💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 44/

• 47 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 256
Здравейте, 🌞
Да видим днес дали ще има нещо за предстоящата премиера на филма на Ханде и Баръш 🙄

# 257
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес е денят за 31 епизод на Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 13.02.2021

Посветен на предстоящия Ден на влюбените, в епизода, в името на лични чувства и амбиции, се загърбват и предават стари приятелства, нарушават се обещания, създават се, подбудени от злоба и завист нови съюзи, някои наистина се обичат и го доказват непрекъснато, други се тревожат и ги е грижа за изпаднал в беда приятел, а верните, истинските приятели остават все така верни и всеотдайни. Някои съжаляват за пропуснати шансове, други се влюбват все повече и повече, а трети тепърва отново усещат тревожния, но слъдък трепет на сърцето си.

Преди епизода:
Преди излъчването на епизода екипът благодари на феновете си и празнува рекордния брой туити в подкрепа на сериала.
https://www.youtube.com/watch?v=Wqb20Fx-E7I

Кратко съдържание:
Съобщението на Еда за брак с Дениз изненадва и шокира всички, само Селин се радва на новината.
Играта на любов започва, Еда е решена да направи всичко, за да накара Серкан да се влюби отново в нея.
Джерен не може и не иска да приеме случващото се, налага се Мело да я успокоява, след подслушан разговор между тях Селин научава за играта на Еда и предприема действия.
Мело осъществява важна мисия, която дава възможност на Еда и Серкан да останат сами и да говорят.
Верният приятел Дениз се договаря със Селин и подготвя голяма изненада за Еда.

Хаштаг на епизода: #gercekask  истинска любов / с Гугъл/

Sen Çal Kapımı 31. Bölüm 1. Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=7oWzoN9VBAA

Sen Çal Kapımı 31. Bölüm 2. Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=yNeVDjHc53E

Съобщението на Еда, че е приела да се омъжи за Дениз има ефекта на избухнала бомба, присъстващите са стъписани и безмълвни, само Селин се радва и шумно ръкопляска.

Следващата сутрин Еда и Мело бързат да се измъкнат незабелязано от къщата, но Айфер ги спира, иска обяснение.
Еда: Ядосана си, знам, но...нямах друг шанс да си върна Серкан. Това е игра.
Айфер: Игра?

Мело: Игр. Игра на любов.
Еда: Не е ясно точно каква, но...Не се притеснявай.

Айдан: Ти беше влюбен в това момиче, Серкан! Отиде и със собствените си ръце хвърли момичето в обятията на друг. И все още повтаряш, че не е твой проблем!

Серкан: Момо, виж. Еда е с Дениз, а аз вече съм със Селин. Ясно? Затова те моля, не рови повече в това. Ще те помоля само за три неща. Става ли? Не рови в това, не се бъркай в това и най-важното, не се намесвай. Ясно ли е? Чудесна си.

Айдан: Виж... Затвори ми.
Сейфи: Какво каза?
Айдан: Да не съм се била намесвала в случващото се. Но ще се намесвам и още как. Няма да се отървеш така лесно, Серкан!
Сейфи: Въобще не познава майка си.
Айдан: Изобщо.

Еда: Кой е това? Сякаш ще изкърти вратата.
Мело: Идвам, идвам. Кой е?
Айдан: Трябва да поговорим. До сутринта не можах да заспя.
Айфер: И аз.

Айдан: Преживях шока на живота си, Еда. Мислех, че си влюбена в Серкан и го обичаш. Въобще не го очаквах от теб, наистина се обидих много..
Еда: Но не става ли так винаги? Животът те удря там, където не очакваш.

Мело: Дон!
Айфер: Дин!

Айдан: А-аха! Добре. Но това са сериозни неща, Еда. Помисли ли хубаво?
Еда: Послушах гласа на сърцето си, така да го кажем. Добре, трябва да отивам на работа, да не закъснявам. Мело!
Айфер: И аз бих искала да отида с тях, но ето, че е невъзможно.

Айдан: Въобще ли няма надежда? Дори ето толкова ли?
Айфер: А според теб има ли?
Айдан: Загубихме страхотното момиче!
Айфер: Ето, виж. Загубихте страхотното момиче.
Сейфи: Направо пред очите ни я загубихме.

Айдан: Не разсъждавай, ставай.
Сейфи: Току-що дойдохме.
Айдан: Не ни искат тук. Ставай!
Сейфи: Няма да седим на място, на което ни ни искат.
Айдан: Сейфи!
Сейфи: Пазете се!

Серкан пътува към офиса, слуша радио, по всички станции „върви“ новината за годежа на Еда.

Играта на любов вече е в действие, Еда и Мело, с колата на Дениз пътуват към офиса.
Скрит текст:

Мело: Момиче, Джерен, къде си? Бомба се взриви, защо не се отби сутринта?  
Джерен: Успах се, дойдох на работа. Каква е бомбата?
Мело: Какво ли не е станало! Г-жа Айдан дойде у нас, а Дада й отговори както заслужава. Дай пет! Добре, после ще ти разкажа случилото се. А ти какво правиш?
Джерен: Какво мога да правя, Мело? Работя.

Мело: Добре, скъпа. Пиеш ли лекарствата? Добре ли си?
Джерен: Да, Мело, пия. Освен това съм добре, не съм дете.
Мело: добре, хубаво. Да се успокоим. Добре, после ще говорим. Довиждане.

Джерен: Няма да пия.

Мело: Е, развълнувана ли си? Как е, любовната игра да почва?
Еда: Кълна се, много съм развълнувана. За първи път ще видя Серкан след вчера. Какво ще правя?
Мело: Ако снощи не е преживял просветление, значи все още е същият робот. Затова няма нужда от паника.
Еда: Значи ще продължи да ме подлудява? Добре, а какво ще стане ако проваля всичко? Не прилагам тактики, а действам директно. Разбра ли? Обожавам да бъда в центъра на вниманието. Чакай ни, Серкан Болат! Идваме.

Пред офиса чакат журналисти, всеки, който е чул, е дошъл.

Мело: Погледни ме. Започва игра на на любов. Ясно ли е! Чакам най-доброто от теб, Дада.Хайде.
Журналист: Г-жо Еда! Какво мислите за изненадващата новина, че сте заедно?
Журналист: Вчерашното ви изявление беше като бомба, всички говорят за това.  

Журналист: г-н Серкан! Какво ще кажете вие по този въпрос?
Серкан: По кой въпрос?
Журналист: Изявлението н г-жа Еда шокира ли ви?
Серкан: Не, надявам се да бъдат много щастливи.
Еда: Дай Боже всички ние.

