Проблем в отношенията- объркана съм..

• 8 240
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
  • Somewhere far away
Лол! айде сега - чичак.
 изобщо не е нужно да е чичак, това че е по- голям не го прави такъв. 

# 46
  • Банско
Аз съм на 26 и с Мм сме с 10 години разлика, със сигурност не е чичак и не мирише на ‘качак и баница’. Беше грубо това.

Ами, като на 25 почнеш да пишеш по форумите, че не знаеш какво искаш и е ясно за какво се оглеждаш...кое е грубото. Тя има мъж, пък нещо я дразнел. Ами дразни я, че не е млад и не е с три различни полови органа, та да се чуди всеки ден кои да си....Явно му се живее на момичето. Нормалните жени оценяват, когато имат нещо хубаво и си седят на д-то, и знаят какво искат.
Относно чичаците, ами аз просто не доумявам как може да харесваш по- големи мъже с 10 г. разлика, че той си е чичко. Моя мъж е по-млад и ми е кеф пък да седи по-младичък до мен.

# 47
  • София
Наистина е грубо, но пък за 20+ е нормално 30+ да са от друга планета и на друг етап от живота си.
Ако бяха 30+ и 40+, вече е по-разбираемо за мен.
Аз трудно приемам големите разлики.
Имам 2 такива близки семейства. При възрастните личи най-много. Особено около 50+ и 60+. Тогава жените са в разцвета си - децата самостоятелни, постигната стабилност и искат да се забавляват, да пътуват, да живеят, а мъжете им вече имат едва няколко години до пенсия и си чакат заслуженото спокойствие. В едното семейство мъжът почина на 70+ и жена му живя сама 25 години (13 години разлика, а жените по правило сме по-дълголетни - статистиката май средно с 8-9 години показваше, но не помня).
Иначе с набор нямаше да е ранен бракът, защото щяха да доизраснат и да се развиват заедно.
Аз се ожених навремето на 24 след много дълга връзка, а дъщерите ми по на 25 (едната също след много дълга връзка, а другата след 3-годишна такава). За мен бракът на авторката не е проблем, че е ранен, а в различните етапи от живота.
Тя май така и не каза дали имат общи интереси, общи приятели, общи хобита, съвместни планове и т.н. Или просто той ѝ е удобен, защото я обгрижва.

# 48
  • Обран бостан ;)
Относно чичаците, ами аз просто не доумявам как може да харесваш по- големи мъже с 10 г. разлика, че той си е чичко. Моя мъж е по-млад и ми е кеф пък да седи по-младичък до мен.

А не се ли замислАш, че до него ти изглеждаш по-стара ? Trollface

# 49
  • Банско

А не се ли замислАш, че до него ти изглеждаш по-стара ? Trollface

Той е с две години само по-млад от мен и аз изглеждам перфектно. Както казах полагам неимоверни грижи за себе си. В момента съм бременна за втори път и съм 8-ми месец - 57 кг.  Но да не злобеем повече (явно се вижда от ваша страна завист) и да не спамим на момичето в темата. Нека тя да каже, господина на 35 какво му е ежедневието. Обзалагам се, че гледайки го някои път си мисли, как може да е на плажа с някой с плочки на 25 и забавлявайки се, а не да събира хвърлените му чорапи навсякъде(примерно 80% от мъжете не си слагат дрехите в коша за пране).  
Само гадая мили и не груби дами, не се мръщете много, че излизат бръчки от много мръщене LaughingLaughing

Чакаме включване на авторката, тя ще каже каква точно е ситуациатя....Не съм целяла обида към момичето, а искренно не разбирам и не удобрявам, млади момичета да се ловят на чичаци, както вече казах!
Доста пъти ми се е случвало да виждам по-стари мъже с млади жени, ами гнусно е, педофилско, гадничко и т.н...... А и защо си мислите той и угажда за всичко? Ами знае човека, че е хванал младо гадже и гледа да я държи предполагам.
Иначе не искам да обиждам 35 годишните, аз самата съм на 37, ноооо когато си нормален на 35 е едно, когато си изявлен педофил и искаш да заточиш някои по-млад от теб само за да си чешеш егото и знаете кое, си е гадно...

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:48 от Nia Mi

# 50
  • Обран бостан ;)
Чакаме включване на авторката, тя ще каже каква точно е ситуациатя....Не съм целяла обида към момичето, а искренно не разбирам и не удобрявам, млади момичета да се ловят на чичаци, както вече казах!
Доста пъти ми се е случвало да виждам по-стари мъже с млади жени, ами гнусно е, педофилско, гадничко и т.н...... А и защо си мислите той и угажда за всичко? Ами знае човека, че е хванал младо гадже и гледа да я държи предполагам.
Иначе не искам да обиждам 35 годишните, аз самата съм на 37, ноооо когато си нормален на 35 е едно, когато си изявлен педофил и искаш да заточиш някои по-млад от теб само за да си чешеш егото и знаете кое, си е гадно...
Любов беее, любов.
На сърцето не можеш да заповядаш.
Нали така казват повечето жени, или бъркам ? Wink

# 51
  • София
Е как няма да заглеждат като някои 18-20г вече изглеждат на по 40 с всички корекции, екстеншъни, грим и прочие. Бъркат се хората вече, те за наборки ги приемат.

