В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 9 297
  • 580
  •   1
Отговори
# 375
Качествен сън, хубава книга, любима музика, ароматни свещи, впечатляващ филм.

# 376
Хубава храна, разходки, любими книжки

# 377
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

Опитвам се да си почивам повече, да не се ядосвам за дреболии и  да го давам по-спокойно като цяло. Вярвам, че грижата започва първо от вътре навън.

# 378
Аз обичам да започвам деня си с чаша топла вода с лимон, което ми дава свежест и енергия. Също така си позволявам кратки моменти на тишина и медитация, за да подредя мислите си. Разходките сред природата и хубавата книга също са част от малките ми ритуали за грижа към себе си. А в трудни моменти – топъл чай и любима музика винаги помага.

# 379
  • There I was on a July morning
Малките неща, които ме карат да се чувствам комфортно са - приятната музика, ароматните свещи, хубавите парфюми, време за хобито ми, разходки, СПА и други.

# 380
Малките неща, които ме разтоварват и помагат за спокоен и успешен ден, са хубаво силно кафе за старт, дълга разходка в парка и предпочитаната ми музика.
Когато съм много напрегната и под стрес, залагам на масаж или хиропрактика за раздвижване и ободряване. Старая се денят ми да е натоварен, за да спя дълбоко и да се събуждам отпочинала и заредена.

# 381
Започнах да ходя на танци. Пробвам различни козметични продукти, например маска за устни, масло за нокти и други дребни неща, които ме карат да се чувствам добре.

# 382
Нещата, които правя за себе си и ми влияят добре са - да си усиля музика и да се раздвижа, да прелиствам любима книга, да си направя вана със соли и етерични масла, да си правя домашни маски за коса , а за тялото грижа с лосиони или любими ароматни масла..

# 383
С близнаци на 2 години и 7 месеца...
Какво правя за себеси?
Ако имам време вечерта да изпия чаша червено вино с черен шоколад съм на 7-то небе ☺️🥰...

# 384
  • Велико Търново
5 пъти в седмицата правя упражнения, всеки ден поставям околоочен серум, серум за лице и крем. Правя си редовно маски за лице.

# 385
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

Старая се да намирам време за себе си - йога, време за почивка, хубава книга, приятна козметика

# 386
Маска за лице 2 пъти седмично, ампули за коса и маска 1 път,  ходя на фризьор, за да ми боядиса косата и да "избягам" от дъщеря си за 2 часа 😃 Слагам магнезиеви солу във вана за крака, веднъж седмично и често си купъвам дрехи 😁

# 387
Чаша еспресо, хубава храна, хубава музика и любов.

# 388
Полагам особени грижи най-сече за кожата на лицето, тъй като тя е много чувствителна. Тъй като съм 30+ , от няколко години си подарявам процедури в дерматологични клиники като мезотерапия и ботокс на чело, гневна бръчка и пачи крак. Не пропускам ежедневната рутина за лице със серум и дневен крем с фактор и поне 2 пъти в седмицата маска за лице.

# 389
Обичам да се грижа за себе си, но все по-рядко намирам време.
Чувствам се прекрасно, когато отделя и 10 минути на ден само за себе си.
Глезя се с четене на книги и онлайн пазаруване.
Сутрин се наслаждавам на правенето на кафе. Лятото обичам да ставам рано (преди децата) и да го пия на фона на прохлада, спокойствие и пеещи птички.
Вечер пък правя кратка серия упражнения. Полагам грижи за външния си вид. Лакирам се, правя си маски.

Общи условия

Активация на акаунт