Къде в Пловдив??? - 108

• 33 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Къде мога да закупя огледало по мой размер/форма?

В Тракия, до Кауфланд има една фирма
Ох, ама пусто да ме убиеш сега не помня номера на блока... Ще се разровя и ще се редактирам после да кажа 🫣🫣

Намерих я...
Ениглас е фирмата, видях, че имат и други адреси в Пловдив, ние сме поръчвали в Тракия, преди време обаче.. тогава останахме доволни от услугата.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 19:37 от Мис Ю

# 691
За Пловдив има ли такси, което мога да поръчам през сайт или приложение в 06:30 сутринта?

# 692
  • Пловдив
Еко такси имат приложение, също и Такси 1. Ползвам първото активно, най-рано ми се е случвало около 6.45-6.50 часа да викам кола.

# 693
Деси, до с/у Бриколаж на 6ти септември има стъклар. Там има и Ениглас, но аз нещо не се разбрах с тях 🤪

# 694
  • Пловдив
За Пловдив има ли такси, което мога да поръчам през сайт или приложение в 06:30 сутринта?
А защо не по телефона? Обикновено до 5 минути са на адреса. Само питам...
На мен ми е омръзнало всеки магазин да има приложение,  да инсталирам и т.н. Когато мога, гледам да си го спестявам.

# 695
От доста време ул. Данаил Николаев е синя зона.
Не е! Преди две години мислеха да я правят, но отмениха решението.

# 696
А защо не по телефона? Обикновено до 5 минути са на адреса. Само питам...
На мен ми е омръзнало всеки магазин да има приложение,  да инсталирам и т.н. Когато мога, гледам да си го спестявам.

Мислих, че приложението показва сумата предварително. Поне в София така ползвам. Може ли и телефон и име на такива, които ползвате и сте доволни. Може да ми е полезно.

# 697
  • Майничка
032 6155 Еко такси
032 6665 Елма такси
032 6142 Такси 1

# 698
Няма как да се предвиди цената, като няма гаранция от къде ще мине шофьора. Нито могат през деня да се предвидят задръстванията.

# 699
Във всяка друга бяла държава може, само в Пловдив не може...

# 700
От къде мога да купя в последния момент цяла прилична като вкус торта на Гергьовден?
От Лекси

# 701
  • Пловдив
Във всяка друга бяла държава може, само в Пловдив не може...
Наложи се две седмици да ходя на работа с такси. Коли от една и съща фирма, по един и същи маршрут с разлика между 2 и 3 лева в крайната сума. Вярно, че в 6 сутринта няма тапи, но през деня не можеш да предвидиш къде колко ще е натоварен трафикът и на колко светофара ще чакаш.
Иначе аз ползвам и вайълет 032 6160, по телефона.

# 702
Здравейте, в кой сайт мога да проверя дали е отразен в системата успешно положен изпит пред ДАИ. За да не се разкарвам до КАТ напразно.

# 703
Здравейте, в кой сайт мога да проверя дали е отразен в системата успешно положен изпит пред ДАИ. За да не се разкарвам до КАТ напразно.

https://www.rta.government.bg/bg/archive_p_rezultati_izpit_profcomp

# 704
Може ли препоръка за фирма за климатици - втора употреба, на по-нормални цени?

Общи условия

Активация на акаунт