Журналист: Първо г-н Серкан, а после и вие сте започнали нова връзка. Как смятате, защо тази голяма любов свърши, г-жо Еда?
Еда: Всъщност ще бъде по-добре  г-н Серкан отговори на този въпрос. Нали така. Какво ще кажеш?
Серкан: Приятели, нищо не продължава безкрайно. Благодаря.
Еда: Изглежда, че по този въпрос греши, защото...
Серкан: Няма нужда да продължаваш.
Еда: Има нещо вечно, и това е истинската любов, Серкан.
Серкан: Не продължавай.
Еда: Истинската любов продължава безкрайно.

Серкан: Какво имаш пред вид под истинска?
Еда: Истинската, която е между хората. Истинската любов между хората, които имат чувства.
Серкан: Между истинските хора?
Еда: Да, между истински хора. Живи, които се ръководят от чувства и могат са обичат вечно.
Серкан: Защо продължаваш? Хубавичко задълбаваш. Не задълбавай повече.
Еда: Какво искаш?
Серкан: Не искам нищо. Моля те, приключвай вече.
Еда: Тогава ти приключи.
Серкан: Благодаря, приятели.

Еда: Не мога да разбера, не искаш да слушаш за моето щастие?
Журналист: И все пак това не стана ли прекалено внезапно, г-жо Еда?
Еда: Животът ни прави изненади. И на мен ми направи прекрасна изненада. Много съм щастлива. Нека всички да са много щастливи.
Серкан: Да, и аз съм много щастлив. Затова не си струва да ровим в миналото. Благодаря, приятели.

Еда: Да, миналото си остана в миналото.
Селин: Разбрах, че с вчерашната новина Еда засенчи нашата.
Журналист: Как се запознахте с г-н Дениз, г-жо Еда?
Журналист: Миналото ви с г-н Серкан ще се отрази ли на работата ви?

Мело разказва на Джерен какво се е случило, след като тя внезапно си е тръгнала от презентацията.

Мело: Еда започна да разказва, всичко е само една игра. Направила го е просто така, за да ядоса Серкан. Като любовна игра си го представи.
Джерен: Представи си го като любовна игра. Какво значи това, Мело? Какво значи представи си го като любовна игра?
Мело: Да, така си го представи.

Джерен: Мело, отидох и казах на Дениз, че съм влюбена в него. Ако Еда не се беше намесила, между нас вече щеше да има любов.
Мело: Откъде да знае? Еда не знае, че все още си влюбена в Дениз. Освен това, като е видяла пръстена на пръста на Селин, казвам ти, направила го е от ревност. Нима Еда нямаше да дойде и да ни разкаже за това?
Джерен: Еда щеше ли да го направи, Еда щеше ли да отиде....Еда може да го направи, може да направи, каквото й хрумне.

Селин: За каква говорят тези?
Джерен: Еда може да направи, каквото си поиска, защото е Еда. Разбрах. Ясно ли е, Мело? Разбрах. Докато Еда е в живота ми, ще бъда на втори план. А на първо място ще бъде Еда. Еда на първо място, а аз на второ, защото е Еда. Защото тя е Еда!

Мело: Добре ли си? Виж, изобщо не е правилно, да реагираш така. Искаш ли да поговориш?
Джерен: Добре съм, добре съм, Мело.
Мело: Приемаш ли таблетките, нали? Кажи истината.
Джерен: Да, колко пъти казах, че ги пия.
Мело: Дали да не отидеш на лекар, Джерен? Може да ти се отрази добре, да ти смени лекарствата.

Джерен: От 20- годишна пия същите лекарства, разбираш ли? Добре съм. Колко пъти още да ти казвам, добре съм.
Мело: Добре, тогава ми покажи кутията, покажи кутията с лекарствата.
Джерен: Сутринта изпих последната таблетка, после хвърлих кутията. Защо ме притискаш, Мело? Да съм й покажела кутията с лекарствата!

Еда и Дениз влизат в сградата, тя му благодари, хубаво е, че го има. Той я уверява, тази игра ще я спечелят зедно, Серкан ще съжалява за държанието/поведението си към нея.

При появата на Еда в салона Ердем изстрелва конфети, той й Лейля я поздравяват с годежа.

Серкан прави забележка на Еда, че е използвала  професионално събитие за лични цели, Еда пръска от конфетите по Серкан.

Селин: Много ни изненада, Еда. Снощи не можах да те поздравя. Честито, радвам се за вас.
Еда: Честно казано, и за мен стана изненада. Знаеш ли, сигурна съм, че си се зарадвала. Сто на сто съм сигурна.

Скрит текст:
Селин: Пръстен?
Еда: Ще бъде от специална колекция, затова ще го сложа по-късно.
Селин: Обожавам специалните колекции. Сигурна съм, че много ще ти отива, чакам с нетърпение.
Еда: Твоят не е такъв, но както и да е.

Селин: Между другото, Еда, вчерашната презентация зае първите страници на всички издания. Представителят на марката току що се обади и благодири.
Еда: Можеш ли да го повториш, защото преди малко някой ми каза, че съм направила шоу. Разбира се, видели са истинската любов, и са сметнали за нужно да напишат за нея. ще поречетеш ли? Много ми е интересно какво са написали.

Селин: Чета. „Това искрено изявление на Еда Йълдъз по време на презентацията беше оценено от всички.В своя репортаж, представителят на марката съобщи, как се радва за това и похвали Арт лайф.“
Серкан: Журналистите не ме вълнуват. Правя така, както смятам за нужно, няма да чета вестници, всичко това е лъжа.
Еда: Буквално наскоро писаха за вас, но когато научиха за мен, са избрали правилната посока.

Серкан: Това шега ли е?
Еда: Какво е това? Ти ли си?
Серкан: Какво имаш пред вид с „Ти ли си“? Шегуваш ли се?
Еда: Вярно.

Куриер: Еда Йълздъз? Това е за вас.
Серкан: Не, само това липсваше!
Еда: Как така е за мен?
Кериер: Да. Казаха ми, да ви ги дам след срещата. Приятен ден.

Еда: Колко е хубаво! Много е хубаво, виж само! Има и бележка. Ще хванеш ли? Дениз. „Липсва ми усмивката ти“. Колко добре знае, какво ще ме направи щастлива
Серкан: Защо ще станеш щастлива от това? Тоест, от балоните? Еда, моля те, не сме деца.

Еда: И без това не очаквам да ме разбереш. Какво лошо има, ако за малко сме деца? Сърцето ти е спряло в детството, но моето все още е живо.

Ах, Дениз, току що ги донесоха. Много благодаря, направи ме много щастлива. Усмивката ми е до ушите. Ще ме държи усмихната с месеци. Довечера? Добре, ще се чуем. И аз те целувам. После ще ти кажа от къде да ме вземеш. До после.

Енгин: Какво е това? Топки, колко хубаво е станало. Какво е това? Еда, не мога да повярвам, много са хубави!
Еда: Дениз ги изпрати. Беше изненада.
Енгин: Добре е направил. Но явно не си отворила подаръка, защото е затворено тук. Май тези балони трябва да се държат така, така трябва да са!
Еда: Колко хубаво изглежда.
Енгин: Много добра работа.

Серкан: Във фирмата сме, Енгин. В офиса работим, нали така?
Енгин: Да, работа.Правилно казваш, братле. Виж, сега разгледах документите. Провери ги. И после ще ги прегледаме. Ще ви отнема малко време. Както знаете, ще ставам баща,
Еда: Да, наистина много добра новина.
Енгин: Да, ние също сме много щастливи. Дори сега с Пъръл ще ходим на преглед при доктор. Казвам, че не успяхме да отпразнуваме, че аз ще ставам баща, а Пъръл майка. Мисля, че трябва да се съберем и да отпразнуваме това. Нали, Серкан?
Серкан: Да се роди бебето, после ще го направим.

Еда: Може ли така? Ако това не отпразнуваме, какво ще отпразнуваме? Разбира се, страхотна идея.
Енгин: Да, трябва да отпразнуваме. И аз съм го пранирал. Можем всички да отидем в ресторанта на Алекс, да се съберем като семейство. Да отпразнуваме хубавата новина, какво мислите?
Серкан: Може.
Енгин: Страхотен си! Страхотен! Тогава започвам с организацията. Няма проблеми, ще се видим там.Тогава...Много хубаво е станало с топките. Ще взема една.

Еда: Тогава и аз тръгвам. Ще ти оставя това да го пазиш. Лека работа.

Серкан: Лейля!

Еда: Момичета!
Мело: Дада, какво е станало?
Еда: Нормално ли е? Нормално ли е как бие сърцето ми? Нещо ми има.
Мело: Кажи какво е станало?

Еда: Мело, изглежда, че играта на любов работи. Така. Дениз ми изпрати подарък цветни топки, червени балони,  Серкан се разстрои като ги видя.
Мело: Кажи ни го от началото. Какво каза? Какво направи?
Еда: Добре, ще ви разкажа. Сега. Седим, работим...

Еда е при Дениз в кафенето, обсъждат как е минал първият ден.

Еда: Мисля, че не е зле за първи ден. Благодарение на теб, може да се каже, че денят беше невероятен.
Дениз: Г-жо Еда, още нищо не си видяла. Моля те, не ме подценявай. И себе си също.

Дениз има идея – да направят с Еда фотосесия, негов приятел – фотограф, ще направи снимките

Селин е дошла до кафенето, наблюдава ги, пак скрита в колата си.

а пък Серкан е отишъл до къщата да вземе за разходка Сириус, той не е там,  от Мело е научил, с Еда е, в кафенето на Дениз. Обажда му се Селин, и той сам се изненадва, че скрива от нея, че отива към кафенето, какви ги върши! да види Сириус!

Дениз: Еда, не смей да забравяш за играта.
Еда: Защо е дошъл сега?
Дениз: Стегни се, стегни се! Дойде.

Еда: Серкан? Какво правиш тук?
Серкан: Дойдох да взема Сириус, ако не е проблем.
Еда: Разбира се, какъв проблем? Разбира се.

Дениз: Няма да те пусна, докато не те почерпя с нашето прекрасно кафе.
Серкан: Може. Става.
Дениз: Тогава да влизаме.

След неуспешната визита в къщата на Еда, Айдан и Сейфи се утешават със шоколад и разсъждават за  живота и любовта.

Айдан: Дойде ми прекалено много, не бях яла отдавна. Добавили са и ликьор вътре, този шоколад ме нокаутира.
Сейфи: Не разбирам, не трябваше ли да ни даде енергия? Защо стават толкова трудни нещата? Наистина ли ни събори шоколада?
Айдан: Не. Животът. Живътът ни събори, Сейфи. Удари и си тръгна. Излязох и какво стана, Сейфи? Какво стана?

Сейфи: Какво?
Айдан: Толкова много неща ми се случиха. Отидох и срещнах Алекс, изгубих го заради Айфер. Виж! Виж Еда и Серкан. И те се разделиха, защото излязох. Може би трябва пак да си остана в къщи. Да си счупя... Да си счупя крака и да си остана в къщи. Сейфи. Сейфи!
Сейфи: Какво? Какво?
Айдан: Казвам, че може би трябва да си остана в къщи.

Сейфи: Да не дава Господ, вече сме навън. Да останем навън, няма да оставаме в къщи.
Айдан: Но Алекс е навън.
Сейфи: Ще се скараме и ще продължим. Какво толкова?
Айдан: Разумно.
Сейфи: Да изпием ли по едно кафе?
Айдан: Аз съм си добре така.

Серкан разглежда кафенето, творенията на Денид, вижда морска звезда.

Серкан: Морска звезда.
Дениз: Да, намерихме я с Еда. Еда много обича морето. Говоря за морето, а не за мен / море на турски е дениз./Прекарвахме всяко лято заедно. На плажа, нали? А и когато я намерихме с Еда, сложихме ръце на звездата и си обещахме един на друг, че ще се оженим в бъдещето.

Серкан: Много романтично. Все пак ще се жените.
Еда: Да, помня. Аз я намерих.
Дениз: Да, ти я намери. След толкова време ще спазим обещанието си и ще се оженим.

Еда: Дениз. Ще дойдеш ли за малко, не разбрах от кое кафе да направя.
Дениз: Какво искаш да питаш?
Еда: Не преувеличаваш ли малко? Този история...
Дениз: Дори е малко. След като играем, да го правим добре, Еда. Виж, аз току-що се върнах в Истанбул, според теб ще повярва ли ако кажем, че сега съм се влюбил в теб? Няма да повярва, трябва да сме убедителни. Затова реших да започна с тази история за нас.
Еда: Ако това ще ми върне Серкан, продължавай. От това ли да направя?
Дениз: Да, това е от Колумбия.

Серкан: Благодаря за кафето. Доста останах, ще тръгвам вече.
Дениз: Пак заповядай.
Еда: И аз ще тръгнвам.
Дениз: Добре, ще ти извикам такси.
Еда: Не, не. Ще се разходя. Времето е хубаво.

