Отговори
# 585
# 586
Много сте коментирали нероден Петко.
В това дизи бебета не са радост и цел, а последствие от нечия грешка и вина. Превръщат чудото на живота в порочност, което е много жалко. Дори не искам да коментирам посоката, която дават на това иначе прекрасно събитие, очакването на новия живот.
Обща цел на дизито е разруха, посланието, което стига до мен като зрител, е такова в третия сезон.
Ако не пуснат лъч светлина, любов и трепет, ще остане една толкова емоционална празнина в драгия зрител, че не ми се мисли. Имала съм подобен опит с книга, Ние живите на Айн Ранд, след която не исках да погледна книга с години. Толкова много ме разтърси емоционално.
А Суна изобщо не искам да я коментирам, и без друго получи достатъчно внимание, повече от колкото заслужава.

# 587
Сет в ялъто има. Карам е там, също и колата на Ферит влязла сега.

https://x.com/BRAALIIR/status/1886018407025267177

# 588
Ха, Катерина! Simple Smile
Като спомена Айн Ранд, тя е родена на днешната дата преди 120 години в Санкт Петербург. Какво съвпадение да се сети човек за нея точно днес...

# 589
# 590
Ninka, донякъде съм съгласна за бебетата в дизито.

YaliCapkini е психологическа драма, но с любовната история на Сейфер.. Харесвам сюжета на Ферит и неговите вътрешни демони.. Дори харесвам тези на Суна, но не петня чистотата на любовта на Сейфер с предателство, защото те трябва да разбият модела на семействата си.

# 591
# 592
Като спомена Айн Ранд, тя е родена на днешната дата преди 120 години в Санкт Петербург. Какво съвпадение да се сети човек за нея точно днес...
Не знаех, просто се сетих за нея. Няма случайни неща Wink

# 593
Суна е бременна от Абидин и смятам, че това вече стана напълно ясно. Може да не е в 12-та седмица, но със сигурност е най-малко в 3-та, че и отгоре щом като плацентата вече е оформена. Няма как детето да е от Ферит - бебето си е на Абидин. Sparkling Heart Ако имаше някакви съмнения в обратното Аби щеше да реагира по друг начин, а той чувайки, че Суна е бременна се разплака заради това, което е направи - той беше отчаян и съсипан заради прострелването на Суна, а сега чувайки и новината че е бременна и ще става баща - той за пореден път разбра, че с действията и грешките си Суна и бебето му може да умрат! Това го изяжда отвътре. При разговора му с Кязъм след това той го каза ясно - беше готов да умре, дори казваше на Кязъм да го убие. Disappointed Абидин не е лош човек, просто се подведе по думите на майка си, по това безмислено отмъщение, главата му беше обсебена с мисли за Суна и Ферит - и сам малко или много подтикна Суна към Ферит с тези намеци и подозрения. Направи го в момент, в който нямаше нищо такова, но това с ипотеката, когато двамата действаха без да му кажат вбеси Абидин! Жалко, че сценаристите стигнаха до тук и развалиха и неговия образ - по същия начин по който развалиха и образите на Суна и Ферит! Sob В промото също виждаме, че Суна говори с Абидин и става ясно, че бебето е от Абидин, но според мен заради това, че Есме загуби своето бебе, заради стрелбата, стреса и всичко на което бяха подложени - сега Суна няма да иска Аби до себе си и ще иска да го държи далеч от бебето - но се надявам, че той ще стане пак стария Абидин - мил, добър и любящ и малко по малко отново ще спечели любовта и довериято на Суна и заедно ще отгледат бебето си. Това искам и се моля. Hands Pray Също така се моля най-накрая да изяснят всички тези безумия между Суна и Ферит, които гледаме от края на 89-та серия насам! Нека стане ясно, че нищо не се е случило между Суна и Ферит - стига вече с тези съмнения и драма.Hands Pray Надявам се, че сега Суна ще насочи вниманието си към бебето й с Абидин - и ще спре с глупостите за Ферит - дано признае това, което искаше и да се изяснят нещата. Rolling Eyes Както Суна и Абидин, така и Ферит и всички други герои в този сериал допуснаха и допускат множество грешки - време е да се разкаят за тях, да си простят, да продължат напред. Крайно време е сценаристите да оправят тая каша, защото рейтингите са надолу и то не заради Абсун, а заради глупостите в сценария от 89-та серия насам. Wink За мен Ерсин игра блестящо, Дирен и Мерт също, а в малкото сцени със Сейран и Суна - те също бяха блестящи. Хареса ми и играта на Гьозде/ Гюлгюн! Накрая и тази драматична песен за Суна. Видяхме много драма, но стига толкова. Време е за нещо хубаво. Не мога да приема това зъб за зъб - този убил един - другия ще убие друг и така до безкрайност. Да оправят тази каша веднъж завинаги и да върнат фабричните настройки на героите, само така ще излязат от това блато. Hands Pray

Бебето на Суна си е от Абидин ,
Абидин няма съмнение за бебето ,а защо ние трябва да имаме Thinking  Това че сме видели в една сцена ,че Абидин каза ,че е уморен и легна да спи не означава ,че предната вечер не са се консумирали или пък на следващата сутрин или следващата вечер.

