В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 949
  • 580
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Отделям време за себе си, ползвам качествена козметика и се разхождам всеки ден.

# 256
  • София
Гледам да отделям всяка вечер малко време за себе си след като всички си легнат и чета, гледам филм, пазарувам онлайн.

# 257
  • София
Всеки месец получавам абонаментна кутия с козметика и абонаментна кутия с книга ❤️ Ежедневно си отделям време за мен и се чувствам добре в кожата си ❤️

# 258
Повече сън ,тишина и спокойствие ,чета книги и разходки сред природата

# 259
Движа се и спортувам колкото мога повече.

# 260
Козметични процедури, четене на книги, разходки сред природата, срещи с добри и позитивни приятели. Въобще гледам да правя такива неща които да ми носят само усмивки и щастливи мигове.

# 261
  • Враца
Чета интересни четива, приготвям домашна, вкусна и естетично изглеждаща храна, която споделям с приятни хора. Доизкусурявам си интериора. Гледам "Двама мъже и половина" Simple Smile

# 262
Все повече осъзнавам напоследък колко е важно човек да обърне внимание на себе си в това забързано ежедневие. Просто да спре, да не мисли поне за малко за проблемите и битовизмите и да се поглези. Както визуално, така и душевно. Така гледам да правя поне по няколко часа седмично. Да зарежа колата и да си направя една хубава разходка в парка или планината, или да отида на една разтоварваща тренировка. После да си взема един хубав душ, да си поглезя тялото, кожата и косата с подхранващи и тонизиращи маски и кремчета, обожавам това отпускане в банята само за мен. Вече тонизирана и ухаеща приятно с удоволствие се захващам с направата на лека вечеря - обикновено това е някоя любима салата измислена с мои си продукти ☺️ И накрая чаша розе, хубав филм или книга, приятен разговор или интимни моменти с любимия човек... ❤️

# 263
опитвам се всеки ден да правя нещо за себе си. понякога е кратка разходка или просто почивка с книжка, друг път нещо любимо за хапване или малко подаръче за мен, 15 мин глезотии с маска и масаж на лицето...

# 264
  • Варна
Различни неща, според настроението ми - обичам разжодки край морето с приятелка, или да чета книги, да ходя на масаж или фризьор, да изработвам разни малки декоративни нещица, за да зарадвам някой по повод празника му.  А понякога просто нищо да не правя, като да стоя на терасата и да гледам залеза...

# 265
Изразявам любов и грижа към мен с любим крем, парфюм, шоколадов бонбон, и други малки жестове към мен самата

# 266
  • Sofia
Преди всичко се опитвам да се грижа за себе си и за вътрешното си спокойствие, ходя на йога и на танци, също така и си доставям малко радости всеки ден.

# 267
  • Варна
Чета книги,ходя на масаж, правя си маски.

# 268
Спининг тренировка и масаж Simple Smile

# 269
Здравословно хранене, дълъг душ след изморителен ден, малки подаръци, разхождам се, мързелувам, пия чаша вино .

Общи условия

Активация на акаунт