“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 980
  • 708
  •   1
Отговори
# 135
AlPacino, доста фриволна интерпретация на поста ми си направил ! Даже не бих го нарекла и опит за сарказъм . Четене между редовете нещо да ти говори ?
В библията е казано : каквото дава дясната ръка -лявата да не знае !😉  Който е загрижен за тези , иначе наистина благородни каузи , знае как да помогне , без да го изкрещи по телевизора в праймтайма , борейки се за рейтинг !

Доста фриволно е да си мислиш, че някакъв телевизионен рейтинг е важният в случая, пред възможността 600-800 хил. - 1 милион зрители да имат възможност да се запознаят с тези каузи и в много по-големи количества да помогнат отколкото ако никой не ги споменава...

Но рекламирането на дарителски кампании от известни личности, организирането на благотворителни концерти и предавания никъде не се прави по света, никога не се е давало по телевизията през последните 50 години. Само този зъл Халваджиян го е измислил да си помпа рейтинга.

Много добре чета аз и ми е ясно, че само в България дори опитът да се помогне на болни деца може да се изкара като нещо негативно и подмолно. Не се притеснявай, сигурен съм, че любимото ти предаване / телевизия пак ще има добър рейтинг!

# 136
  • España
Е , хубаво тогава, щом казваш …..
И, между другото, аз любимо предаване нямам ! Всъщност …. имах , но то отдааавна вече не е в ефира 😉!

# 137
Вече е пуснато в продажба събитие за финала на капките. 18.5. Стадион Васил Левски... Цени от 50 лв нагоре

# 138
Стадиона? Ехеее, сериозна работа!

# 139
Е нали миналата година имаше сериозен успех,тази година по-голям мащаб

# 140
  • София
Аз бях миналата година в Арена Армеец, но тази година ще пропуснем. За мен такъв тип формат не е подходящ за стадион.

# 141
  • Другата България
То си зависи и от каста според мен.
Миналата година беше добър, тази ако не предизвиква интерес може и да не напълнят стадиона.

# 142
Миналата година беше в Арената и беше забавно, но тази с оглед учасниците може би ще пропусна.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:16 от Pipylotta

# 143
Не ме кефи на стадион. Първо откъм озвучаване, отделно откъм разположение за виждане. А и май месец си е рисковано с времето

# 144
  • София
Не ме кефи на стадион. Първо откъм озвучаване, отделно откъм разположение за виждане. А и май месец си е рисковано с времето
И моите доводи са същите. Много харесвам предаването, ама на стадиона ще отида чак за Роби. 😂

# 145
И според мен такъв тип предаване не е за стадион. Арената бива, но стадиона и аз ще го видя за Роби Уилямс 😃
Ако пускаха билети и за отделните предавания, също щеше да е яко. Смятам, че в малка зала е много по-приятно да се гледа предаването и да се усети атмосферата.

# 146
Здравейте!
Някой посещавал ли е шоуто, за да ми даде разяснения.
Имам покани, но без място, ред... Как се процедира? Отиваш рано и се надяваш на хубави места или?
Благодаря!

# 147
Отивате по-рано.Към 19ч започват да пускат публиката, като те ви настаняват, няма запазени места освен за випа долу пред самата сцена. До 19.40  всички обикновено са по местата и се подготвя публиката с указания за ефира.

# 148
А как може да получиш покана и да бъдеш в публиката?

# 149
Пускат понякога игри във фб. Иначе трябва да имаш познат от екипа, за да ти даде. Няма как да си купиш.

Общи условия

Активация на акаунт