Две черти, ЧХГ в небесата, най-после ми е щастливо на душата ! ~бебеправене 616~

• 30 102
  • 918
  •   1
Отговори
# 675
Извънматочна ?

# 676
Какъв ти беше другият резултат и преди колко време? Удвояването на колко време е?

# 677
  • Замък сред облаците
Много е ниска стойността за ИМБ. Прогестеронът ти обаче е нарастнал добре.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 15:27 от АА

# 678
Преди 3 дни, но на друго място. Днес е неделя все пак и затова така се получи.

# 679
А кой ден след овулация си?
Прогестеронът се увеличава, което не говори за идване на цикъл, а напротив.
Със сигурност ще трябва да проследиш след 48 часа, за да видиш тенденцията.
Дано да се окаже приятна изненада Simple Smile

# 680
Хм,

Защо пък нездрава? Стойността е повече от удвоена, прогестеронът ти като приравним мерните единици се е повишил? Знаеш ли кога е била О?

# 681
Преди 3 дни, но на друго място. Днес е неделя все пак и затова така се получи.
Аз нещо ли не разбрах...ЧХГ е било 13 и след 3 дни е станало 82 или намаля?Кой ден от закъснението се случва това?

# 682
И прогестерон и чхг то са топ спрямо миналите. Питай АГ за допълнително прогестерон и според мен има голяма вероятност всичко да е наред!

# 683
  • Замък сред облаците
Преди 4 дни не беше ли? В четвъртък?
Според калкулатора даже е добре удвояването.

За нездравата Б си оттеглям коментара, нещо ми се въртеше че още миналия уикенд си имала бледи черти, обаче върнах назад и те бъркам с друга потребителка. Сега ще се редактирам и горе.

# 684
  • На изток от Ада
Мср продължи да го следиш!

# 685
Момичета, много сте сладки. Удвояването е супер, НО бях на преглед на 24.01, където ми бе потвърдено, че овулацията тъкмо е минала. Тоест говорим за поне 16 дни след О. Не е ок тая стойност, това е истината.

# 686
  • На изток от Ада
Момичета, много сте сладки. Удвояването е супер, НО бях на преглед на 24.01, където ми бе потвърдено, че овулацията тъкмо е минала. Тоест говорим за поне 16 дни след О. Не е ок тая стойност, това е истината.
а имплантация кога е била не знам

# 687
  • Замък сред облаците
Не един и два случая е имало където лекар е твърдял че О е минала или О е нямало и хоп бебе. И те не са 100% прави винаги.
Also, имплантация се случва вкл до 12 ден след О, което при О на 23-24 ян се пада 3-4 фев и тепърва след това започва да се отделя ЧХГ. Самата И е процес и също не е фиксирана в точен ден, тоест и да е почнала уикенда да се опитва да се вкопава (оттам зацапване) пак е възможно.

# 688
И аз пишех точно, че не супер конкретна наука кое кога става, ако имаш +тест за чхг и се удвоява и прогестерона расте, това се търси като за начало. Според мен нищо не се знае още, но не отписвай категорично бременността.

# 689
Пусни още едно чхг след два дена, но според мен е твърде рано да се правят генерални заключения как няма да го бъде след като и прогестеронът, и чхг си нарастват добре…

Общи условия

Активация на акаунт