В мен ли е проблемът?

• 4 660
  • 170
  •   2
Отговори
# 30
Явно щом много държи на брака, но не ти предлага, а сте заедно, може би е решил, че не си жената за него.
Плюс и изпада в истерия като чуе за бебе.
Може би чака правилната жена.

А принципно да се напъва да бременее от мъж, който се държи така не е много умно.
Аз даже с такъв не бих и живяла.

Сега чета, че и участваш в ремонт в жилище което грам не е твое.
Grinning
Доста глупава постъпка.
Значи не иска деца, не прави предложение ,ама паричките не ти ги отказва.
Брей, хитряга Joy
Ти си възприемай както си искаш този дом, ама реалността е, че не е твой дом.
Щом те няма в документите, не е твой дом.

# 31
А когато го питаш как вижда бъдещето си /без да споменаваш себе си, вас, деца и т.н./ той какво казва?

Повечето жени, особено като сме млади не можем да слушаме и всичко свеждаме до себе си или чуваме само, когато ни касае. За да опознаеш един човек виж него, мечтите и плановете му. После ги преобърни с краката нагоре Simple Smile

# 32
На основния въпрос,дали в теб е проблема мисля,че не. Но и ако повдигаш този въпрос твърде често,може да го отблъснеш. Всмисъл като намилане-ама кога ще имаме деца,кога ще ми предложиш,ама кажи ми,ама отговори ми. В този смисъл,ако е така е напълно нормално да се дърпа. И какво точно очакваш да каже-да искам сватба и деца,но едиси кога си или какво точно?
Моя съвет е да оставиш нещата да се развиват естествено и ако в някакъв момент не си удовлетворена,му казваш чао. От опит знам,че постоянно врънкане дава обратен резултат много често.

# 33
Да, разбира се. За мен не е драматично, че плащам ремонт на чужд имот, защото го възприемам като свой бъдещ дом.

И на какво отгоре? То даже не е и негово... Т.е. във всеки един момент собствениците мога да изгонят не само теб, но и него.
Момиче, седни си на дъ-то и си събери ума. Правиш глупост след глупост и скоро ще има да плачеш горчиво.
Схемата вече ти я написах – семейство, дом, дете. Или дом, семейство, дете. А ти бързаш от вратата за краката. Накрая ще останеш без нищо, само че вече ще си пропиляла най-хубавите си години и най-добрите си възможности.
Родители нямаш ли да ти налеят малко акъл в главата? Поне с адвокат се посъветвай, да не ми ревеш утре за парите, вложени в чужд имот, в който се шири друга жена.

# 34
Как' Сийка, съмнявам се да изгонят синчето си.
Но дали ако прекъсне тази връзка ще имат доблестта да и върнат парите.
Не мисля.

# 35
Е тя нали, ако спре да плаща, всичко рязко ще приключи. Или ако каже, че не е редно, щото не е нейно 🤡

# 36
  • София
Да каже, че не е готова Joy
Ей, много хитри тия мухльовци бе. Сватба не може да прави, деца не може да прави, само да взима парите за на майка си имота.

# 37
Извинявай, но ми е съмнително как при темата за дете се стига до скандали и цупене... Какво ти казва? Ако ти казва: рано ни е още, дай още няколко години да си стъпим на крака и да се подготвим, а ти продължаваш да натискаш темата, то и аз бих се изнервила... Затова зависи какво точно си казвате.

Иначе е възможно... Грозно е, но има и такива мъже и са немалко... Ти си му университетското гадже, обаче не се вижда с теб в бъдещето си и чака нещата да се разтулят сами, затова ти хвърля прах в очите и се изнервя по тия теми... НЕ КАЗВАМ, че е така, защото не ви познавам, но се случва в други двойки. Така че аз на твое място бих се притеснила много, че нямаме единомислие по въпроса за бъдещето (ни).

# 38
Как' Сийка, съмнявам се да изгонят синчето си.

Има и такива случаи. Ако не им скача по свирката...
То, ако са читави родителите, самите те няма да допуснат някакво си там момиче, което официално им е никакво, да налива пари в техен имот.

# 39
  • Out of the Mix
darb, супер много рискуваш с наливането на дестки хиляди в нещо, което не е твое.
Родителите ти какво мислят?

# 40
Значи, на този приятел не му се говори за съвместно бъдеще, но пък му се приемат средства за ремонт на негово жилище от родителите му, така ли?

# 41
  • София
Ох, това е бъдеща потребителка на свекървенската и СО, това мога да кажа.

Действието е в някое малко населено място, изучили са се, ама работа по специалността няма, редуват къщите и детските стаи, всички на 25 са женени с деца, те са съдбовно вързани, просто!
Ще се вземат да не засрамят родата, ще си родят две деца и сагата ще започне…

# 42

Баш тъй.
Щом той не е готов за бебе, тя пък да му каже спокойно, че не е готова да налива пари за ремонт в чужд дом.

# 43
Но те до скоро са били в университета.
Сега стабилна работа, малко професионален растеж, малко свят да видят?
Не, авторката иска бебчи.
Интереси някакви?
Ами другите имали бебета, за интереси не се знае.

# 44
Няма лошо да иска бебе момичето, защо я нападате за това? Тя си осъзнава, че не е това моментът. Просто иска някаква сигурност, че натам вървят нещата, че след няколко години ще са семейство, а не я получава...

Общи условия

Активация на акаунт