В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 937
  • 580
  •   1
Отговори
# 465
Отделям си време само за себе си 😊 . Четене, разходка, филми...

# 466
Пия кафе на спокойствие, ходя на танци два пъти в седмицата, маникюр на три седмици и почивка и достатъчно сън.

# 467
Чета хубави книги, правя кратки разходки в след работа и се наслаждавам на гледките и тишината.

# 468
Усмихвам се от малките неща- хубава чаша за кафе, хубава музика и книга.

# 469
Правя си маски за лице

# 470
  • София
Жестовете на грижа и обич към себе си не са никак малки Simple Smile
Спортувам всеки ден, защото това ме поддържа в добра физическа и ментална кондиция. Така не само аз се обичам, но и мога да показвам обичта си към моите хора по най-добър начин.

# 471
Честно казано, най-много обичам да изразявам любов и грижа към околните.
Зная че трябва да измества това внимание към себе си, но е трудно.

# 472
Обичам да си приготвям смутита, ходя на релаксиращи масажи, медитирам у дома и всяка седмица си правя различни маски на лицето.

# 473
Грижа се за себе си най-вече в здравословен план и в това число влиза и външния вид .
 Здравето наистина е красота и красотата е здраве. Продуктите на Valentis не са ми познати, но изглеждат с качествено съдържание и мисля, че си струва да се опитат.

# 474
Приемам колаген и витамин Ц за красота, за психическото си здраве се грижа с книги, разходки и любов, а за да е пълно щастието ми се отдавам на почивка на село Simple Smile

# 475
  • София
Гледам любими филми и сериали, разхождам се, пътувам.

# 476
Обичам да се глезя неделя следобеда ...правя си маски на лицето и косата.Обожавам сутрин да пия сама кафето си, на тишина в нас- зимата, а когато се постопли- край морето,

# 477
Отделям си време само за мен - правя си маски за лице и коса, паля ароматни свещи, правя  чай, чета книга или си пускам филм.

# 478
Грижа се за себе си.
Чета книги, пътешествам, разхождам се сред природата и избягвам да общувам с дразнители.
Разбира се, и хубава храна. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 479
  • Ямбол
Отделям време за себе си - чета книги, гледам филми, разхождам се, правя си домашни козметични процедури.

Общи условия

Активация на акаунт