Серкан: Всъщност времето може да се развали, затова ако искаш мога да те закарам.
Еда: Става ли?
Дениз: За мен не е проблем. Обади ми се като стигнеш.
Еда: Добре, довиждане
Серкан: Довиждане.

Серкан: Еда. Аз знаех ли?
Еда: За кое?
Серкан: Историята за морската звезда...За обещанието ви да се ожените и т.н.
Еда: Не.
Серкан: Защо?
Еда: Не съм ти разказвала, защото не съм мислила, че имаш нужда от тази информация.
Серкан: Разбирам.
Еда: Защото ние имахме наша история, имахме наша легенда, Серкан.
Серкан: Добре.

Еда: Между другото може да вземаш Сириус когато поискаш.
Серкан: Той изглежда щастлив с теб, затова ако искаш да направим така: Аз ще го вземам през уикендите, а в останалото време ще бъде с теб.
Еда: Може. Благодаря и че ме докара. Тогава...

Серкан: Еда, щастлива ли си?
Еда: Серкан, ние...Ти, аз и Сириус ...Ние  бяхме едно семейство. Прекрасно семейство, което никой не смееше да разбие.
Серкан: Аз ли разбих любовта, която никой друг не разруши?
Еда: Да, ти я разби. Сега аз...

от къщата се чуват викове:
Айдан: Ти уби тази любов, Айфер!
Айфер: Айдан, моля те.
Серкан: Майка?
Еда: Това г-жа Айдан ли е?

Серкан: Това е майка ми!
Еда: Не може да бъде!

Айдан: Ти убиваш всички любови!
Айфер: Внимавай какво говориш! Моля, Айдан!

Айдан: Зная какво говоря, Айфер! Любовта на Серкан и Еда...Това е най-голямата любов! Каквото и да кажа не разбираш.
Айфер: Каза го, каза го. Хиляда пъти го каза. Разбрахме. Огромна любов
Айдан: Сейфи, кажи й. И ти й кажи. Мен не ме разбира.
Сейфи: Как мога да говоря, като ме бутате.
Серкан: Мамо, какво става?

Айдан: Серкан! Спомнил си си! Спомнил си си!
Айфер: Спомнил си е!
Айдан: Спомнил си е за тях! Казах ти, това е огромна любов.

Серкан: Няма такова нещо. Какво й е?
Сейфи: Няма да повярвате, но само шоколад е яла.

Айдан: Велика любов.
Серкан: Добре мамо, тръгваме.
Айдан: И Еда ще вземем.
Еда: г-жа Айдан, вие вървете. Аз няма да дойда.
Айфер: И аз така мисля. Но първо я заведете да хапне супа, защото не е добре.
Айдан: Каква супа?
Айфер: Обикновена супа.

Еда: Серкан! Мислиш ли да направиш нещо?
Серкан: Какво правя според теб? Опитвам се да направя нещо.
Еда: Вземи майка си и я изнеси, например
Серкан: Стига. Достатъчно.
Айдан: Той нищо няма да направи. Само изнервя хората.

Серкан: Мамо!
Еда: Вярно е.
Серкан: Какво означава „Вярно е“, Еда?
Еда: Този път каза истината.
Айдан: Като малък изобощо не съм те била.

Серкан: Мамо, ще спреш ли да ме удряш, моля те?
Еда: г-жо Айдан не го удряйте.
Сейфи: Момчето не го заслужава!
Серкан: Достатъчно! Млъкнете! Млъкнете! Всички да млъкнат! Извеждам я.

Серкан се извинява на Еда за поведението на майка си предишната вечер, напоследък е малко емоционална.

Еда разбира, наистина, няма значение, но като си помисли, снощи беше доста смешно. Ааа, получила е снимките!

Серкан започва да я разпитва за Дениз, просто се опитва да разбере защо в миналото Еда не е казала това на Серкан. И не иска едносричен отговор за отбиване на номера.

Скрит текст:
Еда: Дениз вчера ти каза, разказа ти историята, нямам друг отговор.
Серкан: Добре тогава, чия любов е по-хубава? На Серкан или на Дениз?

Еда: Що за въпрос е това?  Серкан, не може да ми задаваш такива глупави въпроси.
Серкан: Еда, въпросът не е глупав. Ние сме двама възрастни, според мен няма проблем да говорим за това. Така че може да отговориш.

Еда: Добре. Любовта на Дениз... Винаги е била красива, и все още е красива. Прекрасна! Великолепна, дотолкова, колкото не можеш да си представиш! Доволен ли си?

Серкан: Добре. Разбира се, това е защото в момента не изживяваш любов със Серкан.
Еда: Ако си спомняше, можеше и да ги сравниш.

Ферит се опитва да се извини и да се сдобрят с Джерен, подарява й кактуси, цветето прилича на тях – има и цветове, и бодли. Мисли, че са постъпили несправедливо един към друг, могат да преодолеят стената помежду им, безпокои се да я вижда в това състояние, това го натъжава.

Скрит текст:
Джерен го призовава да се вземе кактусите и да я остави на мира. Няма да пречиства угризенията на съвестта му, не е стена на плача, иска да я остави на мира, съвсем ясно го казва.

Ферит: Добре. Тогава и аз ще поискам нещо. В този живот никога не преследвай нещо, което не можеш да получиш. Не тичай след нещо, което не можеш да изживееш. Винаги поставяй щастието си на първо място. Сега те оставям на мира. Нека кактусите останат.
Джерен: Всеки ми дава акъл за нещо. Не разбирам. Задръж си кактусите!

Джерен: Всички се опитват да ме поучават. Сякаш мозъкът ми не работи.
Мело: Кой се опитва да те учи?
Джерен: Мело, не мога повече. Ферит отново дойде със своите намеци и си тръгна.
Мело: И какво намекна?
Джерен: Да не тичам след  Дениз. Каза ми да не тичам след неосъществимото, какво друго да каже?
Мело: Забрави, защо му обръщаш внимание? Забрави.

Джерен: Слушай, мисля, че ще ме разбереш? Мисля, мисля и не мога да разбера. Дениз няма причина да не бъде с мен. С Дениз сме приятели от деца, заедно сме се смели и забавлявали, заедно сме си прекарвали времето. И според мен Дениз ме харесва, но заради Еда си развалихме отношенията. Защото в Еда онова нещо...
Мело: Добре. Добре, успокой се,  моля те. Водата ще намери течението си. Остави всичко, както е.
Джерен: Мело, какво означава това? Всичко това се случва с нас, защото съм го оставила така, не виждаш ли? Повече не искам да мълча, искам да се занимавам с нещо. Аз също имам свой живот, ще направя това, което трябва.

