В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 955
  • 580
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В седмичната си рутина на глезене, задължително включвам разходки и масажи, а понякога и театър или концерт.
А най-пълноценно се грижа за себе си, пътувайки

# 406
Днес посетих Солна стая - действа ми освежаващо и дишам по-дълбоко, чувствам се заредена и освежена. Вечерта ми е още по - хубава, получих билет за театър.

# 407
Много обичам разходките със кучето ми,децата също се забавляват бягане по пясъка гонене на топки а ние с таткото на по кафенце:smile:

# 408
Хубав филм,чаша вино и хубава козметика!❤️

# 409
Опитвам се да се грижа за себе си.  Моят мъж ме води на места с минерална вода и басейн. Играя народни танци от 14 години и обичам разходки сред природата!

# 410
Правя си маски за лице и коса. Обичам да се разхождам.

# 411
Маски за лице, хубава книга, много вода Simple Smile

# 412
Гледам да хидратирам добре кожата си и да се движа повече. Правя упражнения за дишането. Наслаждавам се на чаша хубаво вино понякога.

# 413
Всяка неделя отделям време за себе си ,хубава книга или филм ,кафе на спокойствие , сън и задължително маска за лицето и косата .

# 414
Разбира се, че си правя маска за лице!
Тя ми е от голяма полза ,зада изглежда лицето ми добре Simple Smile 2-3 пъти в седмицата

# 415
Два дни в седмицата отделям за себе си и си правя маска за лице,маникюр и масаж Simple Smile
Надявам се за напред да имам повече време за мен,но за сега толкова

# 416
Четене на хубави книги, разходки на чист въздух, приготвяне на вкусна и здравословна храна, маски за лице и др.

# 417
Правя си маникюр и педикюр всеки месец,маски за лице и коса ежеседмично.

# 418
Оставям алармата сутрин да се отложи с десет минути и от време на време си правя някоя маска, и слушам музика,която обичам (вместо детски песни). Това е...

# 419
Купувам си парфюми или красиво бельо, пия вино и паля свещи на всяка вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт