“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 310
  • 708
  •   1
Отговори
# 510
Няма кой да бие Владо и Рафи като Фреди.
  Бърди,млада актриса е дамата,от Мездра.Снимала със синът на Клин Истууд,имала награда на фестивал в Чили и още някъде,не запомних.

# 511
  • Вестерос
Много ми хареса епизода, участниците са супер. Дуетът не ги знаех, страхотни са! Ще им проуча творчеството.

# 512
  • София
Гласувах за Вениамин, много тъпо всички да му дадат 3. За мен беше в топ 3.

Не ми харесаха особено Дивна, Роксана и Лашкова.

# 513
  • Другата България
То си пролича, че и на него му стана тъпо.
Ама какво да очакваш от “Коцето“, то не е виновен този, който яде и раздава баницата, а този, който му позволява да го прави. Така и не намериха някой по-адекватен от Фънки за жури, изтърка се вече образа му на строг, но справедлив журиращ.
Той Владо неговото си го има и такова просташко изказване няма да го бутне.
Ама беше неадекватно.
Да не говорим, че и Зомбори направи страхотен Фреди.

# 514
  • София, България
Вениамин е наистина страхотен певец. Но знаем, че не винаги това автоматично значи страхотен имитатор. Въпреки всичко тази вечер той беше супер и много по-добър от Дивна и Звезди.

# 515
  • София
Явно само аз не съм оценила дуета. Висока топка, може би и аз съм с високи очаквания, но не чух Фреди.

Като цяло участниците ми харесват, няма очебийни парцали.

# 516
Гласувах за Вениамин, много тъпо всички да му дадат 3. За мен беше в топ 3.

Не ми харесаха особено Дивна, Роксана и Лашкова.

Другият път и аз ще изчакам вота на журЕто и, ако реша, че са ощетили някой, ще гласувам за него

# 517
И джаФкането на Рачков и Маринов е много досадно. Също и това, че Рачков не ги остава да се изкажат... Това за остроумно ли трябва да минава?

# 518
  • София
Аз пък не мога да разбера Звезди какво толкова ви впечатли, мен изобщо...

# 519
  • Sofia
Гласувах за Михаела, изпълнението и беше най-запомнящо, сложно и перфектно изпято.
А за Фреди - най-добрият ще си остане Зомбори!

# 520
  • тук, на мястото си
Фънки днес яко се изложи - грозно изказване за Михаела и образа на Фреди. Тринайсет сезона и във всеки се прави по 2 - 3 пъти образа на Фреди Меркюри и да се изкажеш така.

# 521
Няма кой да бие Владо и Рафи като Фреди.
  Бърди,млада актриса е дамата,от Мездра.Снимала със синът на Клин Истууд,имала награда на фестивал в Чили и още някъде,не запомних.
Мерси, Марулет Simple Smile

Аз разбрах изказването на Фънки като камъни в градината на гримьорите, а не като критика към Владо.

# 522
  • София
Гласувах за Михаела, изпълнението и беше най-запомнящо, сложно и перфектно изпято.
А за Фреди - най-добрият ще си остане Зомбори!
Абсолютно! Дали друг ще може да пее на живо в такива акробатични пози?

# 523
Звезди беше Звезди, като в преходен сезон Наско. Каквото и да изпее, по най добрия начин, ще е себе си. Имитация... Не вярвам, да му се получи, но да видим.

# 524

Звезди е един от големите ни изпълнители. Дори смятам, че мястото му в това предаване е, като жури, не като участник. Да, песента му тази вечер си беше от неговите, на пък изпълнението, поне за мен, беше страхотно. За разлика от други, като Дивна примерно, която доста се надцени. И то с Джей Ло, която, като глас не е нищо особено.

Общи условия

Активация на акаунт