“Като две капки вода“ - сезон 13, преди и след началото - тема №1

• 40 251
  • 708
  •   1
Отговори
# 615
То има ли някой който харесва Дивна?

# 616
Винаги гледам сезоните на "Капките" защото за мен това е едно от най-позитивните реалити предавания. Свежо, интересно и най-вече позитивно, поне аз го гледам с подобна нагласа. И да, харесвам Рачков, възприемам смешките, по сценарий или импровизирано като "смехотерапия", не се насилвам да се смея, не разсъждавам глупави ли са или не, просто понякога се "хиля като пача" - това последното е във връзка с Фънки /не ми хареса по отношение на Михаела Филева, но стил "Фънки"/.

За снощи - харесват ми участниците и съм изненадана /преди началото изобщо не се интересувах кои ще бъдат и това имаше ефект/ от подбора с добрия избор. И искам да си съхраня позитивното мислене - обръщам внимание и на изпълнение, и на приближаване до образа, но не съм дотолкова вманиачена да търся перфекционизъм. Снощи може би само Дивна и Роксана не ми харесаха много - но Дивна би могла да има добри превъплащения, а Роксана с това притеснение, кой знае. Браво на Иван - изисква се доста смелост /дали е правилната дума/ да направиш това изпълнение и по този начин. Михаела беше неповторима и въобще не съм търсила прилика с тази или онази - има глас, но тази акробатика.... Много труд и тук бих казала "перфекционизъм" от нейна страна /почти не й знам песните, но я харесвам като излъчване и липса на грандомания/. "Момчетата" ми харесаха, Вениамин може да бъде добра изненада с този "кадифен" глас.

С две думи - за мен беше добро начало и се надявам така да продължи.

# 617
  • Пловдив
Супер неуместни ми се струват шегите за Вагиналната сухота и останалите състояния с екстри.

# 618
  • Буркина Фасо
това не са шеги. това е ежедневие по ТВ, но никой не се възпротиви.

# 619
  • София
Снощи, докато гледах Михаела, още преди да приключи изпълнението ѝ, и да видя увисналите ченета и облещените очи на журито и публиката, казах че тя ще е победител. Бях сигурна, че който и да излезе след това, ще бледнее.

# 620
звезди изглежда наистина много зле, а е само на 60 г.

Аз по някое време се притесних дали диша. 😒

От Иван определено очаквах повече. Хем се справи зле, хем ми беше неудобно да го гледам от един момент натам.

Михаела ми скри шапката.

# 621
Тя и публиката се смееше, а не вярвам за това да светват надписи "Смях" - Шегичките си бяха на място и наистина това ни е ежедневието да слушаме по "сто" пъти на ден реклами за различни анатомични особености и проблеми с тях. /Не омаловажавам самите проблеми/.

# 622
  • Пловдив
А тези продукции не се ли хранят с реклами?

# 623
Много се задълбава в това. Ако дадена фирма е недоволна от шегата може да не рекламира по време на тяхното шоу. Но има и фактор гледаемост /рейтинг/, така че всеки си преценЯ /-:)/.

# 624
Геро се държи като новобранец. Не е наравно с Рачков, а сякаш му е чирак. Шамарите не схванах смешни ли трябваше да са?! Абсолютно излишно беше.
Изказването на Фънки за Михаела беше недопустимо. Защо продължават да ги канят, както и Веско. Ми не стават вече, изчерпаха се, аман от тях. Как ще кажеш на младо момиче, че си мислил, че е пача???? И никой не я защити Sad Иначе тя с пеенето не се справи, на танците заложи. Актрисата и тя не се справи, но порязаха Вениамин
Като се замисля, като бяха и със Зуека, Рачков винаги е изпъквал повече и е водел разговора, така че не е точно в Геро проблема.

И, като стана дума, много тъпо ми стана за Геро вчера с апела към Зуека, че капкито си го искали. На мен ми се видя, че изобщо не му беше приятно.

# 625
  • София
А тези продукции не се ли хранят с реклами?
Ами снощи при 4 часово предаваде поне 2 часа бяха реклами.

# 626
  • София
Геро се държи като новобранец. Не е наравно с Рачков, а сякаш му е чирак. Шамарите не схванах смешни ли трябваше да са?! Абсолютно излишно беше.
Изказването на Фънки за Михаела беше недопустимо. Защо продължават да ги канят, както и Веско. Ми не стават вече, изчерпаха се, аман от тях. Как ще кажеш на младо момиче, че си мислил, че е пача???? И никой не я защити Sad Иначе тя с пеенето не се справи, на танците заложи. Актрисата и тя не се справи, но порязаха Вениамин
Като се замисля, като бяха и със Зуека, Рачков винаги е изпъквал повече и е водел разговора, така че не е точно в Геро проблема.

И, като стана дума, много тъпо ми стана за Геро вчера с апела към Зуека, че капкито си го искали. На мен ми се видя, че изобщо не му беше приятно.
Прозвуча така, че все едно не са доволни от Геро и си искат стария водещ...тъпо беше..
Аз пък си искам Геро Purple Heart!

# 627

Прозвуча така, че все едно не са доволни от Геро и си искат стария водещ...тъпо беше..
Аз пък си искам Геро Purple Heart!

Точно така прозвуча. И аз си го искам Геро. Зуека никога не е блестял с нещо, като водещ. Беше си като притурка на Рачков. Геро примерно в много случаи има страшно забавни попадения и смятам, че в момента двамата водещи се допълват един друг. Може да е някакъв вид носталгия, но все пак мисля, че е много неуместно.

# 628
  • София
Аз мисля, че Зуека може би ще дойде да е трети водещ за финала. 😃

# 629
Аз мисля, че Зуека може би ще дойде да е трети водещ за финала. 😃

Нещо такова ще е.
Не мисля, че ще се върне трайно заради… капките. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт