В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 940
  • 580
  •   1
Отговори
# 240
Ходя на народни танци и се грижа за кожата си с хубава козметика.

# 241
Старая се да отделям време за себе си. Грижа се външният си вид и душевният комфорт.

# 242
Малките жестове, с които се грижа за себе си и подарявам любов на тялото и душата си са: релаксираща вечер само за мен поне веднъж седмично, маска за лице, интересна книга и приятна музика Heart

# 243
Един от почивните ми дни е изцяло за мързел,  и каквото ми се прииска на момента.

# 244
Грижа се за себе си като се разбирам и не се съдя прекалено много за грешките си!

# 245
Когато мога ходя да плувам

# 246
С първото поглеждане сутрин в огледалото си казвам "Ех, че хубава жена".. После другото е грижа, внимателна, редовна грижа.. Обичам се, без нарцисизъм. Успех на всички!

# 247
Опитвам се всеки ден да си "открадна" малко време само за мен-четене на книги, разговор с приятел, четене на любими теми във форума.

# 248
Най- любимото ми нещо е Книгата.
За съжаление по-рядко ми остава време за четене.
Затова пък насреща идва природата, с малки "послушни" момчета, всяка минута без дъжд и вятър оползотворяваме навън.
Личното време, за маникюр, педикюр също е много приятно.
Но е по веднъж в месеца.
Процедурите с разни маски да лице, коса, ги правя помежду другото, ..... прането,  децата,  вечеря ❤️

# 249
Правя си релакс и спа процедури вкъщи.Отделям няколко часа за себе си ,когато мога-правя си маска на косата,лицето ,гледам хубав филм или чета книга или разпускам просто ,докато си правя женски неща.

# 250
Правя си маски за лице, разхождам се сред природата и прекарвам свободното си време с позитивни хора.

# 251
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

Отделям си ден за мен-релакс, мързел, филм/книга + вечеря с приятели и купон след това Wink

# 252
  • In The Middle Of Nowhere
Сещам се за:
Ям любима храна
Пръскам се с парфюм вкъщи
Правя се маска за лице
Тези засега 😊

# 253
Винаги отделям време единствено и само за себе си- правя си маски на лицето и косата, ходя на фитнес, през седмица на масаж, чета любима книга, медитирам и слушам любима музика.

# 254
  • София
Разхождам се сред природата или гледам лек и приятен филм.

Общи условия

Активация на акаунт