Мело: Какво означава това, Джерен? Какво ще направиш?
Джерен: Ще отида и ще говоря с Еда.
Мело: Джерен, ти добре ли си?
Джерен: Да, добре съм. Ще отида и ще разкажа на Еда, че обичам Дениз.
Мело: Не, не говори глупости, не е подходящото време.
Джерен: Не мога повече да търпя, Мело. Не мога да гледам Дениз и Еда заедно. Казвам ти, че ми е лошо.

Мело: Добре, но ние ти казахме, че това е игра, защо не разбираш? Не! Дениз и Еда - такава двойка няма. Те го правят, за да ревнува Серкан, това е всичко.
Джерен: И аз какво?  Мело, какво от това? Защо участвам във всичко това? Няма да позволя Еда да използва Дениз. Тя няма да изпълнява главната роля, а аз второстепенната. Не искам!

Мело: Успокой се, моля те! Джерен, да излезем и да подишаме чист въздух. Моля те. Ще ти дойде добре.
Джерен: Не. Не искам, Мело.
Мело: Ако ме обичаш, времето е хубаво, да отидем. Добре, не плачи. Времете е хубаво, ще се освежим, ще видиш.

Селин прослушва направения запис:
Мело: Добре, казах ти, че това е игра. Защо не го пазбираш? Не! Дениз и Еда - такава двойка няма. Те го правят, за да ревнува Серкан. Това е всичко.
Джерен: И аз какво? Мело, какво от това? Защо да участвам във всичко това? Няма да позволя еда да използва Дениз. Тя няма да изпълнява главната роля, а аз мноростепенната. Не искам.“

Селин: Значи така, г-жо Еда!

Еда подозира, че нещо се случва с Джерен, опитва се да говори с нея, но Джерен бързо си тръгва.

Скрит текст:
Пита Мело какво й има на Джерен и да не би да не си пие лекарствата. Мело я успокоява, няма такова нещо, скарала се е с Ферит, мисли за него.

Еда: Има нещо, ще поговоря с нея.
Мело: Не, не трябва, сама ще го уредя. Не мисли за това сега, концентрирай се върху Серкан.
Еда: Добре, но с вас нещо не е както трябва, ще поговорим за това. Не я оставяй сама.
Мело: Или пък нека остане малко насаме.

Селин: Серкан, може ли да поговорим?
Серкан: Разбира се.
Еда: Ще ви оставя насаме, ще си взема чантата и тръгвам..
Селин: Не, ще бъде по-добре ако и ти присъстваш.

Еда, можеш ли да звъннеш на Дениз, искам и той да чуе това, което ще кажа.
Еда: На Дениз?
Селин: Да, моля те.
Серкан: Селин? Защо е това?

Дениз: Слушам.
Еда: Любими, какво правиш?
Дениз: Мисля си за теб, любима.
Селин: Може ли да включиш високоговорителя?
Серкан: Селин. Какво става?
Еда: Дениз, Селин иска нещо да ни каже, иска и ти да го чуеш. Включвам високоговорителя.
Дениз: Разбира се, слушам.

Селин: Дениз, здравей. Искам да ви поканя двамата с Еда днес на вечеря. Предлагам да направим вечеря на яхтата. Какво ще кажеш, Серкан?
Серкан: Добре Селин.

Селин: Ще отпразнуваме  вашия годеж и Деня на влюбените. Какво ще кажете?
Дениз: С удоволствие ще дойдем. Нали, любима?
Еда: Разбира се, ще отидем, скъпи.

Селин: Супер. Тогава ще ви чакам довечера в 8. Удобно ли е?
Еда: Удобно ли е за теб?
Дениз: Напълно. Добре.

Селин: Супер. Разбрахме се, ще ви изпратя адреса.
Еда: Не трябва, знам къде е.

Серкан: Селин, сигурна ли си?
Селин: Сигурна съм, любими. Трябва да се научим заедно да прекарваме времето си. Не можем да се избягваме постоянно.
Серкан: Добре. Тогава да тръгваме ли?
Селин: Ти тръгвай, аз имам още малко работа. Ще те настигна, става ли?
Серкан: Добре, тогава до скоро.

Това е 1-вата част за епизода, 2-та ще кача, когато някой от вас се разпише! Grinning

# 258
Дилеми, 💐
Оливърс пак започват с глупостите..

Май ще се занимават и с биткойни.

# 259
  • София
Тина, Hug

2-ра част за епизода Grinning

Мело стои сама и замислена в кафенето.
Ферит: Мело? Мело! Кафето е готово.
Мело: А, да.
Ферит: Исках да поговоря с теб, ако не си заета.

Мело: Разбира се. За какво искате да говорим, г-н Ферит?
Ферит: За Джерен. В последно време не изглежда добре. Опитвам се да поговоря с нея, но всеки път ме отблъсква, преди не беше такава. Сега има  проблем и искам да знам какъв е.
Мело: Какво ще направите, когато разберете? Нали се разделихте?

Ферит: Ще направя всичко, което е по силите ми, за да помогна. Непременно има начин да се помогне, но не знам какъв е проблемът. Явно има сериозна причина, и ние трябва да й помогнем.
Мело: Джерен имаше много труден живот. Детството й е било много тежко. Отдавна не ми е разказвала за преживяното. От 20-годишна взима лекарства.

Ферит: Не знаех за това.
Мело: Не знаете, никой не знае. Когато пие лекарствата тя е  спокойна и уравновесена.
Ферит: Искаш да кажеш, че е възможно да не ги пие ли?
Мело: Може и да не е заради лекарствата. Всичко преживяно в последно време...Стресирала се е. Може да е уморена.

Ферит: Тогава трябва да го решим.
Мело: За какво мислиш?
Ферит: За това, което трябва спешно да направим.

Дениз: Да, Мело?
Джерен: Да, Мело?
Мело: Ало, Джерен, Дениз. Как сте?
Джерен: Мело, къде си?
Мело: Сега не съм в състояние да ви отговарям, в центъра съм на важна операция, още повече , че аз я провеждам. Реших да ви кажа сега, ако внезапно нещо се случи.

Дениз: Мело, кажи веднага какво правиш?
Джерен: Мело, разкажи нормално. Какво правиш?
Мело: По повод днешната вечеря... Реших да се избавя от паразита Селин.
Джерен и Дениз: Какво?

Мело: Сега в офиса сме само двете, ще я заключа в кабинета, а после Дада спокойно ще си вечеря с любимия.
Джерен: Мело, какво правиш? Това игра ли е?
Мело: Да, игра е. Какво толкова?  Аз изпълнявам своята задача. Нека само Еда да е щастлива, готова съм да направя всичко за нея. Дениз, ти също не трябва да ходиш.

