В мен ли е проблемът?

• 4 658
  • 170
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Тъпо е да знаеш, че в думите ми има правда.
Обикновено истината жегва Simple Smile

Хубаво го помисли, пък му кажи какво искаш и поискай яснота. Шест години са достатъчни.
Ако не ти я даде е редно да се отдръпнеш, но едва ли ще го направиш.

# 61
И какво да направи гаджето, да обещае?
Няма нужда.
Нали и взима паричките.
От това по- голяма гаранция има ли? Joy

# 62
Тъпо е да знаеш, че в думите ми има правда.
Обикновено истината жегва Simple Smile

Хубаво го помисли, пък му кажи какво искаш и поискай яснота. Шест години са достатъчни.
Ако не ти я даде е редно да се отдръпнеш, но едва ли ще го направиш.

Не Ви познавам, както и Вие мен. Истината вероятно жегва, тук аз виждам необосновани обиди и нищо повече. Истината не е такава, каквато си мислите. И за да стане ясна още една нападка-не натоварвам родителите си с мои лични разходи от 18-годишна възраст, вкл. висшето си образование, по-скоро им помагам, ако имат нужда от нещо. Simple Smile

# 63
  • София
За мен лично е голям червен флаг, че започва скандали при заговаряне на такива теми. Един мъж обича ли те и иска ли те, то такива теми няма да се избягват, а ще се обсъждат и планират.

Имах няколко такива двойки като вас в обкръжението. Ами нито една вече не е заедно, а си намериха нови половинки и вече са семейни по отделно.

Във всяка тема се чудите за женените на 24-5-6. Ами покрай мен повечето на тази възраст вече са женени и с деца. И за София говоря, не за провинция. Не всеки чака до 30-35-40 да се обвърже и да гледа деца

# 64
  • София
Съжалявам, но не си 18 годишно чудо в детските ви стаи, поредната си.

Ако този момък беше последователен, да живеете поне от три години заедно.
Ако толкова държеше на брака - да имаше пръстен.
Оттам нямаше и да се дърпа за дете, защото бракът го предвещава.

Ти си знаеш истината, но не е, каквато очакваш да бъде.

# 65
Към авторката: Жено, не наливай пари в жилище, което не е и твое документално, така няма да му докажеш нищо!
Възможно е сега той да не е на тема сватба и деца, но отказът да се правят планове за в бъдеще за това, е доста притеснителен.
Бях омъжена 10 години, БМ купи апартамент няколко дни, преди да сключим брак,съответно беше само негов, като майка му и баща му бяха солидарни длъжници по ипотечния кредит, парите за ремонти ги наливах аз, след това си тръгнах от там с един чувал дрехи и пих една студена вода, деца нямаме.В последствие почнах работа в банката , от която беше теглил кредита и се оказа , че го е погасил на следващия ден след развода😀,дори 5 лв не ми даде да се почерпя от парите, които му върнаха от застраховката-много селска история😀
Всичко, което правиш, ще има за теб последствия в бъдещето!
Пожелавам ти да се сбъдне всичко, за което копнееш❤, дори и с друг мъж, но от към финанси се стискай, докато нямаш документ за жилище, в което да фигурираш като собственик!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 21:58 от Анонимен

# 66
А когато го питаш как вижда бъдещето си /без да споменаваш себе си, вас, деца и т.н./ той какво казва?

Ми, следващите 10 години - пари, коли, жени. Последното с краката нагоре Grinning на 25 са, отговорът на "що не ми предлага" е "щот е на 25 и брак звучи една идея твърде сериозно за 25".

Иначе верно не е яко да си бута парите сама в чужди имоти.

# 67
  • Out of the Mix
Никой не те напада, просто някои са "колоритни".

Щом си толкова категорична и сигурна във възможностите си, дерзай и успех, наливай в чужд имот.
След някоя година, като му омръзнеш, дори да "изпълни" мечтата ти , защото тя е само твоя, той не иска дете, напълно не е неправилно на 25, не го чувства, не е готов, живее му се, въпреки "семейната ориентация", ще те изгодни, като му писнеш, и друга му замота главата.

Наливането не става така. Не "предварително", а "следварително".
Минимумът е да сте в брак с дете, и да пазиш всички фактури за "подобренията"(само че майсторите работят без документи, така че сложно, евентуално през фирма с договор), за да може, ако се случи патакламата, поне да си възстановиш тези средства. Но влизаме в категорията "извън любовта", в "сметките".
Да, но на 25 летиш в облаците, а ние разсъждаваме от опита и годините какво се случва в много ситуации.
То не е само "имам пари".
Имай, всичко, може, но и много лесно се губят. Животът е кръговрат.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:04 от Revoker

# 68

Остави. Каквото и да му говориш, то си рупа ли, рупа, че манталитетът на българина, злобата и завистта на форума и международното положение като цяло са му виновни за липсата на разум и елементарно самосъхранение. На него всичко му е наред, да се чуди само човек защо е пуснало темата...

# 69

Остави. Каквото и да му говориш, то си рупа ли, рупа, че манталитетът на българина, злобата и завистта на форума и международното положение като цяло са му виновни за липсата на разум и елементарно самосъхранение. На него всичко му е наред, да се чуди само човек защо е пуснало темата...

Не съм пуснала темата някакви жени да се държат арогантно и да си демонстрират комплексите, с извинение.
Достатъчно дружелюбни хора има тук, на които благодаря за всеки съвет❤

# 70
Арогантност в тази тема проявяваш само ти. И то към хора, които искрено искат да ти отворят очите и да ти помогнат.
Ама щом всичко ти е наред... Искай ключ и край на драмата.

# 71
  • Somewhere far away

Не съм пуснала темата някакви жени да се държат арогантно и да си демонстрират комплексите, с извинение.
Остави - точно пък в този сектор от форума са големите усойници. По -добре говори с близки, родители, сестра, брат и приятели и най-вече с твоя човек. Heart

Тук... няма смисъл да обяснявам, сама виждаш кво е.

# 72

Остави - точно пък в този сектор от форума са големите усойници. По -добре говори с близки, родители, сестра, брат и приятели и най-вече с твоя човек. Heart

Тук... няма смисъл да обяснявам, сама виждаш кво е.

Каквото и да се каже, тя решава, но след това ,ако има след това, ще съжалява за финансите, които е загубила, защото след 30 и разведен, виждаш по друг начин нещата, а през това време, жено, може да спестиш за свое жилище, от което няма да те изгонят, ако се стигне до там.
Любовта си е любов, но сиренето струва пари😀, после на тия пари за ремонти, които си наливала, ще живее друга жена на готово...
Туй то...

# 73
  • София
Усойниците са с малко повече акъл и опит, та затова.
Ако иска авторката на 25 да я галим по главата и посипваме с пудра захар - просто няма как.

Близките и приятелките са страна в тези отношения и обективизъм няма, само пристрастия.

# 74
Наистина я нападате. Колкото и да обяснявате, тя няма да разбере какво казвате. Човек трябва да се опари, за да се научи. За нея всичко е истинско и ние просто не разбираме и си говорим каквото знаем. Ще налее пари и после ще си тръгне, дали по нейно желание или не, не се знае. А това ще се случи предвид факта, че той не е искал да живеят заедно, неиска брак и деца. Живее му се и това е нормално. Явно просто му е удобно с нея.

Общи условия

Активация на акаунт