💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242

Nature Fire

Wink
След стартирането на новия проект на Оливърс – „Супер Керем“, феновете действат …  Wink

# 243
Миси, това е нелепо. Прекаляват фенките. Flowers Hibiscus

Нов пост от Ханде

Последни 2 дни до Аслъ и Еге. Малко спойлери няма ли да навреди? 🌬️🌊

# 244
# 245
И в Ютуб:

Скрит текст:
с испански субтитри:

Nature Fire

П.С.
Слънце, оплакванията към Оливърс Wink

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 15:16 от mi_si

# 246
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy

Rüzgara Bırak зад камера

Nature Dizzy

# 247
# 248
Хубаво е че Ханде се появи, и то как. С много хубави снимки.

# 249

Ханде в интервю за нейната героиня Аслъ:

Аслъ е момиче, което се отказа от себе си, когато майка й изостави нея и баща й в много ранна възраст. И животът я води до положение, в което тя се превръща в момиче, което може би вече не мечтае, което е преминало в много роботизирана система на живот и което не изпитва собствените си емоции, което всъщност преживява това, което преживява много повърхностно и тук тя се сблъсква със себе си, с това, което е забравила. И тя претърпява чудесна трансформация. Първо, не приличам на Аслъ. Изобщо. Аз съм участник в трансформацията на Аслъ, но чрез тази работа се трансформирах в Аслъ за първи път. Аслъ се превърна в мен, искам да кажа, всъщност... беше парадокс. Случи се нещо различно. В един момент те ще почувстват и ще видят толкова много конфликти в живота, че това е, което ще намерят за привлекателно. Мисля, че това го прави смешно.

Баръш за героят му Еге

Еге лежи в пясъците и моретата. Всъщност той има прекрасен живот. Въпреки че, изглежда като човек, който може да се справи с проблемите си, той, като всички нас има много проблеми, които не може да преодолее. Но идва денят, когато друг вълк се опитва да превземе мястото, където е построил целия си свят. Да не казваме, че той се бори, всъщност, опитвайки се да защити собствения си замък, той всъщност влиза във връзка, която никога не си е представял. Въпреки че, това беше прост план и проблем, който можеше лесно да бъде решен, нещата се объркаха, тъй като започнаха да изплуват някои фини чувства, които той не беше изпитвал от много дълго време. Той също става неспособен да им устои. И историята се развива.
 Ще продължа да говоря, докато стигна до финала. Спрете ме, става ли? Всъщност не си приличаме много. Така че по-добре да не съм такъв. Освен това ми дава малко външна перспектива. Възможността да живееш различен живот всъщност е едно от основните предимства на тази работа. Започваме да трупаме такъв опит. По какви начини си приличаме? Аз също много обичам водата. Мисля, че няма нищо повече. Няма да има финални сцени, които бихме могли да предвидим. Не, има модел, с който много сме свикнали, да, но не сме толкова в математиката, че да можем да кажем: „Добре, това ще свърши така, това ще се случи така“ и „Ще се случи така“. Не сте толкова запознати, колкото сме ние. В онези моменти, когато те се сблъскваха, ние всъщност изоставяхме мечтаната си работа. Мисля, че всеки момент беше много забавен и прекрасен. Ние също може да стигнем до момент два или три дни по-късно, когато почувстваме отсъствието и си кажем: „О, колко прекрасно беше, защо работата ни приключи?“

# 250
Благи, 💐

# 251
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Благи, Flowers Hibiscus много ти благодаря за експресния превод на интервюто на Ханде и Баръш за героите им Аслъ и Еге в "Остави го на вятъра"!

Не можах да устоя на изкушението! Макар и с лошо качество и с руско озвучаване изгледах на един дъх "Остави го на вятъра" и съм безкрайно възхитена, очарована, както и се заредих с голяма доза романтика за Деня на влюбените!

Писала съм, може би, че предпочитам романтични филми и книги. Те са ми най-доброто лекарство срещу стреса.

След толкова много изгледани и прочетени романтики, класирам "Остави го на вятъра" на едно от първите места в моята класация!

Няколко пъти си връщах любимите моменти и се забавлявах като дете!

Ханде Ерчел изгражда една различна Аслъ от всички други нейни героини. Баръш Ардуч за първи път го гледам в подобен типаж герой. Докато гледате забравяте за актьорите и ви интересува единствено съдбата на героите! За мен това е максималната оценка за актьорите!

Страхувам се да пиша задълбочен анализ на филма, защото още не сте го гледали, с изключение на Слънчицето, Flowers Hibiscus и ще ви отнема удоволствието от изненадите на историята.

