В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 980
  • 580
  •   1
Отговори
# 330
Грижи за външния вид-маски лице,коса,маникюр,педикюр.С удоволствие играя йога,дълги разходки сред природата.
За душата си също се грижа ежедневно-четене,слушам музика,гледам филми.
Абе,усъвършенствам се ежедневно.

# 331
  • оттам, откъдето започва България
Старая се да ползвам малко, но хубави продукти. Наблягам и на книгите, които ми помагат да се опозная.

# 332
Обичам да се разходя сама по магазините, да помълча,да позяпам и купя .

# 333
Използвам качествена козметика за лице, подходяща за моята кожа, масла, подходящи маски за коса, достатъчно сън по възможност, релаксиращи занимания, позитивно мислене, хубави книги, разговори с близки и приятели и т.н.

# 334
Подарявам си хубава книга, ден в планината, грижа за кожата и косата или просто един ден с любим човек.

# 335
  • Варна
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

Малките жестове на любов които правя са - да се стопиран за секунди от забързаното ежедневие и да помисля за нещата, които ме правят щастлива.
Иначе аз също обичам да ползвам малко, но качествени неща.

# 336
  • Хасково
Разходки сред природата, споделено време с моите любими хора. Спортувам, приемам хранителни добавки, като полагам грижи за себе си, се грижа и за близките ми.

# 337
Приемам хранителни добавки и си правя шийт маски.

# 338
Повече разходки,здравословно хранене, приемане на витамини, поддържане на кожата с кремове и маски

# 339
Отдавам се на четене на хубави книги и филми; правя си кратки разходки  и се наслаждавам на гледките и хората около мен.

# 340
Взимам си вана. Паля си ароматни свещи и си пускам филм или медитативна музика. Отпускащо е, докато дойде котката. После я пазя да не влезе във ваната😊

# 341
Посещавам йога.

# 342
  • София
Спортувам, слушам хубава музика, грижа се за кожата си.

# 343
  • Бургас
Аз обичам да си направя маска за лице или коса, понякога и за крака или ръце, паля ароматна свещ, вземам хубава книга или гледам любим сериал , с чаша чай или нещо любимо за хакване.

# 344
  • София
Чета книга.
Правя си маска на лицето/ косата.
Правя дълги разходки.

Общи условия

Активация на акаунт