Ако имаше някакви съмнения в обратното Аби щеше да реагира по друг начин, а той чувайки, че Суна е бременна се разплака заради това, което е направи - той беше отчаян и съсипан заради прострелването на Суна, а сега чувайки и новината че е бременна и ще става баща - той за пореден път разбра, че с действията и грешките си Суна и бебето му може да умрат! Това го изяжда отвътре. При разговора му с Кязъм след това той го каза ясно - беше готов да умре, дори казваше на Кязъм да го убие.
Абидин не е лош човек, просто се подведе по думите на майка си, по това безмислено отмъщение, главата му беше обсебена с мисли за Суна и Ферит - и сам малко или много подтикна Суна към Ферит с тези намеци и подозрения. Направи го в момент, в който нямаше нищо такова, но това с ипотеката, когато двамата действаха без да му кажат вбеси Абидин! Жалко, че сценаристите стигнаха до тук и развалиха и неговия образ - по същия начин по който развалиха и образите на Суна и Ферит!
В промото също виждаме, че Суна говори с Абидин и става ясно, че бебето е от Абидин, но според мен заради това, че Есме загуби своето бебе, заради стрелбата, стреса и всичко на което бяха подложени - сега Суна няма да иска Аби до себе си и ще иска да го държи далеч от бебето - но се надявам, че той ще стане пак стария Абидин - мил, добър и любящ и малко по малко отново ще спечели любовта и довериято на Суна и заедно ще отгледат бебето си. Това искам и се моля.
Също така се моля най-накрая да изяснят всички тези безумия между Суна и Ферит, които гледаме от края на 89-та серия насам! Нека стане ясно, че нищо не се е случило между Суна и Ферит - стига вече с тези съмнения и драма.
Надявам се, че сега Суна ще насочи вниманието си към бебето й с Абидин - и ще спре с глупостите за Ферит - дано признае това, което искаше и да се изяснят нещата.
Както Суна и Абидин, така и Ферит и всички други герои в този сериал допуснаха и допускат множество грешки - време е да се разкаят за тях, да си простят, да продължат напред. Крайно време е сценаристите да оправят тая каша, защото рейтингите са надолу и то не заради Абсун, а заради глупостите в сценария от 89-та серия насам.
За мен Ерсин игра блестящо, Дирен и Мерт също, а в малкото сцени със Сейран и Суна - те също бяха блестящи. Хареса ми и играта на Гьозде/ Гюлгюн! Накрая и тази драматична песен за Суна. Видяхме много драма, но стига толкова. Време е за нещо хубаво. Не мога да приема това зъб за зъб - този убил един - другия ще убие друг и така до безкрайност. Да оправят тази каша веднъж завинаги и да върнат фабричните настройки на героите, само така ще излязат от това блато. 
Това че сме видели в една сцена ,че Абидин каза ,че е уморен и легна да спи не означава ,че предната вечер не са се консумирали или пък на следващата сутрин или следващата вечер.
Именно тези любящи и влюбени Суна и Абидин искам да гледам - но и тях завъртяха на 360 градуса, за да съсипят образите им - подобно на този на Ферит!
Затова е време да изяснят нещата - а именно че нищо не се е случило между Суна и Ферит. Стига са тормозили и дразнили феновете

да ти кажа за сега така както вървят нещата на мен поне не ми се струва много вероятно Абидин и Суна да се съберат.Нещо между тях се счупи безвъзвратно още от преди няколко епизода и като че ли няма шанс да се оправи. Както и ти самата си отбелязала всичко почна с несправедливите обвинения на Абидин към Суна и намеците за миналите и грешки и след това нещата се влошиха още повече с помощта на майка му и брат му и всичко се обърка много жестоко.
.Та там лошия герой Адем също направи много грешки заради желанието си да отмъсти и на края даже стигна до там да бие бременната си жена която много обичаше.Тя естествено се разведе с него ,но преди това направи нещо много хубаво за Адем като го накара да тръгне на психоаналитик .В крайна сметка нещата постепенно започнаха да се нареждат ,Адем се сдобри с братята си ,намери нова любов и с бившата си жена също се разбраха и започнаха да си поделят грижите за детето. А бившата и тя си намери нов любим и на края сериала завърши със страхотен хепи енд-всички герои заедно и щастлив след години вече с порасналите им деца ,абе беше страшно сладникав ,ни в същото време много красив финал. 
. И Суна и Абидин ако не успеят да се съберат поне да могат да се разбират и да бъдат приятели заради детето си.А ако пък стане чудо и се съберат също няма да е пошо,нооооо ще видим какво ще измислят нашите хора за героите на сериалчето ни. 
А това че нямало да посмее да го каже на Абидин хич пък не ми се вярва ,като нищо може да му го изпляска защото ще е уверена ,че Ферит и Корхан ще я защитят защото им носи драгоценния наследник в себе си. Препоръчани теми