Проблем в отношенията- объркана съм..

• 8 256
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз съм на 26 и с Мм сме с 10 години разлика, със сигурност не е чичак и не мирише на ‘качак и баница’. Беше грубо това.
А защо тези мъже не си търсят жени в техният възрастов диапазон, а все налитат на "агнешко" хм?!
Някакъв парадокс е това. И после 20 годишната като реши, че не иска да е съпруга и майка и ох мале кой ми сра в гащите?
Ама не си търсят наборки, че дърти им идвали нещо и май не кимат кротко с глава на всичко, което им кажат.

Ми щот' са тъпи бе. Дето викаше една китайка - старата жена готви по-добре, чисти по-добре, кърпи чорапи по-добре, вече не и се излиза по заведения, а младата освен да я е.. к'во друго може да я правиш.
 Ееей, що няма повече жени като теб, че да им отворят очите на тия залюхани мъже . Така ще си умрат непросветени Wink

# 61
Бънди, младата жена иска много по-различни неща от мъж на 30 плюс години.
Когато той иска тиха вечер с филм и вино вкъщи, тя ще иска да излиза с приятели по дискотеки.
Когато той иска домашна храна и изгладени дрехи, тя ще се врътне и ще каже, че "Не правила такива неща!".

И реално ако ще е само за секса, ами не ги съжалявам такива мъже. После ревът как им отмъкнали парите и имуществото след като съпругите им отпрашили с 25 годишният монтьор от автосервиза.
За малко щях да пусна една сълза... ама само за малко.

# 62
  • Обран бостан ;)
Бънди, младата жена иска много по-различни неща от мъж на 30 плюс години.
Когато той иска тиха вечер с филм и вино вкъщи, тя ще иска да излиза с приятели по дискотеки.
Когато той иска домашна храна и изгладени дрехи, тя ще се врътне и ще каже, че "Не правила такива неща!".

Ами и аз казвам същото цитирайки китайката.
Млада 20 годишна жена - пфуууу.
Улегнала, знаеща какво иска от живота 45 годишна - ухаааа.

Както каза една потребителка - 'се вагина.

# 63
Тъкмо да напиша съчувствията си за този мъж, който търпи киселящините на жена си и прочетох, че се е оженил на 32 за 22 годишна. И рязко ми се отщя.

Авторката, кажи кой е другия и да не протакаме.

# 64
Здравейте🙋‍♀️ Може би подобен вид теми вече са отегчителни за вас, но имам нужда да споделя и да получа съвет. Момиче на 25години съм с мъжа ми сме заедно от 5 години /подписахме преди 3/ нямаме деца. От началото на връзката ни до ден днешен отношението му към мен е прекрасно винаги гледа да ми угоди, да се обръща мило към мен, проявява разбиране, но от известно време чувствам промяна в себе си всичко това на моменти ме дразни. Постоянно се караме заради моято изнервеност която се дължи на мислите в главата ми. Труден характер съм свикнала съм все на моето да е, но той досега никога не е имал проблем с тази моя лоша черта.Няма друг мъж в живота ми просто се чуствам несигурна дали все още го обичам или чувствата ми са изстудяли с времето. Моля за съвет как да продължа..
.   Чудиш се как те търпи ли? Ти не се разбираш очакваш друг да те разбере ...

# 65
  • По света и у нас
Бънди, те и 45 годишните не знаят какво искат понеже ситуацията все се мени.
Но поне не го играят “загадъчни” като 20 годишните.

# 66
  • Обран бостан ;)
Бънди, те и 45 годишните не знаят какво искат понеже ситуацията все се мени.
Но поне не го играят “загадъчни” като 20 годишните.

Съгласен на 100%.
Честно казано предпочитам да си кажем в очите кой какво иска и какво предлага и да се разберем за 10 минути, отколкото да си губим времето с "романтични вечери" и наизустени комплименти. Няои жени предпочитат така, но поне при мен номера не сработва повече от вднъж.

# 67
Забравяте и за хората, които си мислят, че знаят какво искат.

# 68
  • По света и у нас
Абе по последни данни, смятам че минеш ли 35, край. Любовни връзки вече не може да има. Може да има само откровен бизнес.

Романтиката е резервирана за заблудените.

# 69
  • Обран бостан ;)
По-скоро за тия с много свободно време.

# 70
  • София
Абе по последни данни, смятам че минеш ли 35, край. Любовни връзки вече не може да има. Може да има само откровен бизнес.

Това пък как ти хрумна?

# 71
Аз пък и на 20 харесвах 30-годишни, и на 30 харесвам 30-годишни.
Друго не ми харесва, както написаха по-горе, разминаването във възрастта. И на мен ми се е случвал такъв разговор като на Ариел, много са изненадани, че на 20 се държим като на 20. Да не говорим за репликата "изглеждаш/държиш се като по-голяма за годините си". Бляк.
Иначе на външен вид, и на други работи, това е апогеят при мъжа.

# 72
  • По света и у нас

Това пък как ти хрумна?

То винаги ми е било лигаво да гледам мъж който се превъзнася с романтика, сега би ми било още по смешно.
А иначе жените обичат да си пускат романтичен филтър като разговарят с мъж и да пркарват поведението му през него, така им е по-приятен да го гледат и слушат. На мен ми изгоря филтъра някъде към 35-тата година.

# 73
Ми земи си китайски, нов, от Амазон , на полвин цена, може и по-евтино да ги дават китайчетата, с включена доставка.
И монтаж Wink

# 74
На мен ми изгоря филтъра някъде към 35-тата година.

Ми земи си китайски, нов, от Амазон , на полвин цена, може и по-евтино да ги дават китайчетата, с включена доставка.
И монтаж Wink

Тя пише за САЩ. А там, както вече разбрахме, на първа среща се купува маркова чанта за хиляди долари.
БГ Мачо просто не вирее. За БГ Муньо да не говорим...
За БГ златотърсачка няма достатъчно данни.

Общи условия

Активация на акаунт