В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 943
  • 580
  •   1
Отговори
# 435
Правя си маски за лице

# 436
Старая се да си отделям повече време за мен,отпускам се във ваната,правя си маски за лице,коса и маса че Simple Smile

# 437
  • Пловдив
Спортувам, танцувам, правя си маски вкъщи

# 438
Обожавам да релаксирам ,да чета хубави книги и да слушам хубава музика

# 439
Малки жестове към себе си? Simple Smile
Много обичам да си взема вечер душ, да се намажа с лосион за тяло и да си чета книга в леглото.
Обичам да излизам на разходка в събота с мама и с дъщеря си - говорим си и се разхождаме най-често сред природата, понякога си правим пикник,  друг път пием чай от термус...
Средно поне три месечно излизаме на вечеря с мъжа ми. Понякога с приятели, друг път само двамата. Хапваме навън, пием по чаша вино...

Всеки ден правя различни, приятни неша за себе си, много често заедно с хората, които обичам!❤️

# 440
Правя разходки през уикендите със семейството ми, така се чувствам щастлива и жизнена. Когато имам повече време за себе си, правя маски за лице.

# 441
За себе си като имам време и възможност, обичам да отделям време за маски за коса, за грижа за ноктите, за пазар, а също обичам да си купувам книги и да чета.

# 442
Качествена козметика, правилна храна, уча се на повече движение, хубава музика.

# 443
  • София
Обичам себе си - ума си, тялото си, душата си и си правя подаръци, създавам си приятни преживявания, далече от токсични хора. Създавам си хармония вкъщи. Пътувам. Правя разходки със семейството, играя с детето, така се чувствам щастлива и жизнена. Отделям повече време за себе си, СПА процедури.

# 444
Полагам грижи за душевното си здраве и комфорт - разходки, приятно четиво, маски за лице.

# 445
  • In The Middle Of Nowhere
Обичам да си почивам във всеки удобен момент, да пия интересна напитка или да ям храна, която обичам 😊💕

# 446
Обичам себе си и често се глезя 🥰

Подарявам си време за мен, за масаж или някоя друга процедура а също и вкъщи полагам грижи за лицето и косата си.

# 447
Домашни маски за лице и коса.

# 448
  • София
Зареждам се положително с чаша ароматно кафе и усмивки!

# 449
  • Враца
 Домашни маски за лице и коса

Общи условия

Активация на акаунт