В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 944
  • 580
  •   1
Отговори
# 420
Зарязвам всички и всичко вкъщи и отделям време само за себе си 🥰

# 421
За да се поглезя си правя маска на лицето и косата, използвам хидратиращ крем за тяло, лице и продукти за коса, които я поддържат жизнена и мека, а и ухаят прекрасно. За поддържане на спокойствието в душата обичам да си подреждам вкъщи и да сготвя нещо вкусно и полезно! 😊🐝

# 422
  • София
купувам си нови парфюми, маска за лице и коса, обичам да релаксирам с хубава книга или оцветяване.

# 423
Маски и кремове за лице , 24 часови маски за коса , ежемесечни масажи на тялото.

# 424
Грижа се за кожата с продукти, които и пасват, вземам добавки, старая се да пия впда и да спя достатъчно, 80% от времето се храня с питателна храна и 20% храна за душата. За да се чувствам щастлива правя това, което ми харесва и ме кара да се чувствам пълна с енвргия и доволна от живота.

# 425
Споделям време с любимите си хора, разходка, катерене, събираме билки.Най-добрата грижа е пълното сърце сред планината и очите на хората, които обичаш.

# 426
Най-голямото ми удоволствие е разходка сред природата ,старая се да си го подарявам всеки уикенд. Иначе целогодишно пия хранителни добавки,колагени и се опитвам да се храня здравословно и да приемам достатъчно вода.

# 427
Обожавам да се разхождам, да чета книги и да релаксирам.

# 428
Храня се добре, старая се да съм повече благодарна и да не се стресирам излишно.

# 429
  • София
Глезя се със СПА процедури.

# 430
Ходя на СПА, правя си маски за лице и обичам да излизам.

# 431
  • Countryside
Поддържам рутина за почистване и хидратиране на кожата, козметик, масаж и спа.

# 432
Обожавам да се разхождам, да чета книги и да релаксирам.

# 433
  • София
Гледам да се храня здравословно,пия по 2-3 л.вода +фреш на ден.През 2 дедм правя маска на коса и лице.Обожавам да ходя на екскурзий- поне по 2пъти в годината:)

# 434
  • Варна
  Почистване редовно, спокоен живот, положителни емоции и качествена бяла козметика. За косата- оризова вода и коприва.

Общи условия

Активация на акаунт