Така е Ени - това коментирах и аз преди дни! Суна и Аби може да са работили за бебето си и в други дни, не само вечерта когато той беше уморен! Да не забравяме, когато разбраха че ще имат бебе колко бяха щастливи - после им казаха, че има грешка в теста и не е бременна. Как Суна мислеше за Аби и как ще се почувства той - а той я прегърна с нежност и й каза да не се тревожи и че ако не стане днес - ще стане утре! И явно са работили за бебчето - защото то е от Абидин! Аз вярвам в това. Heart Именно тези любящи и влюбени Суна и Абидин искам да гледам - но и тях завъртяха на 360 градуса, за да съсипят образите им - подобно на този на Ферит! Triumph Затова е време да изяснят нещата - а именно че нищо не се е случило между Суна и Ферит. Стига са тормозили и дразнили феновете Hands Pray

# 594
В няколко поста чета, че бебето било на Абидин, защото той нямал съмнение в това, след като разбрал. Никакво доказателство не е тесногръдието на рогоносеца Абидин, и нямаше да е така сигурен, ако знаеше за оня диван и събитията на него. Чакайте, и до там ще стигнем, когато гръмне бомбата. Сега Суна му се репчи на Абидин, ама после ще хапе устни.

# 595
И Афито е в Ялъто, значи! 🙌

# 596
Феро е отишъл да прибере жена си.

# 597
Не знаех, просто се сетих за нея. Няма случайни неща Wink

Друго съм чела нейно, но сега заради ясс

# 598
Роси  Hug да ти кажа за сега така както вървят нещата на мен поне не ми се струва много вероятно Абидин и Суна да  се съберат.Нещо между тях се счупи безвъзвратно  още от преди няколко епизода и като че ли няма шанс да се оправи. Както и ти самата си отбелязала всичко почна с несправедливите обвинения на Абидин към  Суна и намеците за миналите и грешки и след това нещата се влошиха още повече с помощта на майка му и брат му и всичко се обърка много жестоко.
Сега ще кажете тая па не се спря с тая Невеста да я дава за пример ама какво да направя като там имаше подобни ситуации като при нас  Simple Smile.Та там лошия герой Адем също направи много грешки заради желанието си да отмъсти и на края даже стигна до там да бие бременната си жена която много обичаше.Тя естествено се разведе с него ,но преди това направи нещо много хубаво за Адем като го накара да тръгне на психоаналитик .В крайна сметка нещата постепенно започнаха да се нареждат ,Адем се сдобри с братята си ,намери нова любов и с бившата си жена  също се разбраха и започнаха да си поделят грижите за детето. А бившата и тя си намери нов любим и на края сериала завърши със страхотен хепи енд-всички герои заедно и щастлив след години вече с порасналите им деца ,абе беше страшно сладникав ,ни в същото време много красив финал. Heart
При нас не знам как ще стане и дали изобщо ще имаме щастлив финал,но силно се надявам да се случат нещата така Hands Pray. И Суна и Абидин ако не успеят да се съберат поне да могат да се разбират и да бъдат приятели заради детето си.А ако пък стане чудо и се съберат също няма да е пошо,нооооо ще видим какво ще измислят нашите хора за героите на сериалчето ни. Thinking
Нинка сега като те чета и ми докарваш нов знак за невинността на Ферит и Суна. Simple Smile
Ако това между Суна и Ферит беше истина на нея какво би и попречило да каже на Ферит ,че детето е от него. Thinking А това че нямало да посмее да го каже на Абидин хич пък не ми се вярва ,като нищо може да му го изпляска защото ще е уверена ,че Ферит и Корхан ще я защитят защото им носи драгоценния  наследник в себе си.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 15:20 от Eny87

# 599
Вече няколко пъти се писа,да го напиша и аз
Времето в сериала не е равно на реалното време
може да са минали няколко дни от "онази"сцена,а може да е минал и месец,че даже и два
Така,че не може да се изключи напълно Ферит да е бащата
А това,че Абидин бил се зарадвал,че станал баща,без да има съмнения-откъде да има съмнения?Той все още нищо не е чул и видял
Много ми се иска Суна да му каже,че е била с Ферит...А всъщност да не е била...
Оф,знам ли кой с кого е бил
Каквото напишат,това ще видим
Но прав беше някой/извинявам се,че не помня,но Ви прочетох набързо/-нито веднъж не дадоха спомените на Ферит
Защото,ако има спомени,няма да има нужда от второто си аз да му напомня,третото си Его,четвъртия си супер АЗ и т.н.
Напротив,когато се съмнява човек и когато е под голямо напрежение ,тогава започва да се пита и сам да си обяснява и да си говори

Общи условия

Активация на акаунт