# 52
Крис,жените не обикалят дискотеките да си търсят секс. Това го правят мъжете. И наистина е мега тъпо,да сме още в 19в в разбиранията си,в който са смятали,че жена с повече партньори е к..ва,а мъжа много готин. Ния просто искаше да каже,че това е време на забавления,а не това,което го изкара ти. И да,на мен 35+ са ми изглеждали дърти и не на моята вълна,когато аз бях на 20.

# 53
От авторката: Не смятам, че ММ на 35 години изглежда като някакъв чичак както госпожата горе споменава. Добре изглеждащ и подържан мъж е. Всеки си има критерии и вкус за мъж на мен, ако даден мъж ми харесва на друга дама пък няма да и хареса. Мисля, че е по-добре да задържим мнението за себе си, а не да лепим епитети и да спорим. Никъде не съм споменала, че проблема в отношенията е външният вид, секса или прочие. Останалите дами бяха съпричастни с мен и написаха съветите си без да налагат и да спорят за което благодаря😇

# 54
Karina-88, като бях на 35 съм виждала такива 50 годишни, че ми скриваха шапката.
Пък за 35 какво да говорим.

Не знам кога тук някои отидоха и подушиха на какво миришел мъжа на авторката.
Joy

# 55
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..
И да нямаш проблем, сега ще ти ги измислят. Голяма грешка да питаш такова нещо във форума, когато самата ти явно си лутаща се, колеблива и минорна. Ти себе си не можеш да разбереш, пък сега ще добавиш и всякакви мнения на непознати. Буламач и баламурник.

# 56
Най-добрия тест за мен е като се отделя от партньора за малко. Не ми ли липсва грам - значи приключвам. Така имах едни отношения преди години, не вървяха нещата хич. Прибрах се при нашите уж за малко ( аз там повече от една вечер не стоя обикновено) и видиш ли изведнъж не мога да си тръгна 5 дни. Той като ме търсеше ми беше досадно, не исках да общувам с него. Дадох си сметка, че щом не ми е приятно да комуникирам с него дори от разстояние, камо ли да не искам да се прибера, значи е време за раздяла.
Сега (в сегашните отношения)поне веднъж месечно се налага да се прибирам в родния град по работа и ми е много празно, особено вечер. Пак се виждам с близки и се забавлявам, но нямам търпение да се прибера.
Виждам, че и при него е така, дори и че сме всеки ден заедно, като се прибере от работа си личи как му олеква като ме види.

# 57
Аз съм на 26 и с Мм сме с 10 години разлика, със сигурност не е чичак и не мирише на ‘качак и баница’. Беше грубо това.

А защо тези мъже не си търсят жени в техният възрастов диапазон, а все налитат на "агнешко" хм?!
Някакъв парадокс е това. И после 20 годишната като реши, че не иска да е съпруга и майка и ох мале кой ми сра в гащите?
Ама не си търсят наборки, че дърти им идвали нещо и май не кимат кротко с глава на всичко, което им кажат.

# 58

А защо тези мъже не си търсят жени в техният възрастов диапазон, а все налитат на "агнешко" хм?!
Някакъв парадокс е това. И после 20 годишната като реши, че не иска да е съпруга и майка и ох мале кой ми сра в гащите?
Ама не си търсят наборки, че дърти им идвали нещо и май не кимат кротко с глава на всичко, което им кажат.
В нашата връзка няма кимане кротко с глава нито от единия, нито от другия. Има осъзнати отношения. При проблем се сяда и се говори колкото е нужно, за да се стигне до решение. Правят се компромиси от двете страни. Показва се любов ежедневно.
Ако не искам сериозни отношения, то няма да съм в такива, независимо на колко е той.

Вие какво имате в любовен план?
След като аз проблеми нямам, защо толкова упорито държите да ми откриете такива? 🤣

# 59
Ти проблем може и да нямаш - но ето, че авторката има.
И за мен подобна разлика във взаимоотношенията не е нормална.
Между другото и аз като бях на 20 и мен ме набикаляха 30 и повече годишни мъже. Гнусно беше чак.
Никога няма да забравя как с един такъв се държах типично по детски и той ме попита като типично възрастен мъж защо го правя. Отговорих му, защото съм на 20 - той какво очаква?
Беше шокиран, че не съм на същата вълна като него. Не мога да си представя как щяха да се развият нещата, ако бяхме започнали връзка. Никога не бих си причинила подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт