Грешно ли постъпих?

• 8 942
  • 149
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и у нас
15 години разлика си е множко… но сега, всеки си знае за него си. Има хора които си пасват и се обичат, а има и такива, които се дразнят.
Само като си с толкова стар, не се превръщай в слугиня. Използвай си разликата в твоя полза.

# 121
  • Out of the Mix
15 години разлика си е множко… но сега, всеки си знае за него си. Има хора които си пасват и се обичат, а има и такива, които се дразнят.
Само като си с толкова стар, не се превръщай в слугиня. Използвай си разликата в твоя полза.
Трезв, самостоятелен мъж няма да я остави да ползва, каквото и да било.
Във връзка се влиза, когато си се научил да поддържаш и да се грижиш за себе си, за дома си, за бита, хигиената.
Ако си мисли, че оня ще ходи след нея, не е познала. След много малко време, като й се насити на тялото, ако приемем, че сексът е топ, ще я смени, натири, или, както искаш го разбирай. Но може и да е баламур.

# 122
Няма деца, просто с бившата му жена имат общ бизнес и тя има дял във фирмата, затова им се налага да поддържат контакт от време на време.
Не мисля, че има някакви чувства между тях вече.
И да, мога да кажа, че изглежда добре, поддържа се и преди да ми каже възрастта си бих му дала около 32-33. Не е импотентен Grinning

Revoker, не тръгвам с идеята да ходи след мен или да ми бъде sugar daddy, издържам се сама от години, без значение, че материално е доста по-осигурен от мен, но то е нормално имайки предвид предимството в годините мисля.
По принцип казва, че би имал деца, но само ако е достатъчно сигурен в жената до себе си.
Ще видим

# 123
Жълтопеветник да не би да е професия или начин да си изкарваш хляба?

Бинго! Има такава прослойка, която си вади хляба с хвърляне на прах в очите.
Но пък селските моми много кълват!

# 124
Има дял във фирмата тя и от време на време поддържат контакт!
Голям червен флаг!!!

# 125
  • Paris, France
Има дял във фирмата тя и от време на време поддържат контакт!
Голям червен флаг!!!

Червен флаг за какво? Вече са се разделили и развели и нямат общо дете.

Не винаги е възможно да се дели и продава бизнес. Да не говорим, че не е рентабилно.

Не знам имала ли си твой бизнес, но малко хора бихме се съгласили да си продаваме дял в разработен вече, стабилен и доходоносен бизнес само за да не гледаме бившия.

Според мене мъжът е екстра. Нищо му няма.

# 126
  • По света и у нас
Ако ще е дърт трябва да те издържа, не хващай да се доказваш колко си самостоятелна. Не бъди тъпа патица.
То затова се ходи със стар иначе за какво?! Да му станеш безплатна мед сестра ли? Щот са му много бързи сперматозоидите ли??
В крайна сметка можеш със същия успех да си намериш млад и перспективен и да те слушка повече и да те глези даже повече от дъртия.
Той тябва да ти се доказва колко е сериозен, а не ти на него. Ти си даваш свободата, парите, съня и спокойствието за 20 години като забременееш с едно дете.
А той все още не е доказал, че може да прави деца и че е отговорен баща. Що няма деца на тази възраст? Не му е приоритет явно. Защо му е била шута бившата? Май, защото се е назландисвал да се почувства “сигурен” в нея.

Пази боже от стар ерген и голяма разлика.

Специално за правене на деца, не взимай дърт. Намери си млад, тези имат повече енергия да се занимават с децата иначе ще си само ти на пангара, а той ще спи през това време.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 05:44 от PriMadonna

# 127
Искам да си излея душата, защото ми е криво и не знам дали постъпих правилно, дали съм егоистична ку*ка, дали съм в тотално противоречие със себе си и дали нямам нужда от терапия...
От известно време съм необвързана и започнах да излизам на срещи. Попадах на различни типажи - вечната жертва, стиснатия сметкаджия, пияницата, емоционално недостъпния и, разбира се, стабилния на пръв поглед, с който обаче нямаме нищо общо и в крайна сметка съм отказвала повече срещи.

