В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 925
  • 580
  •   1
Отговори
# 195
Правя си маски за лице или коса.

# 196
Козметични процедури и масаж

# 197
опитвам се да готвя здравословно и да си налагам да пия повече вода

# 198
  • Враца
Аз съм домакиня, това ме кара да се чувствам добре. Когато приготвям ястие за семейството си се чувствам щастлива. Вчера се събудих в лошо настроение и се почувствах спокойна и весела, когато изчистих с прахосмукачката. Иначе обичам да си правя домашни маски на лицето и косата. Дори да не виждам кой знае какъв ефект, ме кара да се чувствам красива и щастлива.

# 199
  • София
Правя си раскрасителни процедури у дома, разходки сред природата, хубава книга, грижа за любимите цветя, спорт.

# 200
Правя си маска за лице и топла ароматна вана за крака, пускам Арома дифузер и релаксираща музика.

# 201
  • София
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

* хранителни добавки
* разходки
* домашно приготвена храна

# 202
  • Пловдив
Обичам с малката ми дъщеря да си правим спа- маски за лице и коса, прически, грижа за ръцете.

# 203
  • Samokov
Почиствам се с ултразвукова шпатула,  правя маски, разхождам се сред природата

# 204
  • София
Разходки сама, кафе, сладко, сън, нов парфюм

# 205
Изследвания, хранителни добавки,грижа за кожата, грижа за душата чрез спорт и осъзнатост.

# 206
Всеки ден си отделям време за релаксация и отпускане на ума и тялото.
Също така четене на книги, готвене, прекарване на време сред природата на спокойствие.

# 207
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Много държа на качествения сън. Сутрин пия кафе, отделям време за себе си, обичам да готвя!

# 208
Правя маски за лице и коса. Грижа се за тялото си с кремове, масажи, стречинг и медитация. Често ходя на срещи сама: разхождам се сама, купувам неща, които ме карат да се чувствам добре и се глезя с вкусна храна, гледам любимите си филми и сериали в тиха и романтична обстановка.

# 209
  • София
На първо място да обичам себе си. Да намирам време за спорт, да консумирам качествена храна и добър сън

Общи условия

Активация на акаунт