“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 260
  • 708
  •   1
Отговори
# 630
Аз мисля, че Зуека може би ще дойде да е трети водещ за финала. 😃

Ужас. Толкова ми е неприятен Зуека!  Мисля, че е досаден не само на мен с вечните си клишета тип "фейсбук мъдрости и смешки"... "Зузи"! Моля ви се, не! Геро е мил и симпатичен и стои много по-добре до вечно лигавещия се Рачков.

# 631
  • София
Геро изобщо, ама изобщо не е мил, ако знаете какви изблици е имал в театъра и то извън роля...

# 632
Абсолютно съм сигурна,че Геро е знаел  за призива към Зуека
Всичко е по сценарий и най вероятно репетират.Да,може да има и малка част среща извън сценария,но за повечето се знае

# 633
Да,чак пък мил Геро.
Не можах да гледам снощи,но ще наваксам.Като ви чета е било интересно.

# 634
  • Буркина Фасо
Геро в момента ми е "подвижен мъченик". въобще не му подхожда да е кльощав. тялото вече му е израснало спрямо големина/тежина. сега няма как да намалеят костите. главата му е несъразмерна спрямо сегашното тяло.  на външен вид е трагедия. поне 20-на кила трябва да прибави.

# 635
  • Враца
Със Зуека и Рачков като водещи, най-много съм се смяла.

# 636
  • София
Зуека има соц маниер на водене. Радвам се, че не е в шоуто.
Добре че в този сезон няма откровено неможещи да пеят. Очаквам Иван и Цитиридис да са свеж полъх. Неуместна е Дивна, нито е талантлива, нито е забавна. Роксана я готвят за копие на Софи. Няма нужда, ама нейсе.

# 637
  • Буркина Фасо
Зуека има соц маниер на водене. Радвам се, че не е в шоуто.
Добре че в този сезон няма откровено неможещи да пеят. Очаквам Иван и Цитиридис да са свеж полъх. Неуместна е Дивна, нито е талантлива, нито е забавна. Роксана я готвят за копие на Софи. Няма нужда, ама нейсе.
като им дадат на Роксана да пее джаз или класика, на Михаела, Звезди да пеят чалга  ще се види можещите как не могат да пеят.

# 638
  • София
Мен ме е страх от Джиджи и Гърбов Simple Smile Рокси, Звезди и Михаела нямат нищо общо.

# 639

Аз мисля, че Зуека може би ще дойде да е трети водещ за финала. 😃

Ужас. Толкова ми е неприятен Зуека!  Мисля, че е досаден не само на мен с вечните си клишета тип "фейсбук мъдрости и смешки"... "Зузи"! Моля ви се, не! Геро е мил и симпатичен и стои много по-добре до вечно лигавещия се Рачков.
На същото мнение съм! Зуека се изложи, когато напускайки България,каза,че бил  ,,отвратен ,че артистите у нас не се чувствали комфортно и не можели да се ,,разгърнат,не били оценени " или нещо подобно беше!
Точно той , който цял живот с халтура се занимаваше и сравнително добре печелеше!
Можеше да си замълчи ! Хайде холан! Артист,артист....и изведнъж... художник!

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 19:31 от pgineva

# 640
Те и художниците са артисти. WinkИ всички занимаващи се с изкуство.Актьорството е зарязал явно.

# 641
Те и художниците са артисти. WinkИ всички занимаващи се с изкуство.Актьорството е зарязал явно.
Да! Това исках да кажа! Не постъпи коректно и честно спрямо колегите си!

# 642
Геро в момента ми е "подвижен мъченик". въобще не му подхожда да е кльощав. тялото вече му е израснало спрямо големина/тежина. сега няма как да намалеят костите. главата му е несъразмерна спрямо сегашното тяло.  на външен вид е трагедия. поне 20-на кила трябва да прибави.
Точно! Някак му се загуби чара с килограмите.

# 643
Вчера го бяха гримирали не изглеждаше толкова измъчен! Иначе лицето му е провиснало,изпито като болен човек

# 644
Отслабването винаги се отразява на лицето. На мен не ми прилича на болен. Просто слаб човек.

Когато някой е пълен, защо е пълен?
Когато отслабне, защо е слаб?

Общи условия

Активация на акаунт