В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 975
  • 580
  •   1
Отговори
# 315
Сутрин и вечер отделям време за себе си, използвам качествена козметика, правя си маски за лице, крака, грижа се за косата, кожата и менталното си здраве 😁

# 316
Използвам качествена козметика, отделям повече време за любими занимания и почивка.

# 317
Грижата за себе си за жалост оставям на последно място заради детето ,но така пък е по-сладко малкото времето което се отваря да се поглезя. Грижата за мен винаги съм я започвала отвътре навън, опитвайки се да смегча характера си ,да бъда по-разбрана и да намирам проблемите първо в себе си. Същото е и с физическото тяло, прием на хубав пробиотик,  проверка в лабораторията на витамин Б12, Витамин Д и желязо за правилно запълване на липсите. При възможност прием на качествено рибено масло. Разбира се и женските радости като някоя масчица за коса и лице, потапяне на крачета във солена вана и после нанасяне на хубав крем за крака.

# 318
  • Пловдив
Купувам си качествена козметика, хубаво вино, любим жанр книги и хубави свещи! Това е моето!

# 319
Имам си сутрешен и вечерен козметичен ритуал - доста бърз, но все пак ритуал Simple Smile Усмихвам се на огледалото, когато приключа.
Извън козметиката, грижата към себе си изразявам с приготвяне на любима храна и прекарване на време в приятна компания.

# 320
Правя си маски за лице

# 321
  • Пловдив
Веднъж седмично си правя маска за лице и веднъж месечно за коса.

# 322
Всяка седмица си правя дълбоко почистваща маска за лице и маска за коса. Пия колаген и калции, а също така ходя и два пъти в седмицата на танци!

# 323
Правя си дълги разходки сред природата, вечерен ритуал с хидратиращ крем и маска за лице, пускам си релаксираща музика. Смея се на глас с комедии и шоута, които ме карат да се усмихна и да не взимам ежедневието толкова насериозно!

# 324
  • В Космоса
Сън, здравословна храна, козметика и релакс.

# 325
Това, което правя аз за себе си е балансирано хранене,, разходки,, разкрасителни процедури като маски за лице и масла, всяка вечер си правя рутината за лице, йога, слушане на музика, медитации.

# 326
  • Стара Загора
Винаги отделям поне по 5 минути на ден за себе си. Нямам предвид за разкрасяване или каквото и да било, а просто да поседя някъде на тихо, да подишам спокойно и да си освежа мозъка. Определено ми действа добре.

# 327
Отделям време за себе си. Маска, четене на книжка, гледане на любим дим и шоколад ❤

# 328
Чета книги, хидратирам се постоянно, използвам целогодишно слънцезащита, разхождам се сред природата, отделям време за себе си, правя си маски и не спирам да уча нови неща.

# 329
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малко пачове за под очите, поне веднъж седмично маска за лицето и маска за косата и ... нещо сладичко за стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт