В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 937
  • 580
  •   1
Отговори
# 225
Правим си романтични вечери, като приготвям храната заедно.

# 226
  • Г. О.
От време на време съм егоист и отделям време само за себе си, като правя неща, които ми носят удоволствие, купувам си разни глезотийки.

# 227
Внимателно подбирам храната си, взимам качествени витамини и хранителни добавки, с които запълвам дефицитите в организма си. Правя маски на лице и коса, хидратирам добре кожата на цялото тяло. Общо взето се боря с възрастовите изменения и вредното влияние на околната среда.

# 228
  • гр.София
Веднъж в седмицата практикувам онлайн йога - медитация в много приятн а компанията. Също така- съботата задължително ми е ден за себе си - спя много, чета, гледам филми, правя си маска...

# 229
  • Пловдив
Релаксиращо ми действат разходките в планината с кучето и различни козметични глезотийки, които си позволявам понякога Simple Smile)

# 230
За съжаление в този сегашен  и забързан живот, съпътстващ ни с все повече стресови ситуации,не винаги можем да намерим време за себе си.Когато имам повече свободно време,гледам да го използвам рационално.Релаксирам,дълги разходки сред природата,любими хобита,среща с приятели.Неща,които ме карат да се усмихвам,които ми носят спокойствие и удоволствие и които ме правят щастлива.

# 231
На бившата ми приятелка й откриха здравословен проблем,  и започнах да водя по-здравословен живот, за да не й липсва нищо което аз мога да ям, пия или направя. Махнахме вредната храна, почнахме да спортуваме редовно и двамата и да прекарваме повече време сред природата Innocent

# 232
  • Mediterraneo
Разходки по плажа, хубава книга или сериал, пътуване със семейството ми.

# 233
Здравейте! Разходки на чист въздух,  слушане на релаксираща музика и физическа активност.

# 234
"Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?"

Грижата към мен е задължителен елемент в рутината ми. 
Качествена храна, не консумирам джънк фууд,захар,безалкохолни/алкохолни.Много рядко си позволявам тестяно.
Качествена козметика.
Правя по 13-15 000 крачки на ден.
Пия био витамини + висока доза биотин за коса и нокти + пробиотик.
Храня менталното ми спокойствие и благодат с книги,готвене и гледане на сериали.

# 235
Време само за мен с ароматни масла и интересна книга.

# 236
Ден за разкрасяване - веднъж седмично! Коса, лице, тяло - изпълнявам всички “ритуали”. Обикновено го правя на фона на музика или подкаст. 💆🏻♀🧖🏻♀

# 237
  • София
Слушам любима музика, гледам любими филми и сериали, пътувания с приятелите.

# 238
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Отделям 15 минути сутрин за кафе на спокойствие. Слушам музика в автобуса, на път за работа. Чета книги. Посещавам интересни места.

# 239
  • Пловдив
Обичам да се разхождам сама, така най-добре си почивам и подреждам мислите.

Общи условия

Активация на акаунт