Грешно ли постъпих?

• 9 018
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
Художничка съм в момента и до известна степен сошълайтка. Половината ми клиенти са мъже, а другата - жени. Мъжете тук като разберат, че си заета - край, може да си Мерилин Монро, няма да те погледнат, камо ли пък да купят нещо.
Трябва да се замислиш дали изобщо ги интересува това, което предлагаш или търсят повод да ти привлекат вниманието като уж се интересуват и евентуално ще купят (ама със задни мисли).

# 106
Картини се продават добре ако художникът е умрял. По възможност преди повече от 100 години.
--------------------
И аз съм необвързана от няколко месеца и също започнах да излизам по срещи отскоро.
Попадах на няколко от изброените от Texas типажи, най-вече стиснати сметкаджии и тотално емоционално недостъпни мъже, с които просто няма как да има шанс за развитие на отношенията.
Преди около 2 седмици се запознах с мъж (доста по-голям от мен), излизахме няколко пъти и се оказа, че имаме много общо и си допадаме по много параграфи.
Самото умение да борави с думите и действията му си показват, че знае как да се държи с една жена, без да е нахален и натрапчив и в същото време да те кара да се чувстваш добре в компанията му.

Това, което ме тревожи е разликата ни във възрастта и, че той е разведен от година и нещо и малко или много се налага да общува с бившата си жена понякога.
Та и аз малко съм в дилема как да действам нататък, ама сигурно всяка втора е била на моето място.

Факт, че дар-словото не е присъщо на младежите по 18-20 години. Опита си е опит и си трябва време за него. 18-20 годишните мъже компенсират с други качества.
Всичко зависи жената в какво се цели. Народната мъдрост, че не може и..., и едновременно душата в рая си е чистата истина.

# 107
Наби ми се израза:" Бях благодарна."
Това е всичко друго,но не и любов.
Колкото да не си сама.
Благодарна за какво? Колко ще изкараш така.
Търси любов, не благодарност.

# 108
  • Варна
Лора, 99 е наборът ти ли?
Баткото на колко е? Thinking
Ако е този набор, значи е 26 годишна жена. Какви батковци? Да не е на 13...

# 109
Да, наборът ми е. На 25 съм, имам рожден ден в края на годината, а въпросният мъж е на 38.
Sun2000, какво по-точно имаш предвид?

# 110
  • По света и у нас
Жълтопеветник да не би да е професия или начин да си изкарваш хляба?

# 111
  • Out of the Mix
Да, наборът ми е. На 25 съм, имам рожден ден в края на годината, а въпросният мъж е на 38.
Мдам, както предполагах и с ~40 годишен.

# 112
  • Paris, France
lora99, ами излизай си с него щом ти е приятно! Възрастта няма значение на твоята възраст. Заради общи деца ли се налага да контактува с бившата? Ако да - лошо, но не е края на света. Бившата е бивша и не то е конкуренция. Ако искаха да са заедно, нямаше да се разведат.

Ако няма деца и е добре осигурен, и за брак няма да е лош.

Майка ми и голямата и любов са със същата възрастова разлика.

# 113
  • Пловдив
Sun2000, какво по-точно имаш предвид?

От година и нещо разведен и ако няма деца в картинката, няма за какво да се среща с жена му.Въобще не би трябвало да има никаква работа с нея.

# 114
  • Out of the Mix
Невена,
Моето мнение - на 25 с по-зрял мъж единствено, ако няма никакъв багаж, предполага се уреден, в перфектно здраве, форма, без пороци, с цялата си коса на главата, всички зъби, потентен, иначе - не. Mr. GreenSunglasses
В България след 35 такива са изключение.

# 115
  • Paris, France
Е, тя го е харесала при възможности да излиза с връстници. Предполагам си е с косата и зъбите на мястото. Не мисля, че ще се впрегне с импотентен.

Чак пък от 35г да нямат зъби и коса! Отдавна не съм си идвала. Толкова ли са зле младите? Ако да, то да го грабва ако е от малкото здрави о читави!

# 116
  • София
На 38 не е престарял, щом е разведен човекът си е свободен. Само гледай ако има деца дали се грижи за тях, защото ако не се грижи е по-добре да бягаш от него.

# 117
  • Paris, France
Е, то и ако се грижи трябва да бяга, че и с 200. Шегувам се.

Ако се грижи за децата, ще им се скапва романтиката. Ако тя иска семейство и деца е по-добре със свободен. Повечето разведени с деца не искат нови деца, но искат жена до себе си. Излизат с 25 годишни, защото те не бързат с обвързване и не щат деца.

# 118
  • София
Е, то и ако се грижи трябва да бяга, че и с 200. Шегувам се.

Ако се грижи за децата, ще им се скапва романтиката. Ако тя иска семейство и деца е по-добре със свободен. Повечето разведени с деца не искат нови деца, но искат жена до себе си. Излизат с 25 годишни, защото те не бързат с обвързване и не щат деца.
Изобщо не е задължително. Някои хора държат да са в двойка или да са семейни, независимо от пола. Когато се разделих с бившия той беше на 37 и сърдечно му пожелах да намери по-подходяща за него жена и той си намери жена под 30. Ожениха се, роди им се дете и вече 7 години са си заедно.  Не е изключение, особено ако мъжа не е бил инициатор на развода много бързо си търси друг пристан да го утешават.

# 119
На кой му е притрябвала коса на главата, ако човека е всичко описано, плюс да няма лош дъх и миризма. Има си хора и за Джейсън Стейтъм

Общи условия

Активация на акаунт