Джерен: Не ме вкарвайте повече в такива глупости, ясно? Предпочитам да се държа така, сякаш не съм наясно. До скоро.
Мело: Ох, Джерен! Поне веднъж да беше приела без капризи.
Дениз: Мело, първо, Еда наясно ли е? Второ. Можеш да развалиш всичко. Трето. По-добре спокойно се прибери в къщи, не започвай.

Мело: Колко се изплашихте. Разбира се, че не е наясно. Но...Остави това, Дениз. Трябва да измислиш повод, за да не отидеш на вечерята. Кажи нещо на Еда, не знам. Ако има нещо, ще ти звънна. Ще те държа в развитието на нещата. Целувки. До скоро.
Дениз: Мело...Мело? Да не отивам на вечерята, значи?  

Още:
Скрит текст:
Айфер се подготвя за романтичното пътуване с Алекс, но все още не е казала на момичетата, че има връзка с него. Опитва се да каже на Еда, и става ясно, че тя отдавна знае тайната на Айфер, казва й, че много се радва за нея, че заслужава лично щастие, дано всичко върви прекрасно.

Селин се приготвя за вечерята, спомня си казаното от Мело, че няма двойка Еда - Дениз, всичко е игра, за да ревнува Серкан.

Дениз се обажда на Еда че ще закъснее, да не го чака, да се приготвя и да тръгва, ще се срещнат направо там, на себе си казва, че прави грешка.

Мело осъществява плана, заключва Селин.
Селин: Хей! Вътре има човек. Извинете! Извинете! Заключихте ме!
Блъска вратата, опитва се да я отвори с подръчни средства, които намира в кабинета, вика за помощ.

Ферит отива в къщата на Джерен, не я отклива, вижда хаос и бъркотия.

Джерен идва в кафенето на Дениз, боядисала е част от косата си в розово.

Серкан вече е на яхтата.

Еда: Хей.
Серкан: Хей.
Еда: Обикновено тук имам нужда от помощ .
Серкан: Много съжалявам. Добре дошла.
Еда: Добре заварила. Да мина ли тук?
Серкан: Може. И Селин още не е дошла.
Еда: Дениз също е на път.
Серкан: Добре, да седнем тук. Искаш ли нещо за пиене?
Еда: Не, ще пия, когато дойде Дениз.

Серкан: Какво има?
Еда: Какво е чувството?
Серкан: Кое чувство?
Еда: Да забравиш последната година. По-конкретно моментите, свързани с мен. Последната година е напълно свързана с мен. Какво е чувството да ме забравиш? Всички спомени, свързани с един човек?

Серкан: Еда, нали разбираш? Не избирам какво да забравя или какво да запомня.
Еда: Разбира се, прав си. Но например, дали си казваш „Какво, ако“?
Серкан: Кое?
Еда: Или например...Липсва ли ти?
Серкан: Кое? Добре, разбрах. Ще кажа така...Как може да ми липсва нещо или някой, когото не мога да си спомня?

Еда: И ти си прав, разбира се. Но това не трябва да се казва в лицето на човек. Офф,  Дениз пише, в задръстване е, още не може да дойде.
Серкан: Хм. Тогава мисля, че трябва да пием нещо. Междувременно ще се обадя на Селин. Не знам къде е. Става ли? Вино? Не отговоря, наистина не знам къде е.
/Несъзнателно разлива вино по роклята на Еда, опитва се да помогне в почистването.../

Еда, много съжалявам. Моля те, прости ми. Това е като...
Еда: Добре, добре. Сама ще се погрижа за това.
Серкан: Съжалявам.

Еда: Просто стана малко студено.
Серкан: Добре, тогава ще ти донеса палтото.
Еда: Може, става.

Дениз: Джерен.
Джерен: Дениз.

Джерен: Знаеш ли? Напоследък се чувствам добре само когато те видя.
Дениз: Несправедлива си към Еда и Мело, приятелките ти са добри с теб...

Джерен: Не! Казвам, че само с теб се чувствам добре. Щастлива съм само до теб, само до теб съм спокойна, само до теб страховете ми си отиват.
Дениз: Джерен, вече веднъж говорихме за това.
Джерен: Не говорихме. Не сме говорили, само избегнахме темата. Хайде да говорим.

Дениз: Виж, мисля, че имаш и други проблеми, освен мен. Добре, нека поговорим. Но първо трябва да знам какво очакваш и искаш от мен. Джерен, моля те, кажи ми, какво искаш от мен?

Дениз: Джерен?

Джерен: Какво правиш, Дениз? Какви са тези действия?
Дениз: А ти какво правиш? Виж, между нас няма нищо особено. Не съм ти давал такава надежда, не съм те окуражавал да правиш подобно нещо.

Джерен: Ако бях Еда щеше ли да имаш същата реакция? Ако бях Еда щеше ли да покажеш същото отвращение?
Дениз: Джерен, не съм отвратен от теб. Това няма нищо общо с Еда, несправедлива си към момичето.

Джерен: Само аз търпя несправедливост, разбираш ли, Дениз? Дори не ме забелязваш! Дори не ме поглеждаш! Дори не ме усещаш! Все Еда! Еда! Еда!

Дениз: Джерен, премина твърде много границата. Моля те, би ли си тръгнала сега? Джерен, тръгни си, моля те. Виж, това е, тръгни си!
Джерен: Добре.

Серкан: Еда, любопитен съм, за какво говорехме с теб преди?
Еда: За всичко. Преди си говорехме за всичко.

Серкан: А разказвал ли съм ти някога за звездите?
Еда: Гледахме ги заедно така.
Серкан: Виж...

Еда: Сириус.
Серкан: Да.
Еда: Първо това ми показа, къде се намира.

Серкан: Много лошо.
Еда: Какво точно е лошото?

Серкан: Преди малко попита, какво е чувството, да не си спомняш една част от живота си. Това е много лошо.

Еда: И да си изтрит от паметта на човек също е много лошо. „Колко щастлива е съдбата на невинни хора. Докато забравя всички в забравения свят.“

Серкан: „Най-чистият ми ум е безкрайно слънце. Всяка молитва се сбъдна, всяко желание беше изпълнено.
Еда: Спомняш ли си?
Серкан: Да, не знам от къде, но помня тези стихове.
Еда: Случайно видяхме това стихотворение. Много ни хареса, научихме го заедно. Помниш ли това?

Серкан: Не.
Еда: Серкан, когато си тръгна, ми каза, че ще се върнеш. Това е последният ми спомен за теб. Тоест, не можахме да се сбогуваме един с друг. И тъй като в главата ти няма спомен за нас, искам постоянно да питам: “Помниш ли?

