Отговори
# 450
А рекламите , май са за тази група?!

# 451
АБ са интелигентните, определят скъпите реклами. Но нещо не ми се връзва, защото цял сезон въпреки рейтинга имат много реклами. В продукции с по-високи резултати не е така, много е странно.
Мистери, според мен, рекламите се дават на TV канала, а той как си ги разпределя във времето на излъчване вероятно си е политика на канала. Не виждам друго обяснение.

# 452
Здравейте, момичета!
Аз имам въпрос относно фрага - от какъв зор Сейран ще се прави на войник таен агент и ще ходи сама в Ялъто? Що за тъпотия. Но явно само тя е най-адекватния човек там и няма кой друг да свърши работата.
Още една глупост - Ферит какво ще разказва като той самият не помни. Ако говорим за конкретната вечер. Ако помни всичко защо не разказа досега,а се съмняваше и обвиняваше себе си.
И следващия епизод ще е ужасен - няма да има Сейфер, Афра пак сигурно ще я издирваме къде е. Може и на Мерт също да намалят екранното време.
Тази продукция на какви наркотици са по дяволите? Тая психоложка с какво ги тъпче? Пък и тръгнали да благодарят с този рейтинг. Пълен резил

# 453
Хубаво мнение и го споделям с вас. Жалко, че така брутално разочароваха феновете. 😔

https://x.com/murekkeep/status/1885607757530726657?t=n8ItIwOQzvqe3fxSDkBh9g&s=19

Скрит текст:

# 454
Надя, аз не съм останала с впечатление, че Ферит не помни въпросната нощ!!! Спомня си всичко, само че сценаристите все още не са решили какво точно се е случило!!!

# 455
Тези сценаристи явно си мислят че падаме от Марс, мислят че не разбираме че това бебе няма как да оцелее от такъв куршум и няма как да оцелее след като лекарите те стабилизират с електрошок, защото си спрял да дишаш. И другото нещо което беше смешно беше, как Ферит беше прострелян в гърдите пък накрая се оказа че има рана ниско долу, а пък Сейран беше простреляна на две места в корема и в ръката, а пък имаше превръзка само на ръката , и стана от леглото все едно нищо и нямаше и тръгна да се разхожда със серум в ръка.

Надя в туитър някои мислят, че Ферит всъщност иска да разкаже за халюцинациите си, а не за случката със Суна

# 456
Ако са верни твърденията на хора ,попаднали на сетовете,че Афи е изглеждала разстроена,сега си обяснявам защо.Да ти е поверена главна роля,да се скъсаш от работа повече от две години,да изградиш образ,който те изтреля на върха и феновете обикнаха ,да се опитват упорито да те изместят от тази главна роля и накрая екранното ти време да е сведено до това на треторазрядна актриса ,как да не си разстроен.Явно и 93 ще я гледаме 10 мин.

Screen time:
Afra : 22 minutes
Mert : 26 minutes
Abidin and his mother’s scenes : 35 minutes
Emse : 23 minutes

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:17 от Sikorski

# 457
Надя, аз не съм останала с впечатление, че Ферит не помни въпросната нощ!!! Спомня си всичко, само че сценаристите все още не са решили какво точно се е случило!!!

Точно!

Между другото, то и актьорското предизвикателство за Мерт вече не е интересно. Няколко серии го гледаме, въртим едно и също, само сменяме мястото на снимките. Запънали сме се като магаре на мост и ни напред, ни назад.

# 458
  • Яко в Матрицата...
Ами Мастилото го е написала много добре - да жънат каквото са посяли. Толкова! RIP Yalı Çapkını е положението 🤦♀

# 459
Чета сега,че екранното време на Афра е по-малко от рекламния блок.Самата истина.

# 460
Мару:

Наистина се боря да се ангажирам с вашето съдържание и да ви дам това, което търсите, но поради проявеното неуважение към главната главна женска роля наистина не мога да си помогна. Държайки я настрана за множество епизоди, без правилно да развия нейния сюжет или да изследвам вътрешните й борби, свеждайки я до нямо присъствие. И за да направи нещата още по-лоши, тя изобщо отсъстваше в този епизод, но вие имахте дързостта да споделите снимката й заедно с вашите неудобни оценки.
Наистина неуважително!
Банда некадърни идиоти!

https://x.com/marwabenrabeh/status/1885622603781443732

# 461
Вчера се мъчих да гледам, но издържах към 1 час и просто спрях телевизора. Големи безумия 🤢 Още не съм догледала нищо. Май нямам и намерение.

# 462
Вече се чудя дали Афра не е изразила някакво недоволство към сценария и тоя злобар Шнура нарочно да я изкара от сериите. Изрязване на сцени, принудиха я да отиде на снимки директно от летището, а то почти я няма в серията. 🥴Може и друга причина да има, но не знам вече какво да мисля.

# 463
Предполагам е някакъв отговор защо "съсипват" ГГ- заради манията по СейФер.
Това не го казвам аз, а фен в Х.

# 464
Афра - йок, арейтинг - йок! Всеобщото мнение днес! ✌🏻

Наистина са малоумни ОГМ! Не си научават урока и не го научават!

Общи условия

Активация на акаунт