Наскоро дадох шанс на мъж, който ме харесва от много време и който преди съм отрязвала, защото винаги е липсвала химия. На практика той е всичко, което търся в един партньор - грижовен, щедър, лоялен, семейно ориентиран, работлив. Прекарах един уикенд с него и той се държа с мен повече от добре. Осъзнах каква щастливка съм и колко благодарна трябва да съм. И бях благодарна. Наистина много благодарна. Но нещо се случи и изпаднах в паника. Нямах търпение да се прибера вкъщи. След което просто нямах желание да разговарям с него. А той беше много щастлив. Знам, че самотата му тежи от много време и аз му дадох надежди. В крайна сметка осъзнах, че нямам желание да го виждам, че не чувствам привличане. Изпитах неоправдан гняв към него и напълно оправдан гняв към себе си. Отрязах го. Грешно ли постъпих? Дали пък не трябваше да дам още един шанс? Но пък тогава можеше да го разигравам по-дълго. Може би не трябваше изобщо да му давам шанс.
Наистина ми е много криво и не разбирам защо такъв човек като него е сам и защо не можах просто да го искам? Мъжете като него в днешно време са рядкост и ме е страх, че няма да намеря друг такъв. И ми е мъчно, че сега се чувства неоценен. Имали ли сте подобни ситуации?

Изобщо не се упреквай.Все едно чета себе си преди да се оженя преди мноооого време и в последствие изживях кошмара на скрития нарцисист и всички кофти последствия за мен от това.И аз така като теб се вайках:брей, колко е перфектно всичко-отношение,подаръци,приказки,всичко....и пак нещо някъде в мен ме сръчкваше, но аз реших,че е някаква моя грешка.Не!Това са сигнали на тялото и психиката ти,че си в опастност.Той не е за теб!Бягай!

# 128
Няма деца, просто с бившата му жена имат общ бизнес и тя има дял във фирмата, затова им се налага да поддържат контакт от време на време.
Не мисля, че има някакви чувства между тях вече.
....
По принцип казва, че би имал деца, но само ако е достатъчно сигурен в жената до себе си.
Ще видим

Авторке, ти сигурна ли си, че са разведени Simple Smile
При наличие на общ бизнес, контактите им ще са доста чести.

# 129
Да, разведени са. Имам познат адвокат, помолих го да провери и ми потвърди.
Иначе бизнесът им е от години и вече добре разработен и доходоносен, нормално е да не искат се дели или продава.
Засега не виждам пробелми, ама то и отношенията ни още са пресни де.

# 130
  • Out of the Mix
Брей, какво нещо е.
И 25 годишните проучват до 9-то коляно.
Адвокат наела чак.
А утре може да й каже - "дотук, моето момиче".
Оня значи прекалено много се е обяснявал на сърничката.

# 131
Адвокатът е семеен приятел, не бих наемала непознат за такова нещо.
Помолих го да провери просто, понеже досега не съм имала връзка с разведен мъж.
Прав си, всичко може да се случи, ама защо да тръгвам с негативна нагласа от началото още.

# 132
  • София
Проверката е висша форма на доверие. Много шашав народ се навъди, по-добре е като човек може да провери такива неща.

# 133
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
И аз съм необвързана от няколко месеца и също започнах да излизам по срещи отскоро.
Попадах на няколко от изброените от Texas типажи, най-вече стиснати сметкаджии и тотално емоционално недостъпни мъже, с които просто няма как да има шанс за развитие на отношенията.
Преди около 2 седмици се запознах с мъж (доста по-голям от мен), излизахме няколко пъти и се оказа, че имаме много общо и си допадаме по много параграфи.
Самото умение да борави с думите и действията му си показват, че знае как да се държи с една жена, без да е нахален и натрапчив и в същото време да те кара да се чувстваш добре в компанията му.

Това, което ме тревожи е разликата ни във възрастта и, че той е разведен от година и нещо и малко или много се налага да общува с бившата си жена понякога.
Та и аз малко съм в дилема как да действам нататък, ама сигурно всяка втора е била на моето място.

Търсиш си мъж без бивши ? Успех ! 

Картини се продават добре ако художникът е умрял. По възможност преди повече от 100 години.
Факт !
Приживе Ван Гог е продал само една картина.

# 134
И то на брат си. Но пък Моне хич не е живял в беднотия.
Та, да пожелаем на Примадоната успехи като на втория😉

Общи условия

Активация на акаунт