Обади ли се отново на Селин?
Серкан: Обадих се, но не вдига. Това изобщо не е в стила на Селин.
Еда: Дениз също не дойде. Изглежда няма да дойдат, ще тръгвам вече.
Серкан: Както желаеш. Виж, Еда...
Еда: Това не е ли моят пръстен?

Серкан: Да. Честно казано, не знаех какво да правя. Защото ти принадлежи. Наясно съм, че откраднах една година от живота ти, не мога да я върна но...Мога да върна този пръстен. Ако не го искаш, ще разбера.
Еда: Ще го взема. Да тръгваме.

Серкан: Внимателно. Дръж се за мен!
Еда: Извинявай.
Серкан: Не се получи, както искахме, но се надявам, следващият път да се получи така, както искаме.
Еда: Дано следващия път да бъде както искаме. Ще тръгвам.

Серкан: Ако искаш, ще те закарам.
Еда: Не, ще си отида сама, благодаря.
Серкан: Сигурна ли си?
Еда: Да, благодаря.
Серкан: Добре.

Селин: Добре, че закъснях.
Еда: Добре е.

Серкан: Селин, къде беше?
Селин: Моля за извинение, любими, наистина.
Серкан: Звънях ти много пъти.
Селин: Днес беше странен ден. Останах заключена в офиса. После намерих резервен ключ. Нещо се е случило или нещо такова. Ще разкажа. Бъркотия.

Серкан: Заключена ли си била?
Селин: Да тръгваме ли вече?
Серкан: Всъщност имам да свърша някои неща. Тръгвай, ако искаш, след това ще правим нещо.
Селин: Добре. Съжалявам отново.
Серкан: Няма нищо. Ще дойда.

Sunglasses
Скрит текст:
„Важната” операция на Мело даде възможност на Серкан и Еда да общуват спокойно, сами.

Серкан...Вече няма отричане... няма досада...няма нетърпение, бързо да се освободи от присъствието на Еда, да бъде оставен на спокойствие. Смътно познато, вълнуващо за Серкан усещане за близост – необяснимо, но сладко и приятно притеснение и смущение, вътрешно, неосъзнато желание да я докосне, да държи ръката й, да й помогне...незнайно откъде и как запомнени стихове, познати и безкрайно близки аромати, думи, жестове....непознато, странно и любопитно усещане да намираш, опознаваш и  разбираш изгубеното и забравено време, преживявания, случки и себе си чрез нея...

Еда... стягаща сърцето и гърлото неуписуема, страшна, ужасяваща тъга. Плахи, пробляскващи като светкавица надеждици, че той ще си спомни, че започва да си спомня... но също тъй бързо отминаващи, като угасващо пламъче надежда, че той си спомня .... Той не те помни. Той те е изтрил от живота си. Ти не съществуваш нито в миналото,  нито в бъдещето му. Не можеш да го виниш. Той не е виновен. Той не помни. Отчайващо безсилен си да промениш това.

Селин отново се чувства излишната... Отново озлобена, ядосана, безпомощна да промени, да скъса невидимата нишка, свързваща Серкан и Еда. Протоколни, почти стерилни поздрави и докосвания между нея и Серкан... няма страст, искра и напрежение, няма желание... няма чувства.... няма любов. Има неописуема омраза и злоба към Еда...

На Пъръл й се иска да Енгин да се сети и да празнуват Деня на влюбените, но той я води на разходка в парка.

Пъръл: Но това е Денят на влюбените. Денят на влюбените. Защо не празнуваме денят на влюбените, само защото сме женени? Защо съм по-лоша от тези хора? Защо трябва да имам Ден на влюбените в живота си?

Енгин: Любов моя? Познай какво има зад гърба ми.

Енгин: Не един ден, а всеки ден. Не един ден, а през целия ми живот. Не един ден, а всеки дъх. Обичам те! Много те обичам!
Пъръл: И аз те обичам!
Енгин: Какво?

Пъръл: И аз много те обичам.  Подготвил си се, отиде и купи такъв подарък, а аз седях тук и говоря за плюшено мече...Мислех, че си забравил.
Енгин: Мила, възможно ли е това? Ти си моят ангел, винаги ще бъдеш ангел! Ти си майка на детето ми! Ти си всичко за мен! Ти си всичко за мен! Вижте я какво си помисли.

Пъръл: Защо станах такава? Винаги плача като дете.
Енгин: Това са хормони, любов. Всичко това са хормони.
Пъръл: Вече ми писна от тези хормони...
Енгин: Нека не мислим, любима, скоро всичко ще мине.

Еда показва на Мело пръстенът, направен от Серкан на колие.

Sen Beni Güzel Hatırla - Hande Mehan
https://www.youtube.com/watch?v=iMMaQXI5qbs

Скрит текст:
Мечти и желания.
Сега чии ръце са на раменете ти?
Колко пъти ни изтриват?
Никога няма да те забравя,
А ти ме запомни добре.
Всички казват: „Времето лекува“.
Но защо ръцете ти са далеч от мен?
Никога няма да те забравя,
А ти ме запомни добре.
Всички казват:“Времето лекува“.
Но защо ръцете ти са далеч от мен?

с кадри от филма

Серкан все по-често мисли за Еда, няма спомени за миналото, но има нови... Смущаващо объркващи спокойствието и много вълнуващи...
Еда си получи пръстена, единственото, което още я свързваше със Серкан.
Но...Помните ли : И сто пъти да се родя, сто пъти ще се влюбя в теб!

Скрит текст:

Денят на партито за бебето на Пъръл и Енгин.

Мело: Не, Джерен не отговаря, сигурно пътува.
Еда: Дано. Напоследък е много зле. Забелязах, не исках да я притискам и нищо не казах, но не е добре.
Мело: Да, не е добре. Но ще й помогнем да се справи, Дада.
Еда: Ще й помогнем. Както и да е.
Мело: Е, как върви играта на любов?

Еда: Супер. Даже може да кажа, че върви чудесно. След това, което се случи вчера...Мело, всеки път щом го видя се влюбвам още повече. Нормално ли е?
Мело: Разбира се, че е нормално, скъпа. Питай мен, знам ги тези неща.
Еда: Откъде ги знаеш? Извинявай, но откъде ги знаеш?
Мело: Откъде да знам? От филмите знам. От сериалите. Как иначе ще знам? Имам ли си гадже? Как ще знам? Нямам никого.

Дениз: Здравейте. Какво е това? Клюки, усмивки. Може ли и на мен да кажете?
Мело: Добре дошъл, Дениз. Според теб за какво говорехме?
Дениз: Да... За г-жа Еда и г-н Робот. За какво друго да е? Но...
Еда: Какво?
Дениз: У мен е най-голямата бомба за тази вечер.
Мело: Каква?

