“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 963
  • 708
  •   1
Отговори
# 120
Назад някой писа уж, може и предположение да е било.
Жалко, ако не участва.

# 121
  • Бургас
Аз като прочетох Стефчо и се сетих за Стефан Илчев!
Нали той беше в Черешката.
Мила РОберт и тя участва, а те си ги менкат едни и същи из предаванията!

# 122
Илчев беше вече. Даже спечели 2019 година

# 123
  • Бургас
Така ли? Забравила съм!
Е, ако е Вълдобрев, ще ми е интересно да го гледам! Харесвам го!

# 124
Стефан Илчев имаше паметни имитации. Никога няма да ги забравя. Образите му на Лили Иванова, Кичка Бодурова, Емил Димитров и Селин Дион са един път.

# 125
Каква гавра!
Не влизах в темата, за да не чета какво пишете и да ми е интересно да гледам. И нагласям се тази вечер да върна Капките - то повторение на финала! С това ли решиха да борят Ергенът, който е с премиерен пилотен епизод?

# 126
Каква гавра!
Не влизах в темата, за да не чета какво пишете и да ми е интересно да гледам. И нагласям се тази вечер да върна Капките - то повторение на финала! С това ли решиха да борят Ергенът, който е с премиерен пилотен епизод?

Ами те хората от един месец рекламират, че стартът ще е на 22-ри/23-ти, ама..

# 127
Ами някои хора не си пускат телевизора, че да видят тези реклами, амааа… В социалните мрежи явно им е слаба рекламата, защото не съм я засякла, а там вися. Телевизор пускам за новите предавания, а не месец преди да започнат.

# 128
Ами излез малко от социалните мрежи, че и доста други неща ще пропуснеш или изгубиш по-скоро..

# 129
Да не би да ми знаеш екранното време, че така убедено говориш? Това, че вися повече в социалните мрежи от това да стоя пред телевизора, не означава, че не излизам от там. Спокойно, имам 7 месечно бебе и няма как да пропусна доста неща, и да искам. И поради тази причина почти не пускаме телевизора.

# 130
  • Другата България

# 131
  • España
Ох….пак ли ще умиляват и настръхват драгия зрител с детско/звездни дуети ?! Като вземат да се правят на благородни и загрижени….равни нямат ! Аааааа…..и Ани Салич в монашески одежди…..дали ?!

# 132
Аз ще го пропусна.

# 133
Ох….пак ли ще умиляват и настръхват драгия зрител с детско/звездни дуети ?! Като вземат да се правят на благородни и загрижени….равни нямат ! Аааааа…..и Ани Салич в монашески одежди…..дали ?!

Така е! Как може пак да искат да помогат на жалките хора изпаднали в беда. Да ги оставят да мрат там и да не се месят в "святите телевизионни войни на предаванията". Злобни хора са тези ей!

# 134
  • España
AlPacino, доста фриволна интерпретация на поста ми си направил ! Даже не бих го нарекла и опит за сарказъм . “Четене с разбиране “ нещо да ти говори ?
В библията е казано : “каквото дава дясната ръка -лявата да не знае “!😉  Който е загрижен за тези , иначе наистина благородни каузи , знае как да помогне , без да го изкрещи по телевизора в праймтайма , борейки се за рейтинг !

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 21:28 от Воден пъпеш

Общи условия

Активация на акаунт