В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 936
  • 580
  •   1
Отговори
# 480
Грижа се за себе си, като се храня здравословно, правя си маски на косата и лицето, ходя на народни танци, чета интересни книги и ходя в планината.

# 481
Пия хранителни добавки постоянно и не съм се разболявала дори от хрема от години. Глезя се с чаша вино и шоколад и чета хубави книги.

# 482
  • Елхово
Правя си маски за лице и си спазвам рутинните с козметични продукти за коса и лице.

# 483
Обичам да пазарувам , да си взимам нова козметика , да ходя на маникюр и СПА , на масажи и терапии.

# 484
Понякога гледам филм и това ми носи спокойствие. Разхождам се в парка, чета.

# 485
  • у нас
Открадвам време за себе си. Правя неща, които ми харесват и ме правят спокойна и щастлива.

# 486
Полагам грижи за себе си като се глезя с неща, които обичам- разходка, масаж, хубава книга, тетър.

# 487
☕ Започвам деня с ароматно кафе и няколко минути тишина.
📖 Чета любима книга или слушам музика, която ме зарежда.
🌿 Разходка на свеж въздух или кратка йога сесия за баланс.
🛁 Топла вана с ароматни соли – момент на истинско блаженство.
😊 Усмивка пред огледалото и благодарност за всичко хубаво!

# 488
Малките жестове, които винаги ми помагат да се почувствам по-добре:
Кратки разходки на чист въздух – дори 10-15 минути могат да освежат ума.
Хубаво кафе или чай сутрин – малък ритуал за добро начало на деня..
Запалена ароматна свещ или любима музика – за уют и релакс.

# 489
Отделям време за себе си като гледам комедийни филми.

# 490
Подарявам си време само за себе си, което използвам за спорт, релаксация, разкрасителни процедури.

# 491
  • София
Права си маска за коса.

# 492
Обичам да пия хубаво кафе на слънце, да чета книга на спокойствие или да си взема дълъг топъл душ през зимата.

# 493
  • на дъното
Обичам да се грижа с любов за моето тяло❤️
Имам си за всяка част от денонощието ритуали и с удоволствие ги подарявам на себе си🙂
Сутрин със събуждането първо се погрижвам за краката ,като намазвам ходилата с крем за тях и благодаря им че са здрави .
Правя си кафе и с него ,като седна се погрижвам за ръцете 🙂 мажа ноктите с масло и после с крем ❤️
Преди грим почиствам с розова вода лицето,а 1 път в седмицата задължително маска на очите и цялото лице+шия
Вечер обичайния ритуал почистване лице и нощтна грижа+ крем или кокосово масло на ръцете
Всичко се прави с ❤️🙂😉

# 494
Малките жестове на любов и грижа към личната ми особа обикновено включват някакъв хубав шоколад, интересна книга, четена, доколкото е възможно, на спокойствие, чаша ароматен чай, маски за коса и за лице... даже сега след малко съм решила да си направя домашна маска на косата.

Общи условия

Активация на акаунт