“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 288
  • 708
  •   1
Отговори
# 645
Не съм била на стадион "Васил Левски". Моля да ми препоръчате какви места да избера за финала на предаването. Тези, които са на терена правостоящи ли са. Не ми е ясно по схемата.

# 646
  • София
Слаб ми се вижда подборът тази година, нямам фаворит. Прави впечатление хвалебствието отстрана на журито. Не искат да им изстинат местата. Не знам дали ще гледам.

# 647
  • Mediterraneo
Изгледах, с изключение на Роксана и дуета, незнайно защо епизодът е прекъснат там. А Нова плей пускат само понякога за гледане в чужбина.
Мисля, че Звезди няма да може да излезе от гласа си, така както не успя и Наско от БТР. Михаела я харесвам, но понякога и тя залита във викане, дано не се изпусне натам в имитациите си. Фен съм на Цитиридис! Иван беше уникален откъм актьорското изпълнение. Дивна не я понасям органически, а както стана ясно, няма да я бива и в имитациите.

# 648
Геро в момента ми е "подвижен мъченик". въобще не му подхожда да е кльощав. тялото вече му е израснало спрямо големина/тежина. сега няма как да намалеят костите. главата му е несъразмерна спрямо сегашното тяло.  на външен вид е трагедия. поне 20-на кила трябва да прибави.
Точно! Някак му се загуби чара с килограмите.

Какъв чар при килограмите, които беше?! Освен, че не беше естетично, е опасно за здравето му и това тегло му е пречило в ежедневието. Да не можеш да се свиеш, за да си вържеш връзките, не е приятно. Сега ми харесва, преди - не.
Това с връзките го пиша от личен опит. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 649
Никога не съм намирала Геро в пълния му вид за чаровен. Напротив. А и навярно и той се е мъчел.

# 650
Няма нищо чаровно в предишния му вид една торба с .... ,но и сега не е ок. Измъчен ми е и това е

# 651
Аз се радвам за хора като Геро, който успеят да отслабнат, защото това е грижа  за здравето. Килограмите ужасно натоварват сърцето, и след определена възраст  рискът от сърдечно съдови за болявания е  много висок. Браво на Геро и дано задържи.

# 652
  • някъде другаде
И аз харесвам Геро. Добре изглежда. Дано задържи килограмите.

# 653
Няма нищо чаровно в предишния му вид една торба с .... ,но и сега не е ок. Измъчен ми е и това е
Разбира се, че преди не изглеждаше лицеприятно. Сега обаче, защото продължава очевидно безконтролно да отслабва и наистина е добил измъчен и болнав вид. До един момент изглеждаше перфектно, но сега на капките направо ме изуми с видът си. Особено лицето е точно на болен човек с увиснали бузи, изострени черти и дори блед цвят на  кожата, въпреки гримът. Някой трябва да му каже, че не е ок в този си вид и трябва да се спре с отслабването. Дано не е с оземпика, че всички които го взимат точно така започват да изглеждат(Иваало Мирчев от ДБ вече е със същият вид).

# 654
С каквото и да е се е измъчил човека,доста усилия са били и му личи

# 655
Рачков и Геро в Капките подкаст:

# 656
Разбира се, че преди не изглеждаше лицеприятно. Сега обаче, защото продължава очевидно безконтролно да отслабва и наистина е добил измъчен и болнав вид. До един момент изглеждаше перфектно, но сега на капките направо ме изуми с видът си. Особено лицето е точно на болен човек с увиснали бузи, изострени черти и дори блед цвят на  кожата, въпреки гримът. Някой трябва да му каже, че не е ок в този си вид и трябва да се спре с отслабването. Дано не е с оземпика, че всички които го взимат точно така започват да изглеждат(Иваало Мирчев от ДБ вече е със същият вид).

Геро е в много добра и здравословна форма, отслабнал е с бариатрична операция.
Повече инфо
https://novini.bg/show/kliuki/869359

# 657
  • Другата България
На мен новият Геро ми е в пъти по-лицеприятен и добре изглеждащ от стария.
Освен, че е по-здравословно, е и по-естетично.
Явно му е струвало доста усилия, и щом той се чувства добре - дано запази вида си.

# 658
На мен пък Геров сега ми харесва в пъти повече.И нищо излъчено няма във вида му.Просто много е отслабнала в лицето,смъкнал е бузи, шия,очертани са се лицевите кости,които  и това създава илюзия за изпито и измъчено лице.

# 659
Важно е Геро да се чувства добре и да е здрав. Ние пред екраните сме свикнали да го виждаме пухкав дълго време и сега изведнъж наполовина... Ще свикнем и с новата му физическа форма като го погледаме известно време.
Този сезон само в неделя ли ще се излъчва? Предните бяха в понеделник, а за този не съм разбрала да има промяна.

Общи условия

Активация на акаунт