Има много химия и физика между Ханде и Баръш! Повярвах им на сто процента, че героите им са силно влюбени един в друг!

Надявам се да изпитате същото удоволствие от гледането!

Ханде намери време от снимките на сериала с Баръш да направи малко реклама и на филма:
"handemiyy - Последните 2 дни за Асли и Еге. Малко спойлер няма да навреди, нали?"

В руската преса:
"Приходите в руския боксофис за Leave It to the Wind току-що надхвърлиха 100 милиона рубли. Завършването на rom-com с участието на турските звезди Ханде Ерчел и Баръш Ардуч отне по-малко от седмица. Какво е това, ако не искрена народна любов?"

В турските медии по повод клюките за раздяла между Ханде и Хакан, които прочетох и тук сте коментирали:
„Фрагмент от предаването Gel Konuşalım (25-ти епизод, 10 февруари 2025 г., TV8) с Едже Еркен и Нур Тугба Намли. Гост на предаването беше журналистът Мехмет Юстюндаг, който пише много статии от клюкарската рубрика. Основното от разговора е, че Ханде и Хакан са заедно, няма раздяла, просто работят много.
Мехмет каза: - „Срещнахме се със Сабанджъ през уикенда, познавам го от дете, той каза, че има много работа. Сега не пътува, той е зает и компанията на Хакан също е заета. Предстоят му няколко пътувания по фирмен бизнес, върши някои неща, свързани с работата, каза, че е зает до края на февруари.“
Водещите започнаха да се подиграват на Хакан, че работи, а Мехмет им каза, че не разбират, той винаги работи; Той им каза: "Вижте Хакан, той винаги държи телефон в ръката си, винаги е във връзка и отговаря на писма." Той каза също, че е бил на купони с Хакан и е видял как всички реагират на него, че когато е до него, се чувства като празно място, всички му обръщат внимание.
Водещите досаждат защо не е попитал Хакан дали е предложил брак на Ханде. "Но изглеждат добре заедно. 14 февруари е петък. Какъв подарък е получил? Има ли предложение за брак?"

След кадрите показващи Ханде и Хакан, се появяват кадри на Керем Бюрсин от фитнеса и гол до кръста.
"Не обичам прекалено напомпаните хора, каза един от водещите и се извини на Kерем Бюрсин.“

„Прочетох коментар някъде в Instagram на един от статистите на снимачната площадка, който написа, че Ханде е винаги във връзка, говори с Хакан по телефона, а също и той се консултира, чак до дрехите. Така че всичко е наред с тях. Чакаме рождения ден на Хакан.“ - това е коментар на фен на Ханде.

Бях сигурна, че затишието е заради натоварения график на Ханде, както и заради историята с Айше Баръм.

След смъртта на майка ѝ Ханде беше потънала в скръб. От мениджърската ѝ фирма настояха да вземе участие в "Халка". Снимките започнаха много скоро след загубата на Ханде. Чела съм нейни интервюта, в които казва, че работата ѝ я спасила и е много благодарна на мениджърката си, която ѝ е била като втора майка.

Айше Баръм я грози доживотен затвор по обвиненията в държавна измяна. На всичкото отгоре почнаха да хвърлят обвинения и към актьорите от агенцията ѝ, че публикували много за ужасното земетресение от преди две години, за да "покажат, че Турция не може да се справи"!

Преживяла съм 7 по Рихтер в Свищов и с очите си видях, че всяка минута е важна при търсенето на оцелели под разрушенията! Наши екипи с обучени кучета също веднага се отзоваха на помощ в Турция! Спасиха човешки животи!

Не искам да пиша какво точно си мисля за съществата, които могат да хвърлят подобни обвинения! За такива - има Бог!

Предполагам, че тази история е причината този път Ханде да не публикува нищо за годишнината от земетресението! Знаем, че тя работи като доброволка в този период и колко беше съпричастна към трагедията!

Постът със снимките на Ханде с Айше Баръм остана дълго време последен в инстаграма ѝ. Начинът на Ханде да протестира срещу нелепите обвинения към мениджърката ѝ.

Дано всичко да се изясни и да се спре това безумство!

Чакам с нетърпение петък и премиерата по Нетфликс! Сигурна съм, че филма ще има страхотен успех!

# 252
И феновете на Ханде добре се справят с ИИ 😎
Аслъ и Еге

# 253
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актьори на екрана за периода 5-11 февруари. Керем тази седмица  е на 6-та позиция Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 254
Гамзе май е на път да сключи сделка с известна френска марка.
Всяка седмица е в Париж.

Общи условия

Активация на акаунт