В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 926
  • 580
  •   1
Отговори
# 210
Всеки ден отделям поне по 10мин само за себе си - правя си маски за лице, коса, излизам сама да пазарувам неща, с които да се поглезя, чета в парка...

# 211
  • оттам, откъдето започва България
Само вечер преди сън успявам да отделя време за себе си, като отворя любима книга на случайно място и чета.

# 212
За да се чувствам добре , ходя да тренирам, пия хранителни добавки и внимавам какво хапвам. Така се грижи за тялото си.

# 213
Всеки ден отделям време за себе си,колкото и да ми е напрегнат деня.Ставам рано,дочаквам изгрева на слънцето,наслаждавам се на сутрешното кафе.След работния ден дори и между домакинските задължения намирам време за книга,да се поглезя според настроението ми.

# 214
Отделям време само за себе си, например, за книги. Ходя на маникюр и педикюр, на фризьор. Купувам си любими аромати.

# 215
Ходя на СПА, чета ,почивам си.

# 216
Всеки ден се грижа за косата и лицето си, храня се здравословно и съм по-мила към колегите си!

# 217
Сутрин си отделям 1 час само за себе си - ароматно кафе, хубава музика, горещ душ, масаж на лицето с гуа ша и лека закуска.

# 218
  • Сливен
най-вече - чета хубава книга

# 219
Правя си маски за лице;
Чета хубава книга или гледам филм, и двете в компанията на вкусен горещ шоколад.

# 220
  • Бургас
Награждавам се с шоколад, купувам си нов ароматен сапун.

# 221
Чета книги и излизам на разходка в парка

# 222
Чета книги, разходка в парка

# 223
Обещала съм си веднъж и ако мога даже два пъти месечно да ходя на масаж през новата година. Опитвам се също и да си позволявам да оставам сама.❤

# 224
Правя си подаръци. Грижа се за кожата и външния вид.

Общи условия

Активация на акаунт