:42 от nasito8988

# 571
Ягодке, много съжалявам, няма ли някакъв шанс за следващ преглед?

На мен също ми е написала кариотип, но вече на по-късен етап. Още не е коментиран дори.

# 572
Момичета, благодаря за милите думи и подкрепата Flowers HibiscusHeart Гледам да забравя и да се разсея. Правя торти и някакви елементарни герданчета (Дими, страхотни мартеници, имаш талант), решавам бая кръстословици на ден, чета Дан Браун и гледам по десет серии на ден на най-неангажиращия и забавен сериал, който набарах негледан и така, дано си напълня главата с достатъчно ненужни думи от кръстословици и конспирации, че да затисна гадните спомени някъде много назад. Не знам дали работи така, но смятам да проверя.
Ягодке, толкова съжалявам, искрено, нищо не трае вечно, нито доброто, нито лошото, така че те чакат хубави емоции в бъдещето и се фокусирай върху тях
Скрит текст:
имаш ли изследван абортивен материал досега, извинявай ако не искап не отговаряй, но ако нещо сте откривали преди, може да ви насочи нанякъде...
Иначе Еми, чета сега едни карти , "Щастие в кутия", понеже няма как да си позволим психолог за момента, и доста ми помагат, ще прикача снимка. Всеки ден или на два дни, зависи от картата, отварям по една и мисля за нея, препрочитам я и се опитвам през целия ден да ми е в главата и наистина да попие.
Скрит текст:
За мъжете, просто няма как да ни разберат. Тях ги мъчат други неща. Но ако си мислех, че неуспешното бебеправене беше самотно, то сега след А, осъзнавам колко наистина самотна и неразбрана съм. Просто няма как. За това жените са велики и ако раждаха мъжете щяхме да сме се затрили като вид ... И за това съм страшно благодарна, че можем да споделяме тук и да се опитваме заедно да се справяме с препятствията.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 18:20 от kattes

# 573
  • София
Яготке, съжалявам! Все пак се надявам да навакса!

Аз пък ходих да избирам играчка за един бебешорник, че съм на погача в неделя Grinning ако не се разрева вкъщи като се прибера значи съм бетон Grinning

# 574
  • Замък сред облаците
И аз бях на погача миналата събота - не се разревах, тъй че стискам палци и ти да не. Особено пред О е по-лесно някак си емоционално. Тръгна ли вече или се очертава утре да броиш ден 1?

# 575
  • София
май утре ще го броя ден 1 и в понеделник ще мога да си пусна хормоните

# 576
Тъй като нямам отговор от Калчев и днес, утре ще ходя за чхг, да пусна ли пак и прогестерон?

# 577
  • София
Тъй като нямам отговор от Калчев и днес, утре ще ходя за чхг, да пусна ли пак и прогестерон?

аз бих пуснала, ей така да си вържа гащите

# 578
Ягодке, kattes, силни прегръдки Heart !  Кураж, момичета! Борбата продължава!
На всички с +++, голямо честито Sparkling Heart и успешен финал.
2402, мартеничките са прекрасни. Аз съм вързана яко в ръцете и направо се чудя как стават тези красоти.

# 579
Ягодке, Heart

За мъжете (сега, ако съседката е в темата ще ме познае)
Скрит текст:
От моя не се оплаквам, наистина. Даже си позволявам да се забавлявам на негов гръб и милия ми позволява. Например, че повечето мъже имат 3 минути принос в това да имат дете, пък той с 3 минути преди 3 години мина и този път Simple Smile

Една съседка е пред ЗЕТ. Lоng story short, трябваше да си намери кой да ѝ бие инжекциите. Намери си, но иска показно. Та М ще ходи да показва Grinning Подбъзиквам го, че 3 пъти на ден ме бодва и пак не му стига, че при съседката ще ходи Joy

# 580
  • Замък сред облаците
Голдън, пусни, да играеш на сигурно.

# 581
Строубери, съжалявам! Дано се случи чудо и да навакса! ❤

Кате❤❤

2402❤ аз и преди съм писала, че в подобно ситуация и ММ, колкото и да ме обича и да е разбран, ще предпочете да си останем с едно дете. Даже си е казвал, че и едно му стига форевър и даже си казвам, ето ако вземем, че имаме огромният късмет да ни се получи с трансфера и после ще имаме още ембриони, със сигурност ще си ги изгърмим и тях за второ дете. А ако беше се получило естествено, можеше и да не се реши за второ, нагласям си ги нещата, че уж за мое добро е всичко 😀
Все пак мъжете трябва да са силните, когато ни е най-тежко, а и на тях със сигурност им се плаче в дадени моменти, но не може. И от тази гледна точка искат да си спестят евентуално разочарование и за двамата, така го разбирам. И теб те разбирам и вярвам, че няма да ви се налага да се чудите какво да правите след трансфера, защото ще е успешен 🙂

Инферия, съгласна съм, че и мъжете ни са дали доста от себе си!

АА не мога да коментирам имунологичните, но ми изглеждат цялостно добре. Не знам дали може някое от тях да е предпоставка за загуба. Аз не съм изследвала даже НК клетки, Конова каза, че се изследвали при Б, а не преди това.. Не виждам логика ама ок.

Преди 1,2 години много ми тежаха всички бебешки партита и т.н. прибирала съм се разплакана не малко пъти. Сега съм такова перде, даже вече поредната позната/приятелка като се похвали, че е бременна, в повечето случаи съм, все едно ми е казала какво е яла днес. Просто не ми е нещо уау и не се трогвам. Уж пия женски хормони, а почвам да приличам на мъж 😂

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 18:33 от V_sS

# 582
Яготке, съжалявам! Все пак се надявам да навакса!

Аз пък ходих да избирам играчка за един бебешорник, че съм на погача в неделя Grinning ако не се разрева вкъщи като се прибера значи съм бетон Grinning

Аз не съм ходила на нищо бебешко since then. В смисъл абсолютно окей съм с бебетата им по гостита, играем си, закачам ги, обожавам хилядата деца на брат ми, ама ей така концентрирано да чествам бебе още ми е трудно. Изпуснах погачи, прощъпулници, първи годинки… ама жените поне са пичове и ме разбират. Освен една - тя се разсърди, че съм се разревала (аз мислех, че е дискретно ама мм щом ме прегърна да ме целува, да ме скрие), когато ни казаха, че са бременни. Развалила съм ѝ “вайба” (нейни думи). В мое оправдание ще кажа, че беше по Нова Година 2023/24, аз трябваше да раждам някъде там.
Ама всъщност защо да се оправдавам?!

Ягодке, Heart

# 583
Strawberry, много съжалявам! Дано е последното ти такова преживяване! Heart

# 584
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Тази група/тема е безценна!

Кате ❤️ Ягодке❤️ прегръдки!

Общи условия

Активация на акаунт