В мен ли е проблемът?

• 4 645
  • 170
  •   1
Отговори
# 45
И какво да направи гаджето, да обещае?

# 46
  • Out of the Mix
Ох, това е бъдеща потребителка на свекървенската и СО, това мога да кажа.

Действието е в някое малко населено място, изучили са се, ама работа по специалността няма, редуват къщите и детските стаи, всички на 25 са женени с деца, те са съдбовно вързани, просто!
Ще се вземат да не засрамят родата, ще си родят две деца и сагата ще започне…
Типична селско-провинциална идилия? Thinking

# 47
И какво да направи гаджето, да обещае?
Не знам, не съм била в такава ситуация. 😂

# 48
  • София
Да си остане в нейната детска и да тропне, че чака пръстен. Ще го купи, какво му остава.
Родители вече са пили блага ракия, затуй наливат пари в апартамента за младите.

Авторке, как ще се казва бебето? Nerd

# 49
  • София
Защо да не иска? На 25 да не е бебе. От много модерност клиниките са пълни с 40- годишни, искащи тепърва да стават майки на внуците си.

# 50

Действието е в някое малко населено място, изучили са се, ама работа по специалността няма, редуват къщите и детските стаи, всички на 25 са женени с деца, те са съдбовно вързани, просто!

Ами не знам дали София е малко населено място, може би сте от по-голямо.

# 51
Авторката дава противоречиви сигнали - първо казва на гаджето, че не иска брак, после иведнъж се тръшка, че не и предлага и не иска дете...Ако е готова за брак и дете да говорят двамата, нещо комуникацията се губи...

# 52
  • София

В селата и кварталите от селски тип може, ма те си вървят с маниера, нещо съм в грешка ли? Wink

# 53

Да се вземат, да родят, ама той се дърпа. Даже отказва да обсъдят въпроса, камо ли да планират нещата.
Но парите ѝ не отказва...
Червен фар с виеща сирена.

# 54
Няма лошо да иска бебе момичето, защо я нападате за това? Тя си осъзнава, че не е това моментът. Просто иска някаква сигурност, че натам вървят нещата, че след няколко години ще са семейство, а не я получава...

Защото това е маниерът на българина. Ако някоя жена не иска бебе, а да ходи по дискотеки е ..., ако иска бебе и семейство явно са намесени интереси или пък е "селска идилия".
Работа имаме и двамата, завидна за годините ни. Средства също. Пътуваме си даже доста. Не съм сигурна, че всеки, който пише хапливи коментари реално може да се похвали с перфектен живот.

# 55
Без да те нападам, но как си представяш, че човек, който не е пожелал да делите един наем ще е готов за семейство?

# 56
  • София
Парите не знам колко са нейни, колко са на мама и тате. От кумова срама барем ще заживеят заедно.

# 57
Ами тогава сядайте, разбирайте се и ако мислиш, че те баламосва и бебе няма да видиш... Знаеш... Лошото е, че е тънък този момент и обичащ човек лесно ще си затвори очите.

# 58

В селата и кварталите от селски тип може, ма те си вървят с маниера, нещо съм в грешка ли? Wink

Ами Вие ще кажете. Маниерът Ви доста си пасва с описанието, което направихте Simple Smile

# 59
Прочетох пак първи пост. Значи след няколко години заедно в подходящ момент е предлагала да се изнесат, обаче дори тогава мъжът се е ослушвал...

Съжалявам много, но дотук ми изглежда като мъжът да няма сериозни намерения... Моята най-добра приятелка я баламосваше така един, че ще се сгодят след бакалавъра, че ще се женят, еми, нищо не стана, накрая й каза, че вече не може да я понася. Така че умната.

Общи условия

Активация на акаунт