Моля за мнение и корекция ProHealth Longevity, Транс-ресвератрол плюс, 1000 mg по 1 на ден на гладно;
Моля за мнение и корекция ProHealth Longevity, Транс-ресвератрол плюс, 1000 mg по 1 на ден на гладно;

, inhibin B 54.24 pg/ml (40-200), витамин D total (25-OH Vitamin D) - 40.40 nmol/l (50-120). Направих си PCR за мукуплазма и уреплазма, който е отрицателен и тест за Хламидия трахоматис 0.23 ratio (реф.стойност до 0.90 (0.9-1.1: Сива зона). На 3ти ден от МЦ си направих ултразвуково изследване на яйчников резерв и в едния яйчник имах 3 фоликула MOD 18 mm до 7.1, а в другия 2АФ - MOD 20 mm до 8.2. Две седмици по-рано си правих профилактични изследвания в лаборатория Синево: ПКК и урина и всичко ми беше в нормата (общ холестерол, глюкоза и т.н.). Утре съм на изследване, за да ми се проследят АФ как се развиват и дали ще имам оволация. Интересува ме дали е хубаво да си направя и някакви други изследвания? Бях при репродуктивен специалист, която ми направи ултразвуковото изследване и ми предписа витамин D3 oilessen 1000 mg по 1 т. дневно. Каза ми да си взема: DHEA 2*1 т. И Profertil за жени 2 пъти по 1 т/дн. Почнах да чПрепоръчани теми