Грешно ли постъпих?

• 8 947
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
Това с писането на гневни статуси е доста показателно как няма кой знае колко добрички и примерни хора. Тези, които привидно са много мили и разбрани, се държат така просто защото искат нещо. И в момента, в който разберат, че няма да го получат, обръщат палачинката и показват колко пасивно-агресивни могат да бъдат. Това във всякакъв тип отношения.

# 91
  • По света и у нас
Да си сама е много по доходоносно отколкото да си обвързана с мъж. Половината ми потенциални клиенти изчезват като разберат че съм женена/ сгодена / гаджосана.
Така казано, изпитах неудобство да си помисля какво работиш Satisfied

Художничка съм в момента и до известна степен сошълайтка. Половината ми клиенти са мъже, а другата - жени. Мъжете тук като разберат, че си заета - край, може да си Мерилин Монро, няма да те погледнат, камо ли пък да купят нещо.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:45 от PriMadonna

# 92
Ясно, съгласен. За такива професии свързани с изкуство си е необходимо имиджово партньорство.

# 93
  • София

Художничка съм в момента и до известна степен сошълайтка. Половината ми клиенти са мъже, а другата - жени. Мъжете тук като разберат, че си заета - край, може да си Мерилин Монро, няма да те погледнат, камо ли пък да купят нещо.
Това пък защо? Ти продаваш картини, не секс? Имам приятелка художничка в Ню Йорк, не съм чувала да има подобни проблеми.

# 94
Това пък защо? Ти продаваш картини, не секс? Имам приятелка художничка в Ню Йорк, не съм чувала да има подобни проблеми.
Иска да маркетира изкуството си чрез мъжкия мерак. Хората на изкуството правят това постоянно, върви ръка за ръка с професията.

# 95
  • София
Иска да маркетира изкуството си чрез мъжкия мерак. Хората на изкуството правят това постоянно, върви ръка за ръка с професията.
Сериозно? Аз една книга не съм продала на тази основа. Или пък не го осъзнавам Simple Smile Сериозно, изкуство се купува за инвестиция, дреме му на някой обвързана ли е кураторката.

# 96
И аз за пръв път чувам, че изкуство се продава по-добре, ако си сингъл. Познавам няколко доста добре платени художници и са все семейни, не им пречи това да си продават скъпо картините. Фотографи също, разни дизайнери също. Сега, ако прилъгваш с флирт клиентите да купуват е друга работа.

# 97
Как въобще се стига до разговор с клиента сингъл ли си, или не.
Като е толкова важно, казвай, че си сингъл.

# 98
  • По света и у нас
Започнете да продавате картини и ще видите. Всичко е базирано на социални контакти и на това до каква степен искат хората част от теб у дома им.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 06:38 от PriMadonna

# 99
  • Out of the Mix
Надали има други художници-хобисти тук, особено в БГ.
Повечето сме юристи, лекари, финансисти, с бизнеси, имотни, жълтопаветници, свободни професии, фрийлансъри, яйчарки, счетита, графични дизайнерки, поддържащи страници в соц.мрежите. Laughing

# 100
Започнете да продавате картини и ще видите. Всичко е базирано на социални контакти и на това до каква степен искат хората част от теб у дома им.
Може би в Щатите е като с брокерите, колкото по-красиви, толкова по-успешни, не знам откъде идва тая нагласа, че скъпите/арт услуги и продукти трябва да се продават от хора, които аха- да ти пуснат (без това да е изобщо вярно), от нашите Теодора Бургазлиева и Мариян Кюрпанов също работеха брокери

Та склонна съм да вярвам на примадоната

# 101
  • София
Ако става въпрос за сериозна търговия с изкуство изобщо не е вярно. В някоя квартална галерия може и така да се работи, няма как да знаем.

# 102
И аз съм необвързана от няколко месеца и също започнах да излизам по срещи отскоро.
Попадах на няколко от изброените от Texas типажи, най-вече стиснати сметкаджии и тотално емоционално недостъпни мъже, с които просто няма как да има шанс за развитие на отношенията.
Преди около 2 седмици се запознах с мъж (доста по-голям от мен), излизахме няколко пъти и се оказа, че имаме много общо и си допадаме по много параграфи.
Самото умение да борави с думите и действията му си показват, че знае как да се държи с една жена, без да е нахален и натрапчив и в същото време да те кара да се чувстваш добре в компанията му.

Това, което ме тревожи е разликата ни във възрастта и, че той е разведен от година и нещо и малко или много се налага да общува с бившата си жена понякога.
Та и аз малко съм в дилема как да действам нататък, ама сигурно всяка втора е била на моето място.

# 103
  • Пловдив

Това, което ме тревожи е разликата ни във възрастта и, че той е разведен от година и нещо и малко или много се налага да общува с бившата си жена понякога.
Та и аз малко съм в дилема как да действам нататък, ама сигурно всяка втора е била на моето място.

Миличката ....само ако знаеше

# 104
  • Out of the Mix
Лора, 99 е наборът ти ли?
Баткото на колко е? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт