Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 30 417
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 195
Ами не, не бих казала и че това е. В смисъл познавам ги отблизо и мъжете не им се лепяха.
Обаче то не е важно да те харесат 100, а един - но подходящият за теб. Да, лъжем се, че като повече те харесват, шансът е по-голям да попаднеш на някой, но и това не е съвсем така. Имам си теория защо става така, но ще си я запазя за себе си.
Все пак наистина външният вид е важен, но изобщо не е определящ за това, как ще ти се развие живота.

Просто мъжете не са топ значи. Тренирани ли са? Топ тяло? Високо образование? Работа?

Явно са посредствени мъже и са щастливи, че някоя им е закачила. Няма да я пуснат, каквато и да е.
Сега дали мъжете са топ, това е въпрос на лична преценка. За едни да имаш топ тяло е номер 1, за други - друго. Печелят отлично, симпатични са, имат (сега не съм ги оглеждала в подробности) добро телосложение и обичат и се грижат за семейството си. Ако идеята за топ е фитнес маниак, такива не са със сигурност. Но това не е и моята представа за нещата.
Наистина ми правят впечатление тези двойки именно защото не изглеждат да са се събрали с тънки сметки. По-скоро са от типа - да се борим и успеем заедно в живота, докато се забавляваме. Няма как да не ти направят добро впечатление.

Точно си звучи да са на едно ниво. Явно са на еднаква вълна. До тук с противоположностите се привличат. Еднаквите и гледащи в една посока се търпят.

# 196
Скрит текст:
Ами не, не бих казала и че това е. В смисъл познавам ги отблизо и мъжете не им се лепяха.
Обаче то не е важно да те харесат 100, а един - но подходящият за теб. Да, лъжем се, че като повече те харесват, шансът е по-голям да попаднеш на някой, но и това не е съвсем така. Имам си теория защо става така, но ще си я запазя за себе си.
Все пак наистина външният вид е важен, но изобщо не е определящ за това, как ще ти се развие живота.
Просто мъжете не са топ значи. Тренирани ли са? Топ тяло? Високо образование? Работа?

Явно са посредствени мъже и са щастливи, че някоя им е закачила. Няма да я пуснат, каквато и да е.
Въпреки че генерално съм съгласна с идеята, според мен я поднасяш малко по-грубо от нужното.

Иначе според мен такива двойки са толкова стабилни заради добрия характер и на двете единици в тях. Идеалните красавци и красавици са кът, повечето хора са или повече хубави, или повече умни, или повече с благ характер, най-много да са 2 от 3, рядко са 3 от 3. Проблемите са при хората 1 от 3 и по-конкретно красивите. Хубав, ама тъп и задник не е желана партия.

# 197
Това е доста специфична  гледна точка, но то още с топ тялото стана ясно.
Да  е трениран е много незряло изискване, щом става въпрос за мъж, с когото  евентуално ще прекараш живота си. Високо образование и работа  имат някакво бегло  касателство към успешния подбор, доколкото жената  иска мъжът и да има кинти, но и това е подвеждащо.

# 198
Goldish Е, зависи какво разбираш под на едно ниво и противоположности... Разни хора, разни идеали.
Твоята представа за връзка и нива не е здравословна, според мен. Търпят се, примирили са се, нямало да намерят други... Такъв негативен мироглед нищо хубаво не носи.

# 199
Нормално, защото едва ли мъжа го гони атрактивна и желана жена.
То и да е била атрактивна като го подгони и спира да бъде.
Тва сериозно ли?
Виж сега, за разлика от жените където критериите доста играят и е много според зависи, да не изпадам в подробности, мъжете сме много по просто устроени. Жена с хубава външност и големи сиси, да е навита и да не дава на всеки- тва е повече от идеално. Никой няма да я върне, щото видиш ли била писала първа или предложила среща. Във всяка тема четем какво ли не бисери, тук мисля този обира точките

# 200
По вероятно е, щом е атрактивна, изобщо да не и се налага да го гони, защото още на първата покана, или подкана, или там каквото,  мъжът ще е приел и ще благодари на Господа за късмета си.
 А и да не е - примерно е женен, влюбен в друга, отпътува за Марс,  мама не дава, пак ще е супер поласкан.
Просто  когато поколенчески са ни заложени някакви модели е супер трудно човек да се преодолее. Аз съм сигурна, че за повечето жени тука е немислимо да поканят мъж на живо, а ако метнат в интернет  пространството някаква покана ще я обмислят преди това, ще се съветват, ще се терзаят, ама няма ли да го отблъснат с такава напористост, защото той мъжът е плах, като сърна и стръвна жена много го плаши Simple Smile

Разбира се, всичко това си има съвсем логично обяснение назад във времето.

# 201
  • София
Тва сериозно ли?
Виж сега, за разлика от жените където критериите доста играят и е много според зависи, да не изпадам в подробности, мъжете сме много по просто устроени. Жена с хубава външност и големи сиси, да е навита и да не дава на всеки- тва е повече от идеално. Никой няма да я върне, щото видиш ли била писала първа или предложила среща. Във всяка тема четем какво ли не бисери, тук мисля този обира точките
Говорехме за гонене, не за първа среща. Като ти се лепне и това ти хареса ела и пиши пак.

# 202
  • София
Тва сериозно ли?

Напълно сериозно.
Ама не уточни тази хубавица с цици, която не дава на всеки, често се натиска на високостойностни мъже, такива с висок социален и финнасов статус.

# 203
  • София
Аз също не харесвам някой да ми досажда. Когато заживях сама, не канех в нас, предпочитах да ходя в тях, за да не знаеше никой къде живея и да не ми досажда после.

# 204
Ако я харесвам няма да има нужда да ми се лепва, щото съм я прилапал много преди тва както казва Ирис. И също както казва самочувствието ми е такова по тази причина.
Между другото като добавка към горното, тая гоненица е характерна за жените, там го има тва като я искат да се дърпа, после да пърха с мигли или даже да действа директно. Толкова пъти съм го гледал тва, че няма смисъл да се отрича. Докато един мъж най малкото ще се изкефи на заявен интерес от хубава жена дори да не иска да действа

# 205
Аз имам пресен пример по темата. Един бивш колега, готин мъж, винаги са му се лепяли много жени, но той си беше от доста време с едно момиче, което 'той гонеше', така да кажем. Имаше една, която все му се лепеше, повече от останалите, на всички ни беше смешно.

Еми, няколко месеца по-късно, остави тази, която гонеше, хвана се с тази дето му се лепеше и е направо нов човек. Много по-щастлив е и въпреки, че тя го 'хвана', той към момента си се държи както е нормално и не е станало по-пасивен от това, че не е бил той инициаторът.

Та, истории всякакви и различни хора.

# 206
Сега, малко не с еправи разлика между – да си набележа и подам сигнали към един мъж като го оставя той да води и
да съм обсебваща и налазваща, докато не си легне с мен.
Че и такива познавам.
Отврат.
Не знам що за мъж трябва да си, за да ти е кеф да си чехльо.

# 207
  • София
Важно е хората да са щастливи.
Това без никаква ирония.

Сега, малко не с еправи разлика между – да си набележа и подам сигнали към един мъж като го оставя той да води и
да съм обсебваща и налазваща, докато не си легне с мен.
Че и такива познавам.
Отврат.
Не знам що за мъж трябва да си, за да ти е кеф да си чехльо.

Да, точно това имам предвид.
И после след консумацията едно преследване... ужас.

# 208
  • София
Ако я харесвам няма да има нужда да ми се лепва, щото съм я прилапал много преди тва както казва Ирис. И също както казва самочувствието ми е такова по тази причина.
Между другото като добавка към горното, тая гоненица е характерна за жените, там го има тва като я искат да се дърпа, после да пърха с мигли или даже да действа директно. Толкова пъти съм го гледал тва, че няма смисъл да се отрича. Докато един мъж най малкото ще се изкефи на заявен интерес от хубава жена дори да не иска да действа
Интерес ок, но ако не те оставя насаме и ти пише, звъни, иска да се виждате и точно след седмица вече ще се криеш ако ще да е холивудска красавица. То и при жените е така. Никой не харесва да му се лепнат, но при мъжете е повече, принципно.

И вече всичко си зависи и от предисторията. Ако са те правили на луд преди това сигурно като в дадените примери една по-напориста жена може да те успокои и да ти върне самочувствието.

# 209
  • София
Не опира до пол, а до желание. Мъжъте нямат против вниманието на дама, която намират за атрактивна. Няма и да се наложи да ги гони дълго. От своя страна аз като жена намирам за изключително неприятно, гнусно и отблъскващо да ми се лепне някой, когото не желая. Съмнява ме и за другите жени да е кеф, освен за такива, които са жадни за внимание и валидация.

Като цяло лепките са неприятни сами по себе си и отблъскват, независимо от пола.

Общи условия

Активация на акаунт