Дениз: Бъди малко търпелива. Не се опитвайте, няма да кажа.
Еда: Как така? Няма ли да кажеш?
Дениз: Не се опитвай, защото е изненада.
Еда: Почакай. Изненада и аз не знам? Но тази игра е за двама, Дениз. Не трябва ли да знам?
Дениз: Да, за двама е, но понякога участниците си сменят местата. Топката беше у теб, а днес е у мен. Вярвайте ми, пазете се. До скоро.

Мело: Наистина обичам изненадите.
Еда: Трябва ли да се страхувам?
Мело: Защо? Трябва ли да се страхуваш от изненади, скъпа?
Еда: Защо си толкова развълнувана?
Мело: Просто съм така, като говоря за изненади. Тоест, обичам. Не знам, изненадата е хубаво нещо.

Още:
Айфер замислена, чака с куфара, спомня си разговора на жени във фризьорския салон за Алекс, че се среща с много и различни жени.
В чифлика Айдан и Сейфи също говорят за Алекс и Айфер.
На партито пристига Джерен, Мело и Ферит я харесват с боядисаната коса.

Познат случайно вижда Серкан и Еда, ще остане в града седмица, после се връща в Бразилия, носъс сигурност ще дойде на сватбата им.  

Фарук: О, и моята любима двойка е тук! Кога ще се жените?

Серкан: Ами, Фарук...Никога.

Фарук: Как така? Какво е станало?
Серкан: Скоро ще се женя за Селин.

Фарук: Поздравления.
Серкан: Благодаря.

Дениз: Така. След като всички са тук и етапа с подаръците свърши...Не бих развалил този хубав момент...Искам да увековеча една дата за любовта на живота ми. Еда, ще отвориш ли кутията, моля?

Еда: Ще я отворя. Какво е това?

Дениз: Това са поканите за нашата сватба. Пише 20-ти април, но ти не обръщай внимание на това. Можем да изберем,  която дата си поискаме за сватбата ни.

Селин: Има ли някой тук? Аз съм тук! Какво правиш тук?
Дениз: Мисля, че можем да си помогнем един на друг. Греша ли?
Селин: Знаех си, че ще се разбирам с теб.

Еда: Дениз, не съм съгласна с тази дата.
Дениз: Еда...
Еда: 20-ти април е много далече. Ще се оженим на 20-ти март!

Селин: Поздравления!

Sunglasses
Скрит текст:
Играта на любов се превъръща в поредното изпитание за Еда. А тя все още не знае истината. Истината за предателството на Дениз! Да ти се доверят, да те изберат като най-верен и доверен приятел и ти да станеш долен мръсен лъжец и предател.
Не мога да намеря достатъчно силни думи,  които да използвам, за да опиша възмущението и отвращението си от предателството на Дениз.  Няма никакво оправдание! И никой да не казва, че го прави от любов!!!! За каква любов може да става дума?! Дениз се съгласи доброволно да помогне на Еда да се помъчи да събуди спомените на Серкан!  Защото тя обича Серкан! И Дениз много добре знае това!
Дори с измама да успее да се ожени за Еда, какво постига?! Изненада, възмущение, отблъскване, отвращение, омраза!!! За каква любов говорим?!? Когато нормалния човек обича, той иска преди всичко любимият довек да е добре, да е щастлив. Той се жертва за любимия човек, а не го лъже, мами и манипулира. За такива като Дениз не си струва човек да хаби емоциите си. За такива - плюй, отмини и забрави. Завинаги!!!

Още:

Марги, знаеш! Hug Това беше днес за този епизод, до следващия!

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 09:13 от Dilemi

# 260
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Дилеми, благодаря за преговора....Много ми е трудно да преговарям тези серии. Много...
Не мога да простя, че Айдан е знаела, че Серкан е жив  и не го беше казала на Еда, но сега я упреква, че е "свършила" любовта и със Серкан....Другото, което не ми хареса е промяната в Джерен. Изведнъж се оказа, че от най добри приятелки тя се чувства в сянката на Еда и не си пие хапчетата...кои хапчета, защото сегашното и повединие ми прилича на шизофрения, а тя нямаше никакви индикации за него в първи сезон....
"Изпуснахме такова момиче" казва Айдан...Айдан, която мразеше до дъното на душата си Еда....
А Серкан отново се превърна в робот....и се жени за Селин...
 "Раздялата не е в думите,
Раздялата е в премълчаното,
в страха, че нещо ще загубиш,
в страха, че нещо вече няма.
Раздялата не е във времето, в което тръгвам аз сама,
в което сбогом ще си вземем.
Раздялата е след това.
Започва с разстоянието, което никой не минава.
Започва с дяволско страдание и свършва ...
свършва със забрава и следа."

Дамян Дамянов

# 261
Дилеми Hug
Тук вече бях спряла да го гледам сериала, нямах нерви за фантазии сценаристки. Благодарение на теб реално го "изгледах" при предишния преговор.

Тина, далече са от биткоини. Това е нещо като електронна игра, в която Керем събира монети, изпълнява различни мисии като същевременно имаш възможност да си чатиш с ИИ.

🆕 Публикация от акаунта на supstar_ai (в X и IG):

Моментът дойде! Суперзвезда сега
достъпен за всички.
🔥Тренирайте Керем, състезавайте се с други фенове и печелете пари
награди.
💬 Говорете с Kerem AI и увеличете статуса си на фен.
💰 Играйте, изпълнявайте различни задачи и събирайте възможно най-много монети.

Присъединете се към https:-spam302-/supstar_news

# 262
Това е даже по-тъпо от танцуващите крави и стаите. Керем защо пак се забърква с тези, само го дърпат надолу... Гюнфер пак спи..

Ново от Мелиса

# 263
Дилеми, Hug

Инфо:
"Според KanalD International, „Şeref Meselesi“ скоро ще бъде пред зрителите във Франция"

Simple Smile
https://x.com/live__for_music/status/1889981895196443134

# 264
Ново от Мелиса Сабънджъ 😎

Като брюнетка

# 265
# 266
# 267
Здравейте момичета!!
И двамата Ханде и Керем заслужават да им се случат хубави неща!! Страхотни актьори и страхотни хора!!
Имат цялата любов на феновете си винаги щеги обичат и подкрепят , за добро, или лошо!! Късмет и на двамата!!
Лека вечер!!

# 268
Лайк от Хакан за Ханде

Имало и френска версия на Крепостния

# 269
Стори от Ханде Blush

Общи условия

Активация на акаунт