В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 967
  • 580
  •   1
Отговори
# 300
Полагам грижа за външния си вид с рутинни процедури, но най-вече се старая да мисля положително и да намаля стреса от ежедневието.

# 301
Старая се поне за 20 мин да се усамотя да погледам филм за да премахна среса от деня, обичам рутината за лице и маските.

# 302
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Обичам моментите за себе си.Те минават в спорт сутрин рано тичам и се зареждам страшно много като същевременно разпускам психически.Другите ми моменти носещи ми отпускане са тези в които отделям време за външният си вид.Обичам да си правя маски за лице, коса и ръце.

# 303
  • София
Чета хубава книга, пия хубаво кафе и си правя маски за коса и лице, но най-много обичам моментите, които отделям за ароматерапия 😍

# 304
Обичам да пия хубаво кафе на спокойствие, да си взема топъл и дълготраен душ, да си направя рутината за лице.

# 305
Малките жестове, които правя за себе си са - да си отделя малко време за мен, да прочета книга, да си почина, да се отпусна с ароматна свещ и да се погрижа за кожата си.

# 306
Опитвам се да подаря на душата и тялото си време за себе си - четене на книги, слушане на любима музика, виртуални разходки из целия свят /благодарна съм на чичко GOOGLE за тази възможност/, собствено време за релакс, здравословна храна, хранителни добавки и добра козметика.

# 307
Чета, спортувам, разхождам се сред природата.

# 308
Разхождам се безцелно ,сама със себе си.

# 309
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам си масла и кремове, които съм избрала по аромата (срам) и усещането, което остава след полагането им.
Използването им, освен че помага на кожата ми, ме кара да се чувствам добре.

Хубава книга, приятна музика и аромат на бял мускус или ванилия са моите помощници за добро настроение.

# 310
Правя си маски за лице и коса и много разходки.

# 311
Старая се да хапвам хубава и полезна храна, грижа се за кожата си и приемам хранителни добавки.

# 312
Кафе сутрин,хубава книга и музика.

# 313
Правя си маска за лице прегръщам малкото си бебче и му чета книжка.

# 314
Правя си разни маски (предимно грижа за косата) или излизам на разходка, правя доста крачки.

Общи условия

Активация на акаунт